Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

ale już prawie 10, DA SIĘ w ogóle skończyć te piniaty?

Edit: tak na marginesie, mam fajnego ogierka na sprzedaż, arabek, komu komu?  👀
Kaprioleczka, bez kuponów to chyba nie
Ja mam 16, na razie tylko jeden RO wymagany w zadaniu 😉
Skąd jest cena 300 tys equus za RO na sprzedażach?
Koni do zabicia możesz mieć 10 x 170 tys. a RO nieograniczoną ilość można posiadać.  🤣
Jestem na 20 piniacie więc będę musiała zdobyć rozetę :/ Czy ktoś mógłby mi takiego konia pożyczyć ew. zdobyć rozetę na moim koncie ? Zapłacę oczywiście.
A mi zaraz padnie kon, ma 1% health 🙁 smutno miiii
Kaprioleczka, [s]chcesz black orchid?[/s] 😉

edit:
jednak nie mam na com 🙁
Wydaje mi sie, ze jedna mam,  ale to chyba za wiele nie da i tak, bo ma juz 35,5 roku.
Kaprioleczka, a no to pewnie nie 😉 ale powinnaś dostać kupon za wysłanie go do nieba
A one same "umierają" i mi "znikną" czy ja cos muszę zrobić?
Jak umrze i wejdziesz na niego (no tak normalnie jak byś chciala oporządzić) to pokaże Ci się strona, że zmarł i możesz go "send to heaven" 😉 wtedy prawdopodobnie dostaniesz kupon, ale nie wiem czy to nie bylo tak, że to sie dostaje tylko jak ktoś kupił kiedyś kupon za kase czy cos 😉 Jak spróbujesz to się dowiemy, bo ja juz nie pamietam 🙂
Każdy dostaje bez względu czy kupił czy nie 😉
Jakby ktoś miał wolny ostatni klik to jestem chętna :p
Kupię konia który wygra rozetę. Ktoś coś?  🙇
Czy ktoś pożyczyłby mi 40 latka do zadania? 🙂
TheWunia na Thethe ? Szukam może cos znajdę.
Tak 🙂
Bo niestety napisałam tez na wydarzeniu piniat, ktoś się zaoferował wybrał konia w zastaw, zabrał go i zniknął, dałam się oszukać  🙁
Mam konia w wieku 39 lat i 6 miesięcy.
Dziewczyny, byłaby możliwość, żeby któraś z was kliknęła mi w nocy o 1😲0, 4😲0 i 7😲0 na piniacie? Oczywiście się odwdzięczę czymś z CR 🙂
co do Granich:

Klacze mogą się rozmnażać jednokrotnie z silnym ogierem Grani. 😂

ale jak to właściwie jest, zamienię sobie Graniego w Sleipnira i znowu nie będę mieć całej kolekcji? 🤔
No niestety, ja zakończę promocję na 20 piniacie, bo inaczej  musiałabym wydać wszystkie kupony, zabrakło dni, a ja w nocy spałam zamiast klikać. Dobrze że chociaż 2 Grani zgarnęłam, bo dostałam klacz. No cóż... może jeszcze kiedyś będą te z tęczy na zarezerwowanych, albo w jakiś inny sposób do zdobycia.
Na pewno będą, na sprzedażach może za długi czas, ale szybciej mogą być w ro
skąd wy bierzecie te Grani?  👀 ja ledwo wiem o co chodzi, a już na pewno nie skąd je brać.  😁

edit: za 3 godziny będę na 13 piniacie  😅 mam Flaxen Liver Chestnut, żeby go stroke'nąć, i dostałam kupon za tego umarłego konia, więc będę mieć na HOPa. także mam szansę otworzyć też tą 13 piniatę ^^

to moje pierwsze piniaty więc się cieszę i z 12 otwartych 😉
Kaprioleczka, Grani niekiedy są w takich promocjach,  tak po "drodze" do tego głównego boskiego, teraz był w 20 piniacie. Na samym początku były one w Skrzyniach Skarbów.
Piniaty skończone  😅
Słuchajcie, to oszustwo! było20 sek do końca promocji, i byłabym miała żółtego, nacisnęłam na ostatnie klikanie i wyskoczyło że jest błąd i koniec promocji. No rzesz!!!!  😵 A na pewno miałam szybciej klikanie niż zakończenie. Ja piszę na kontakt.
A zrobiłaś screena błędu? Inaczej nic nie zrobią...
Dementek, no niestety nie 🤔 Ale napisałam, pewnie stwierdzą że było wszystko ok. ale ja te ostatnie minuty liczyłam ze stoperem i na bank było wcześniejsze zakończenie sekundowo promocji, kurde, straciłam tyle kuponów, diamentów i RO, gdyby brakowało mi więcej niż te 5 punktów do rozbicia ostatniej piniaty, to poświęciłabym jeszcze kupon, a tak nie mam żółtego i wszystko poszło na marne.
Ma ktoś niepotrzebnego siwego sleipnira i mógłby odsprzedać
od kiedy coś takiego jest na howrse?  😵
taaa spoko na pewno tam wpisze swoje hasło  😂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się