3 moje konie na samej górze. Chyba jednak pójdę w biznes ogierów. Czasem na sprzedażach są wystawione konie za bezcen a okazuje się, że na pokryciach byłyby w rankingu. Conna kupiłam od EM za 80 tys.
Mam 6 koni na sprzedaż za equus. po 105 tys. (wiek min. 25 lat) bez kf, bez wm. 🙂
Co Wy gadacie za głupoty, ludzie w czołowym rankingu nie dają więcej niż 20 tys za krew meduzy. Więc można powiedzieć, że ja kupiłam 30 tys taniej niż na sprzedażach 😁
Jeśli nie widać nic dziwnego w wymianie krew - piorun to mogę się z wami tak wymienić o ile to dla was bardziej do zaakceptowania będzie :kwiatek:
2 boski w 2 wyzwaniu, w pierwszym miałam zestaw posejdona krew i wyzwanie tytanów i zabrałam 🙂
Wygrywasz! Zdecydowałeś się odebrać swój upominek z poziomu 6... Poziom 1 zestaw posejdona Zestaw Posejdona punkt dorastania 4 punkty dorastania marchewka 50 x Marchewka Poziom 2 krew meduzy Krew Meduzy Poziom 3 złote jabłko Złote Jabłko Poziom 4 etoiles 600 punktów do całkowitego rankingu Poziom 5 zestaw posejdona Zestaw Posejdona Poziom 6 isis Znalazłeś Izyda, który zostanie dodany do twojego konta w przeciągu kilku minut!
dar to za 30 000 to ja jednak rezygnuje , w tym momencie na wymianach najtańszy 1 sztuka jest za 60 000 a 2 sztuki za 100 000 🙂 jak bardzo potrzebowałam z harmonii a nie miałam wymian to ze mnie zdarłaś o 30 000 więcej niż na wymianach więc nie sprzedam ci za bezcen bo teraz mi kasy nie trzeba tak bardzo 🙂
Szukam osoby do opieki nad kontem na 5 tygodni. Oporządzanie koni, czasami krycie i opieka na ośrodkiem (naprawa boksów, uprawy na łąkach, produkcja w warsztatach). Zapłata to 2-3 kupony + coś z CR jak ktoś zasłuży 🤣