A w którym miejscu jesteś? Bo ja liczyłam dla siebie to bym dodała różnice 😉 ale napewno bardziej opłaca się ryzykować z WT, na 10 kuponów wyszło mi 36 przekąsek
Według moich obliczeń od V18 zakładając codziennie klikanie zabraknie 36 ruchów, wiec musisz sobie zobaczyć ile Ci brakuje do tego pola według ścieżki z białych kropek, bo nią idę 😉
Ech, podkusiło mnie niepotrzebnie :P Jestem na Q10, więc na początku w sumie, ale pogodziłam się, że nie wygram więcej boskich, bo nie mam kuponów ni diamentów, dzikusy na emeryturze już.
Nie znalazłeś niczego na poziomie 3! Piorun Zeusa 6 punktów dorastania 60 x Marchewka
Libeerte, dzięki 😉 możesz już odkupić konie. a jednego wystawiłaś za dużo 😉 spoko, ja mam 2 kupony na wymianę, więc możesz mi od razu wystawić konia na pl 🙂
Szkoda... Nie znalazłeś niczego na poziomie 3! Nie odejdziesz z pustymi rękami, ponieważ Howrse ma dla ciebie kilka upominków...
zwój plutona Zwój Plutona punkt dorastania 3 punkty dorastania marchewka 70 x Marchewka 3 WT i nic 😂 już chyba lepiej te 20 kuponów wydać :/ Udało się w końcu ! Wygrywasz! Zdecydowałeś się odebrać swój upominek z poziomu 3... Poziom 1 zwój plutona Zwój Plutona punkt dorastania 6 punktów dorastania marchewka 50 x Marchewka Poziom 2 Łzy afrodyty Łzy Afrodyty Poziom 3 friandise 10 x Przekąska
Szkoda... Nie znalazłeś niczego na poziomie 3! Nie odejdziesz z pustymi rękami, ponieważ Howrse ma dla ciebie kilka upominków...
argent 9 000 Equus punkt dorastania 4 punkty dorastania marchewka 80 x Marchewka 👿
Wygrywasz! Zdecydowałeś się odebrać swój upominek z poziomu 3... Poziom 1 lonża Lonża punkt dorastania 6 punktów dorastania marchewka 50 x Marchewka Poziom 2 argent 15 000 Equus Poziom 3 friandise 6 x Przekąska
Wygrywasz! Dowiedz się już teraz, co wygrałeś...
Poziom 1 ostrogi Ostrogi punkt dorastania 5 punktów dorastania marchewka 60 x Marchewka Poziom 2 argent 14 000 Equus Poziom 3 friandise 10 x Przekąska
Wartusia 2,3? strony temu dziewczyny wklejały mapki z instrukcją jak go przejść 😀 Swoją drogą ja jestem geniuszem, bo nawet z tą mapką śledząc każdy krok... zgubiłam się 😵 I co z tego, że 6 przekąsek złapałam w WT, jak teraz i tak jestem 6 -7 ruchów w plecy 🤔