PILNIE potrzebuję osoby do ubicia emerytów. Zabrakło mi kuponów na promocję. Płacę 2 kupony po ubiciu na własnym koncie (jutro) lub od ręki 2 konie +25 bez kf
Taka prosta, to ona nie była, jestem ciekawa ile kuponów/diamentów na nią poszło. Ja sobie odpuściłam, jeżeli będą na zarezerwowanych te dwa ostatnie, to je wezmę i tyle. Ale z chęcią powalczę o tego boskiego, którego ktoś tutaj pokazał że będzie w następnej promocji, który przydłuża bodajże konto Vipa.
Taka prosta, to ona nie była, jestem ciekawa ile kuponów/diamentów na nią poszło. Ja sobie odpuściłam, jeżeli będą na zarezerwowanych te dwa ostatnie, to je wezmę i tyle. Ale z chęcią powalczę o tego boskiego, którego ktoś tutaj pokazał że będzie w następnej promocji, który przydłuża bodajże konto Vipa.
nie wiem o jakiego konia chodzi, ale muszę go mieć! 😁 i Ciepr też, to jej nie będą konie uciekać z zakładek 😁
calore, na stronie 1214, Miyako pisała i o nowej kolekcji i wyzwaniu. Podobno maja być jakieś konie Legendarne. Ty się nie śmiej, mnie też kiedyś uciekły 👿, myślałam że szału dostanę, bo mi wszystkie z trofeów się i kilku zakładek się pomieszały.
Watrusia, o widzisz, nie czytałam wtedy dokładnie. dzięki za odniesienie do tamtej strony 😀
Jednak zamiast RO czy WT, w których można było znaleźć boskiego, należy użyć Złotego Runa, aby znaleźć w nim fragment ekwipunku konia boskiego.
czytaj: nie zużyjesz nic ze swoich zapasów tylko kupony, kupony, kupony... :/
Ekwipunek możemy podać dowolnemu z naszych kopytnych. Uwaga jednak - konie, którym podamy, stracą CR odpowiadający za rozmnażanie/wygląd, klacze w ciąży stracą źrebięta, a konie zarejestrowane na GP - anulowany zostanie ich udział. Kopytny po przemianie w boskiego będzie miał 2 razy wyższe UM.
to już nie mogli dać normalnie nowego konia jako nagrodę, tylko trzeba sobie swojego poświęcić? głupie to 🤔wirek: mają szczęście, że chociaż ładne są te konie, bo promocja "taka se"