TheWunia, niekoniecznie, można po prostu je kupić. Ja osobiście nie dojdę w labiryncie do tego perszerona, bo czołgam się tak mniej więcej 4-6 ruchy do przodu dziennie. Szkoda mi kuponów, żeby chociaż była szansa że dojdę do niebieskiego, ale na to trzeba dużo ich poświęcić.
Nie wiem co robić, jak ubije konie to bede mieć 12 kuponów, te 8 może jakoś mi się uda zdobyć za CR/konie lub pożyczyć i wtedy za 20 kuponów moge kupić 35 przekąsek, ale może bardziej opłaca się kupić za to 10 WT? Bo nie wiem czy te 35 przekąsek starczy
Szkoda... Nie znalazłeś niczego na poziomie 5! Nie odejdziesz z pustymi rękami, ponieważ Howrse ma dla ciebie kilka upominków...
Zestaw Posejdona 5 punktów dorastania 50 x Marchewka
tu przepadło mi 6 przekąsek
Szkoda... Nie znalazłeś niczego na poziomie 4! Nie odejdziesz z pustymi rękami, ponieważ Howrse ma dla ciebie kilka upominków...
Złote Jabłko 6 punktów dorastania 80 x Marchewka
a tu zebrałam
Wygrywasz! Zdecydowałeś się odebrać swój upominek z poziomu 3... Poziom 1 Zwój Plutona 3 punkty dorastania 80 x Marchewka Poziom 2 Krew Meduzy Poziom 3 10 x Przekąska
straciłam 9 przekąsek :/ a wiecie co jest dobre na 5 poziomi 1600 do rankingu a na 6 miałam 150 pkt dorastania, ale żałosne....
Szkoda... Nie znalazłeś niczego na poziomie 7! Nie odejdziesz z pustymi rękami, ponieważ Howrse ma dla ciebie kilka upominków...
5 000 Equus 5 punktów dorastania 60 x Marchewka
Wygrywasz! Zdecydowałeś się odebrać swój upominek z poziomu 3... Poziom 1 Chmurka 4 punkty dorastania 90 x Marchewka Poziom 2 Chmurka Poziom 3 10 x Przekąska
Szkoda... Nie znalazłeś niczego na poziomie 3! Nie odejdziesz z pustymi rękami, ponieważ Howrse ma dla ciebie kilka upominków...
Róg Obfitości 3 punkty dorastania 50 x Marchewka
Wygrywasz! Zdecydowałeś się odebrać swój upominek z poziomu 3... Poziom 1 10 000 Equus 3 punkty dorastania 70 x Marchewka Poziom 2 Różdżka Płodności Poziom 3 8 x Przekąska
Wygrywasz! Zdecydowałeś się odebrać swój upominek z poziomu 3... Poziom 1 Zestaw Posejdona 3 punkty dorastania 80 x Marchewka Poziom 2 14 000 Equus Poziom 3 10 x Przekąska
Szkoda... Nie znalazłeś niczego na poziomie 3! Nie odejdziesz z pustymi rękami, ponieważ Howrse ma dla ciebie kilka upominków...
piorun zeusa Piorun Zeusa punkt dorastania 6 punktów dorastania marchewka 90 x Marchewka Pfff... Czas chyba zbierać diamenty 🙂 Szkoda... Nie znalazłeś niczego na poziomie 3! Nie odejdziesz z pustymi rękami, ponieważ Howrse ma dla ciebie kilka upominków...
argent 6 000 Equus punkt dorastania 6 punktów dorastania marchewka 90 x Marchewka Chyba kupowanie w Ro było lepsze : / Te same nagrody a chociaż przekąski pewne.
Wygrywasz! Zdecydowałeś się odebrać swój upominek z poziomu 3... Poziom 1 7 000 Equus 3 punkty dorastania 50 x Marchewka Poziom 2 Piorun Zeusa Poziom 3 10 x Przekąska
Był ktoś na Q13? Bo nie wiem czy iść po ten prezent czy ominąć jak to jakiś śmieć 😉
Prezenty w większości nie zgadzają się z tym co ktoś zaznaczył na mapce, specjalnie szłam po pieczęć ciemności i jej tam nie było :/ perszerona złapałam gdzieś po drodze całkiem przypadkiem, przeszłam cały labirynt i tylko kilka prezentów się zgodziło 😉
ja dziś w końcu lepiej miałam, ale ile wyzwań straciłam i ile kuponów to moje i najlepsze, że nic z tego nie miałam
Wygrywasz! Zdecydowałeś się odebrać swój upominek z poziomu 3... Poziom 1 Złote Jabłko 4 punkty dorastania 90 x Marchewka Poziom 2 Róg Obfitości Poziom 3 8 x Przekąska
2 oczywiście odpadłam nie dostając przekąsek..... dobrze że zestaw posejdona dostałam bo bym miała załamkę
Zestaw Posejdona 6 punktów dorastania 50 x Marchewka
Ja odpuściłam, nie warto za 4 diamenty miesięcznie 😉 Powolutku sobie chodzę, zbieram CR i dreptam po Perszerona. Jeśli go zgarnę to fajnie, jak nie to sobie kupię 😁
Ja jak sobie policzyłam to za energie konia, aby dojść do niebieskiej to muszę zrobić 122 ruchy, czyli zajęłoby mi to 20 dni, a mamy dni 13, więc muszę jeszcze trochę zaryzykować w WT 😉
E: kupiłam 3 WT i łącznie dostałam 20 przekąsek, na razie więcej już nie otwieram, bo nie mam kuponów 😁 ale zdobędę tą lovely blue choćby nie wiem co 😉