Ta loteria to porażka jak do tej pory, dostałam tylko harmonie i here z losowań, reszta śmieci. Tyle co jeszcze coś lepszego z rekompensaty (3ZJ, 2KF, RO). Swoją drogą ciekawe skąd pomysł na wynagrodzenie za to, że w loterii słabe nagrody 😲
Za całe moje fundusze (ponad 3,5 mln) kupiłam pasze. Zakup i sprzedaż kosztuje 1 equus, a przynajmniej nie ma problemu z przetrzymywaniem kasy co miesiąc do kupna kuponu i krycie taniej wychodzi 🙂
[quote author=Nancy link=topic=49169.msg2408346#msg2408346 date=1439995992] Tyle co jeszcze coś lepszego z rekompensaty (3ZJ, 2KF, RO). Swoją drogą ciekawe skąd pomysł na wynagrodzenie za to, że w loterii słabe nagrody 😲
Libeerte to ja chętnie 😉 dar do Ciebie już napisałam xD i dziękuję miło mi :kwiatek: Gonimy z hodowlą więc jak macie to biorę 😀 Jak jesteś teraz to pisz do mnie w grze bo klacz czeka 😉
edit: Screeny z zaznaczonymi przedmiotami: http://jagalig.wix.com/nowosci-howrse#!poszukiwanie-skarbw/cpm Flet nie jest zaznaczony, jest na prawym dachu, zaraz przy 'bliższej' krawędzi
Trzeba jak najszybciej zebrać przedmioty których nazwy są wypisane po prawej stronie, za to zbiera się punkty, po zdobyciu nie wiadomo ilu odblokowuje się przedmioty które zbiera się do przejście planszy. Tyle zdązyłam już zrozumieć, ale dalej nie mam pojęcia kiedy w końcu te przedmioty odblokuję na 1 planszy i jak to dalej będzie wyglądć..
Ja dalej nie bardzo wiem o co chodzi, i co ma z tym wspólnego czas? No mam np. 4 klepsydry, i jedna klepsydra, to taka runda, gdzie znajduje się przedmioty i dostaje się za to punkty. Czy chodzi o to, że jak najszybciej kliknie się na te przedmioty, to jest więcej punktów?
Watrusia Jedna Klepsydra pozwala rozegrać jedną rundę. W czasie jej trwania należy zebrać 11 przedmiotów. Kiedy znajdziecie przedmiot: • wygrywacie 95 punktów • pojawia się 10-cio sekundowe odliczanie Jeśli znajdziecie następny przedmiot w czasie tych 10 sekund, otrzymacie 15 bonusowych punktów. Nie ma limitu czasowego na znalezienie tych przedmiotów.
Potem te punkty się gromadzą, dostajesz nagrody, tylko niejasne jest dla mnie pojawienie się klucza. Czy pojawia się po tym, jak się zbierze wszystkie nagrody i skończy plansze, czy w dowolnym momencie może nam dopisać szczęście, nawet nie zdobywszy wszystkich nagród?