Libeerte, dzięki, ale Watrusia już mnie poratowała 😉
edit. o lol, dostałam ostrzeżenie od Howrse, że reklamuję się imieniem konia 😤 miałam wystawionego na sprzedaż z imieniem chyba "sprzedam OM i pieczęć" i zmienili mi to imię 😵 a fanty i tak sprzedałam 😁
calore, pogięło ich?? Przecież dużo koni ma imię coś tam reklamujące, jak się wejdzie na sprzedaże to jest tego zatrzęsienie, ja bym napisała do moda jakiegoś.
Mnie mówiąc szczerze to najbardziej wkurza, to jest zwykłe oszustwo. Pewnie że trzeba sprawdzać, ale kurcze, w życiu realnym ludzie oszukują, ale żeby w grze? Przecież gra ma bawić, odprężać, a nie wkurzać. A co do imion-ogłoszeń, kiedyś były takie ogłoszenia, ale zostały zlikwidowane, to ludzie muszą sobie jakoś radzić. Na pl, pełno jest takich "imion" i chyba nikt za to nie kara.
No zaraz się wścieknę, sprzedałam OM od Czarownicy :kwiatek: i kupiłam za to dwa wyzwania.. i nie było przekąsek! Rozumiecie to 😵 zabraknie mi jakieś 9-10 ruchów jak dobrze liczę, no co za pech, i to nie to, że szłam dalej, a na drugim poziomie mnie wywaliło 😤