Udalo sie, mam boskiego, stracilam 80 diamentow, akurat 6 ZR otworzylam. Mialam 3 OM, 1 RO i 2 piety A. No i brakujace 2 czesci do boskiego. Kupilam sobie konia z um prawie 3400 i przemienilam na boskiego z podwojna UM 😀
Otwieram skup przedmiotów z CR. 😉 Ceny są do negocjacji. SKUPUJĘ PRZEDMIOTY Z CR:
OM - 1kupon+50 tys/ 2OM - 3kupony
KK - 1 kupon/120 tys
ZJ - 60 tys/ 2ZJ - kupon
Chmurka, PA - 25 tys
Kupon - 145 tys.
No i szukam sittera: ok. 350 koni - 2 kupony miesięcznie. Osobę, która zakwateruje ok 350 koni na miesiąc - 100 tys. Osobę, która uśmierci 10 koni - 2 kupony. Osobę, która uśmierci 5 koni - 1 kupon. Z tego dwie ostatnie osoby MUSZĄ mieć kupon na koncie.
Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 68 losami. Wygrywasz:
3 x Piorun Zeusa 1 x Promień Heliosa 2 x Puszka Pandory 1 x Kaloszki 1 x Ostrogi 24 losy na następne losowanie 27 x Punkt dorastania 7 600 Equus 25 x Marchewka 2 x 2** Czaprak do jazdy Klasycznej 1 x 2** czaprak do jazdy Western 1 x 3*** Westernowe siodło 2 x 3*** Westernowa uzda 1 x 2** Owijki 1 x 2** Nauszniki
No naprawdę.. zarąbiste nagrody jak na 68 losów. Ale dzięki złotemu runowi mam dodatkowe 3xOM, 2xRO, 1x ZJ i jakieś inne pierdoły. A teraz też za 4 kupony kupiłam 4xOM 🙂
Mam na sprzedaż 3x OM, 1xKK, 1 Upominek Hestii. Jeśli ktoś jest zainteresowany pisać - http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=70442 Brakuje mi jednego przedmiotu do stworzenia Altaira i muszę nieco przedmiotów sprzedać 😉
Dopiero zobaczyłam: http://www.howrse.pl/shop/ Lol z ceny : ))) Otworzyłam 6 run, 2x om, 3x pięta, 1x ro i te Altairowe owijasy. Ubolewam w ogóle, że już nie wymuszają otwierania rogów, tylko co chwilę jakieś inne dziadostwa. A rogów mam chyba z 20 :/
Altair nie przedłużył mi członkostwa vip..zerknęłam przed oporządzeniem było 13 dni i 20h, napił się dwa razy i nadal jest 13 dni... 😁
Cierp1enie masz 3 puszki na wymianach 😀
dziekuje pieknie
Otworzylam sobie 2 wyzwania mimo ze juz mam wszystkie sleipniry
w 1 odpadlam i nic nie dostalam a w drugim
ygrywasz! Zdecydowałeś się odebrać swój upominek z poziomu 6... Poziom 1 Ostrogi 4 punkty dorastania 90 x Marchewka Poziom 2 Złote Jabłko Poziom 3 13 punktów dorastania Poziom 4 1700 punktów do całkowitego rankingu Poziom 5 5-ty Żywioł Poziom 6 Klepsydra Kronosa Zestaw Nyks Złote Runo
mam 2 z 5 części sprzętu dla Altair, ale mam już jednego boskiego. ciekawe, co się stanie z tym sprzętem, który zostanie, szkoda, żeby przepadł całkiem, ale też szkoda mi wydawać diamenty i kupony na kolejne zdrapki, skoro mam już konia 😁
thaya,dar, u mnie to wygląda tak, że na pl jak za szybko klikam, to się ciągle strona sama odświeża. na com nie ma tego problemu albo występuje sporadycznie.