30? 🤔 otworzyłam 12 wyzwań za kupony i diamenty. teraz muszę dozbierać 30 kuponów na zarezerwowane na dwa fioletowe. Biorąc udział w nst. promocjach, więcej pójdzie kuponów niż te konie są warte.
Jestem spłukana kompletnie, bo mnóstwo wyzwań wywalało mnie na 2 poziomie, porażka jakaś, a jeśli nie załatwie jeszcze kuponów to i tak jej nie zdobędę, zabraknie mi 9 ruchów
TheWunia to co nie pisałaś! 🤬 Ja jeszcze jedne OM mam i SLH! Nie wiem też czy nie mam jeszcze wolnego limitu na 2-3 konie, zaraz zerknę. Może jest jeszcze szansa?
edit: mam jeszcze 3 wolne zabicia, masz jakieś konie na kupon? Albo PD?
Pozwolę sobie podsumować tą promocję. Albo mam wielkiego pecha, albo to jest niezły wyzysk. Wydałam do tej pory 34 kupony, kupony libeerte okazały się szczęśliwe i zdobyłam przekąski, aczkolwiek po konia wpadnę rzutem na taśmę. I oficjalnie mówię, że więcej nie mam zamiaru brać udziału w howrseowych promocjach, co najwyżej kupić konia na zarezerwowanych, bo przepłacać tyle+ jeszcze pilnować regularnego klikania to jest jakaś kpina. Dobrze, że to jest chociaż klacz to będę miała dwa konie, a nie jednego.
Bardzo, bardzo chcę podziękować wszytskim którzy mi pomogli, jak tylko będę mogła to się odwdzięczę :kwiatek:
Ja jestem spłukana z kuponów, o diamentach nie wspomnę, na amen, jeszcze nigdy tak nie miałam, myślałam że chociaż ktoś kupi Sleipnira, ale chyba się przeliczyłam 🤔 Jeszcze żadna promocja jaka była w tej grze, tak mnie nie wydudliła 🙁
Ja wydałam 34 kupony, 40 diamentów, ale u mnie było pewne, że wyjdzie więcej niż minimum, bo pominęłam parę klików i zamiast poczekać najpierw kupowałam normalnie przekąski za kupony. Zostały mi 3 ruchy do boskiego.
cóż, ja też się pokusiłam na tą promocję, na razie -22 kupony w plecy + wyzwanie które dostałam w labiryncie, pare strzałów było pustych.. i 20 ruchów przede mną 😵 będe mieć diamenty jeszcze jutro, czyli musiałabym kupić jeszcze min 2 zestawy, jak wszystko pójdzie gładko... ma ktoś moze jeszcze możliwość ubicia koni u siebie lub pożyczyć kupony? oddam w przeciągu 4 dni + dorzuce coś fajnego z cr :kwiatek:
Ja generalnie też jestem wściekła :/ Wydałam o wiele mniej niż dziewczyny, bo raptem 10? 12 kuponów? A najlepsza rzecz, jaką zdobyłam to... Złote Jabłko 🤔 Nawet Perszerona nie mam... nigdzie go nie było. I jestem dopiero w połowie labiryntu... Chyba najgorsza promocja do tej pory.
Mi się trafił ten perszeron przed chwilą. Tylko kurde, dopiero teraz? to on mi zbędny. Ani nie sprzedam, ani nie pokryję, bo PG za niskie. A na bank już jest hodowla, która wywindowała PG w kosmos 😁 O, a najlepszy prezencik, to japko i wyzwanie. Nie wydałam kuponów, a jestem na o9, w sumie ponad połowa.
najgorsza moim zdaniem była ta z wykopaliskami. tutaj od początku była rozpiska z kuponami i przekąskami, a wtedy nie wiadomo było co się trafi po wydaniu kuponów :/ ja rozumiem, że na promocję trzeba się wykosztować, ale niech jest to jakieś uczciwe. punkty w RO do piniat były w każdym jednym, a tu loteria. to samo było z wykopaliskami, a podobno kolejne się szykują 😵
Dlatego wykopaliska sobie odpuszczam, trudno będę musiała poczekać na zarezerwowane. Wolę to, niż wydać pierdylion kuponów bez gwarancji zdobycia boskiego. Zarezerwowane będą pewnie w okolicach lipca - sierpnia. O ile będą zaraz po promocjach.
A gracz Benq, który mnie oszukał na 3 kupony, dał mnie na czarną listę- kuponów nie odzyskam.... I wiadomo, dlaczego jest tak wysoko w rankingu graczy :/
Nie ma już możliwości powiększenia boksów? W sensie, że mam np. średni boks i chcę go rozbudować do większego? 🤔 Jeśli tak to beznadzieja... bo muszę niszczyć średnie boksy i na ich miejsce budować większe, a wtedy razem z nimi niszczę poidło i prysznic... :/
nazbierałam se 8 wazoników i tylko dwie kości :/ pamiętacie, czy były jakieś ekstra punkty, cokolwiek później? uparłam się, żeby zebrać całą kolekcję tęczowych koni 😁