Jestem na 20 piniacie więc będę musiała zdobyć rozetę :/ Czy ktoś mógłby mi takiego konia pożyczyć ew. zdobyć rozetę na moim koncie ? Zapłacę oczywiście.
Jak umrze i wejdziesz na niego (no tak normalnie jak byś chciala oporządzić) to pokaże Ci się strona, że zmarł i możesz go "send to heaven" 😉 wtedy prawdopodobnie dostaniesz kupon, ale nie wiem czy to nie bylo tak, że to sie dostaje tylko jak ktoś kupił kiedyś kupon za kase czy cos 😉 Jak spróbujesz to się dowiemy, bo ja juz nie pamietam 🙂
No niestety, ja zakończę promocję na 20 piniacie, bo inaczej musiałabym wydać wszystkie kupony, zabrakło dni, a ja w nocy spałam zamiast klikać. Dobrze że chociaż 2 Grani zgarnęłam, bo dostałam klacz. No cóż... może jeszcze kiedyś będą te z tęczy na zarezerwowanych, albo w jakiś inny sposób do zdobycia.
skąd wy bierzecie te Grani? 👀 ja ledwo wiem o co chodzi, a już na pewno nie skąd je brać. 😁
edit: za 3 godziny będę na 13 piniacie 😅 mam Flaxen Liver Chestnut, żeby go stroke'nąć, i dostałam kupon za tego umarłego konia, więc będę mieć na HOPa. także mam szansę otworzyć też tą 13 piniatę ^^
to moje pierwsze piniaty więc się cieszę i z 12 otwartych 😉
Kaprioleczka, Grani niekiedy są w takich promocjach, tak po "drodze" do tego głównego boskiego, teraz był w 20 piniacie. Na samym początku były one w Skrzyniach Skarbów.
Słuchajcie, to oszustwo! było20 sek do końca promocji, i byłabym miała żółtego, nacisnęłam na ostatnie klikanie i wyskoczyło że jest błąd i koniec promocji. No rzesz!!!! 😵 A na pewno miałam szybciej klikanie niż zakończenie. Ja piszę na kontakt.
Dementek, no niestety nie 🤔 Ale napisałam, pewnie stwierdzą że było wszystko ok. ale ja te ostatnie minuty liczyłam ze stoperem i na bank było wcześniejsze zakończenie sekundowo promocji, kurde, straciłam tyle kuponów, diamentów i RO, gdyby brakowało mi więcej niż te 5 punktów do rozbicia ostatniej piniaty, to poświęciłabym jeszcze kupon, a tak nie mam żółtego i wszystko poszło na marne.