Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

CzarownicaSa,  ależ ja idę z tą mapką, ale ja się gubię nawet na prostej drodze.
Wygrywasz!
Zdecydowałeś się odebrać swój upominek z poziomu 3...
Poziom 1
zestaw posejdona Zestaw Posejdona
punkt dorastania 4 punkty dorastania
marchewka 60 x Marchewka
Poziom 2
różdżka płodności Różdżka Płodności
Poziom 3
friandise 6 x Przekąska
a u mnie jakoś powoli idzie 🙂 tylko teraz czas uzbierać diamenty albo kupony na WT.
Libeerte, o 9 😉

Dementek, mam 1 kupon i konia w wieku 24 lata 2 msc. interesowałaby cię wymiana tego na 2 passy?

Jak aktualne, to jutro wieczorem możemy się wymienić.
Jak jestem na S22 to wystarczy mi ruchów bez kupowania przekąsek ?
Dementek, ok, to wystawię jutro konia na com
znalazlam perszerona na 13Q!!!  😜 😜 😜

edit: klacz, i to jeszcze w tej najrzadszej masci "mouse gray"  😅

edit2: czegoś nie czaję...  🙄 jakim cudem są perszerony-klacze z wykorzystanymi 3 kryciami w wieku 2 lata i 8 miesięcy? przecież osiągają dojrzałość w wieku 2,5 roku, to co, w 2 miesiące ktoś pokrył 3 razy?! JAK?!  🤔 🤔 🤔
tu przykład: http://www.howrse.com/elevage/fiche/?id=44230828
pewnie ktoś miał ogierka, pokrył nim 3 razy, zmienił mu płeć i teraz tak to wygląda 😉 a jak na sprzedażach ktoś zaznaczy klacz w wieku poniżej 3 lat to mu wyskoczy 😁
Pytanie genetyczne 😉
Bardziej opłaca się pokryć klacz ogierem, który ma dajmy na to 2220PG i 1800UM czy takim, który ma 2000PG ale 3100UM? W którym przypadku UM wyjdą większe?
CzarownicaSa, od PG zależą um, więc zawsze najwyższe pg się bierze, bo to jest najważniejsze.
Dzięki :kwiatek:

Kupię Łzy, nie ma ktoś na sprzedaż? :kwiatek:

edit: słuchajcie, czy ja nie daję za wysokich cen za konie? 🤔 Zawsze staram się najpierw zajrzeć na sprzedaże i wystawić taniej, żeby mi szybko zeszły- ale i tak jakoś nie chcą. A sprzedaż za kupony to już w ogóle tragedia... bardzo, bardzo rzadko się udaje. Może faktycznie daję za wysokie? 🤔
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/commerce?id=541016
CzarownicaSa, ja mam łzy, ale nie mam pojęcia ile są warte 🙂
pewnie ktoś miał ogierka, pokrył nim 3 razy, zmienił mu płeć i teraz tak to wygląda 😉 a jak na sprzedażach ktoś zaznaczy klacz w wieku poniżej 3 lat to mu wyskoczy 😁

no bo chcialam sobie dokupić ogiera ale coś mi nie idzie i takie kwiatki znajduję  🤔
Nagrody w labiryncie są losowe? na J11 trafiłam WT
Są różne, ja poszłam właśnie na to pole i była lira apolla  😤
A jakie macie miejsca w rankingu ?
2605 w rankingu ogólnym,
1579 w trofeach,
8660 w bogactwie,
872w stażu,
1599 w popularności.

W sumie nigdy mi na rankingu nie zależało 😉
Ja mam:
792 w rankingu ogólnym
229 w trofeach
211 w bogactwie
5 w stażu
2370 w popularności, no popularna to ja nie jestem  🤣
Mówiąc szczerze, chciałabym poprawić ranking, ale to trzeba siedzieć na grze, a ja za bardzo czasu nie mam.
może i ten Niebieski niewiele daje, ale od niej jest Zielony, który jest już trochę lepszy 😉

Forest Green jest jednym z koni tęczy.

Jest synem Lovely Blue i Shiny Yellow.

Zapewnia Ci jeden diament co czwartek (po dziennej aktualizacji), zakładając, że logowałeś co najmniej raz w ciągu trzech poprzednich dni.

Kiedy będziesz posiadać wszystkie 7 koni tęczy, możesz zdobyć Secret Rainbow.
Gra:
1 x diament w każdy czwartek
VIP:
Zużycie energii podczas przejażdżki po lesie jest zmniejszone o połowę w czwartki

Ten koń nie może zostać sprzedany.
mimo, że jestem już przy boskim, to oczywiście nie mogłam się oprzeć wyzwaniu (  😂 no kocham wyzwania 😀 )
i się poszczęściło

Wygrywasz!
Zdecydowałeś się odebrać swój upominek z poziomu 5...
Poziom 1
zestaw posejdona Zestaw Posejdona
punkt dorastania 6 punktów dorastania
marchewka 100 x Marchewka
Poziom 2
argent 13 000 Equus
Poziom 3
friandise 7 x Przekąska
Poziom 4
pięta achillesa Pięta Achillesa
zwój plutona Zwój Plutona
Poziom 5
zestaw nyks Zestaw Nyks

no i dzięki temu mam

Udało Ci się wyprowadzić mnie z labiryntu, a tym samym uratować! Dziękuję!
W nagrodę już za chwilę dołączę do Twojego gospodarstwa hodowlanego…

Kupiłam też szarego Spleipnira do kolekcji 🙂 Dar - dałam 20 kuponów  😉
Jestem spłukana, ale brakuje mi już tylko jednego i będę miała wszystkie, a tego ostatniego zdobędę za zamianę graniego.

Obecnie mam 101 na 110 boskich koni  😍
Cierp1enie, a wrócił ten koń co był w labiryncie?
teraz patrzę, że nie :/ dalej jest w labiryncie i w zakładce go nie ma  👿
Może wróci z końcem promocji? 🤔

Ja nie mam szans na boskiego czy jakieś lepsze łupy... wydałam dziś 6 kuponów i 1 WT, zdobyłam tylko 8 przekąsek a jestem dopiero w L16... 🙁
Coraz trudniejsze robią te promocje... nie zdobędziesz Boskiego bez kuponów liczonych w dziesiątkach. Niby rozumiem, założyciel Howrse nie zrobił tego charytatywnie... ale kurczę jednak szkoda 🙁 Bo gra przestaje być przyjemnością.
Ja chyba zwariowałam, jeszcze nigdy tak nie spłukałam się z kuponów, a żeby chociaż w każdym WT były te punkty, ale nie, w większości nie było 👿 Ma ktoś może na sprzedaż kupony?
Zostały mi 44 ruchy z energii konia do końca gry, do 5 czerwca godziny 10 uda mi się zrobić ich 38, czyli brakuje mi 6 przekąsek, nie mam ani equus, ani kuponów, ani możliwości zdechnięcia koni  😵 jakbym 2 wyzwań nie miała pustych to by się udało, a tak 4 kupony w plecy, ale nie podaruje już ponad 20 kuponów wybuliłam i nie chcę wrócić z niczym, muszę coś wymyślić 😉
Może ktoś chce coś kupić z CR za kupony, albo jakies konie? http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3356075

TheWunia przerzuc sobie OMki z mojego konta i sprzedaj wirek. Jak ja nie dam rady to zrobimy wszystko, zebys Ty dala 😀iabeł: mam jeszcze SLH jak chcesz. Wiec wlaz do mnie i kombinuj 😉
Wielkie wielkie dzięki  :kwiatek: 🙇, ale narazie jest jeszce tydzień, więc jak coś to będziemy kombinować 3 czerwca 😉
Nie wiem jak ja Ci się odpłacę, chyba dozgonnym sitterowaniem  :kwiatek:
Przerzucaj i nie marudz 😀
Ma ktoś na sprzedaż kupony, dziadki po 25 roku życia? w razie czego mogę sprzedać ZN i 5 żywioł po 3 kupony.
Mam 23 latka, wystawić Ci? 🙂
TheWunia - jak coś mogę pożyczyć 2 kupony, jakby Ci nie starczyło mimo OM.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się