Machowa, też już ustawiłam, ale ja kupuję emeryty tylko jak nie obniży mi to kasy, np muszę mieć z przodu 7 (mln) 😉 czyli jak mam 7mln + kasa za emeryta. ale ustawiłam niską cenę, rzadko takie są, więc może nie stracę za dużo 😉
No dawałam, ale nie przechodziły 😉 Będę rysować trochę w tym miesiącu, więc pewnie w następnym coś dodam, może przejdzie. Dzięki :kwiatek: Nie sądziłam, że komuś się te moje komiksowe koniki podobają 😡
oj przeoczylam
bardzo podobaja, obecnie malo co na czarnej perle jest godne uwagi, a Ty masz wielki talent, powinnas w ogole wspolpracowac z nimi przy tworzeniu grafiki koni do howrse.
CzarownicaSa, a ty nie pracowałaś w Smyku? nie wiem czemu, ale pomyślałam sobie, że może mogłabyś projektować takie obrazki co są na zeszytach, plecakach itp dla dzieci? bo konie super rysujesz 🙂
dar Daruj sobie podkolorowane sytuacje, tylko jak już coś opisujesz to pisz jak było naprawdę. Mówiłam Ci żebyś to chociaż mniej więcej wstępnie, albo część policzyła bo masz współdzielenie bo u mnie będą teraz zawody i na pewno nie będę miała czasu. Co odpowiedziałaś? Pamiętasz jeszcze? "To twoje konto ty to policz" dobijałaś się do mnie pół piątku. Wieczorem kolejny raz napisałam Ci że mam zawody, że 13h byłam w stajni. W sobotę znów strzałki, wiadomości i pretensje że Ty nie będziesz czekać. Nie wspominając już o kulturze pisania imienia z małej litery. Ja miałam do zrobienia w większym lub mniejszym stopniu 15 koni i Ty do mnie napierdzielasz wiadomościami i fochami, gdzie i kilka dni wcześniej i w poprzednim dniu Ci pisałam że nie mam czasu na gry siedzenie przy komputerze fejsie etc. Tak wydarłam się bo ile można powtarzać "nie ma mnie w domu, mam zawody". Ja Ci się ze swojego życia prywatnego spowiadać nie będę, ani nie będę tłumaczyć kto ma dojścia do moich kont czy na Howrse, czy na Fejsie. Co do pisanych SMSów. Ostatnie wiadomości od Ciebie to właśnie zawody że nie masz ochoty ze mną rozmawiać, więc sorry nie opowiadaj bajek o wysyłanych SMS. Kończąc tutaj temat z Tobą zastanów się następnym razem zanim opiszesz jakąś sytuację na swoją korzyść.
OGŁOSZENIA PARAFIALNE:
Sprzedam: Chmurki 2x - 1 kupon Klepsydra Kronosa 2x - 3 kupony (do negocjacji) Hestia, 5-ty żywioł, 2-3 kupony (nie wiem po ile stoją)
Wiesz Cierp1enie ja ją też po części jestem w stanie rozumieć, bo kasa i kupony, ale jak już się przedstawia sytuacje i opisuje to wypadało by to zrobić tak jak było na prawdę. A sugestie że się loguje są dla mnie śmieszne. mam dwóch sitterów, i przyjaciółkę która nie ma swojego konta już i wchodzi na moje poprzez hasło, podobnie jak na FB gdzie koleżanka gra w gry i ogarnia Funpage, ale to moja prywatna sprawa. Btw będę szukała osoby która mogła by wysyłać konie na GP i ogarniała boskie, dzikie w czasie wakacji bo ja nie mam czasu :/
Jestem boska. Zobaczyłam na Zagrodzie Mgły ogłoszenie, że szukają komiksowych grafików. Wysłałam zgłoszenie... a dopiero potem zobaczyłam, że post jest z 24 czerwca 2014 😵 Jestem genialna 🤣
Dementek, nick to equestrienne1979 ja jej sprzedaję omki, nyxy, ostatnio też 5 element, pieczęć apokalipsy, wszystkie te lepsze fanty albo ona albo ktoś z jej znajomych bierze. cena do ustalenia, ale zwykle 2 passy za om/element/pieczęć.
Ależ ciulowa ta promocja, mam 60 pare kości, więc zero szans na boskiego bez wydawania miliona kuponów, a i żadne przedmioty z CR nie wpadają, raz mi się trafił zestaw bonusowy w tym promocyjnym ufo :/ Moje chomikowe zapędy cierpią.
Budyń ja olałam totalnie tę promocję, nie wydaję na nią nic 😉 Nie wiem ile kuponów trzeba by było, ale co najmniej 50-70, bo przy 25 ruchach dziennie trafiam 2? 3 kości? 😎 Aktualnie mam trochę ponad 60- to nawet połowa nie jest. Faktycznie jak Calore pisała promocja totalnie bez sensu... Trafiłam w niej tyko 5-ty Żywioł i Fortunę Krezusa z CR 😂 Z czego to pierwsze nie na wykopaliskach, ale... w UFO 🤣 Także... najgorsza promocja EVER 😉
Haha, ja korzystam z tego automatycznego zakupu koni, całkiem przydatna opcja. Olałam tą promocję, bo nie ma sensu tracić na nią kuponów, czy diamentów, to chyba jedna z najgorszych promocji.
też już dwa razy skorzystałam z tego automatu. fajna sprawa, bo wyłącza się po kupieniu zadanej liczby koni, więc kasy nie tracę nieplanowanej 🏇
mam już 92/162 kości. robię tylko normalne kliki + zużywam diamenty. ostatniego dnia pomyślę nad wydaniem kuponów, zależy ile będzie mi brakować do końca.