Czy gwiazdki z runa muszę od razu wykorzystać i wybrane rzeczy trafiają do zapasów? Dlaczego jak mam 2 gwiazdki to nie mogę wybrac np. Kk? To znaczy dostane np. 2xro??
jak Wam idą piniaty? jestem 6/20 w piątej... :/ coś to słabo, ale wreszcie mam trochę kliknięć od ludzi. może potem jak będę mogła klikać 4 razy to się uda trochę podgonić.
jak Wam idą piniaty? jestem 6/20 w piątej... :/ coś to słabo, ale wreszcie mam trochę kliknięć od ludzi. może potem jak będę mogła klikać 4 razy to się uda trochę podgonić.
No nie, w piniacie #8 zadanie 2 to "Kliknij po raz ostatni na piniacie znajomego: Aby móc kliknąć na piniacie 2 raz w czasie 6 godzin" 🙄 Nie znoszę, to chyba najcięższe zadanie w piniatach 😜
[quote author=budyń link=topic=49169.msg2345189#msg2345189 date=1430056948] No nie, w piniacie #8 zadanie 2 to "Kliknij po raz ostatni na piniacie znajomego: Aby móc kliknąć na piniacie 2 raz w czasie 6 godzin" 🙄 Nie znoszę, to chyba najcięższe zadanie w piniatach 😜 [/quote] zapraszam zapraszam u mnie jest jeszcze 4. kliknięcie wolne 🙂
Ale tu chyba chodzi o to, że trzeba kliknąć jako ostatnia z wykupionych pomocy. 😉 Czyli jak ktoś ma max 6 to musi kliknąć właśnie jako 6. 😀 Wybaczcie ten chaos, ale mam nadzieję, że wiecie o co chodzi. 🤣