Jakby ktoś nie miał czasu na blup i szukał osoby do blupu to chętnie podejmę się takiej pracy. Zawsze dostawałam zapłatę 1 kuponu za parkę. Teraz każdy kupon jest dla mnie ważny 🙂
1x 5 żywioł - cena do ustalenia 2x Chmurka - 1 kupon (w sumie 12 kompletów) 1x Objęcia Morfeusza - 2 kupony Piorun Zeusa - cena do ustalenia [s]2x Złote Jabłko - 1 kupon (w sumie 4 zestawy)[/s] SPRZEDANE 2x Zestaw Harmonii - 2 kupony Poza tym wszelkie śmieci (Puszki, Zwoje, Fortuny etc) - ceny do ustalenia
nie wiem, co jest grane, ale od czasu tych mitologicznych koni w WT, nie sprzedałam żadnego konia za kupony 🤔 wszyscy zbankrutowali wtedy? nawet klacz jednorożca z ZJ, tłem, pokryta prawidłowo z upominkiem i różdżką wisi już ze 2 tygodnie :/
potrzebuję zdechnąć 16 koni na com :kwiatek: mogę dać różdżkę płodności, muśnięcia, puszki, wody młodości na pl (opcjonalnie coś na com jeśli ktoś woli 😉). mam też traktor na pl, mogę podesłać.
Machowa, kurczę, na razie zatrzymam tego konia na wypadek, gdyby ktoś się jednak znalazł do pomocy z ubijaniem, ok? na tym mi na razie zależy, bo w końcu promocja się zbliża 😁
Dementek, nie mam takich cudów na pl 😉 ale jak tylko wejdą karty, to może coś uzbieram fajnego. ewentualnie OMki za passy cię interesują? to zawsze wpada w kartach.
i ponawiam - szukam pomocy przy zdechnięciu 10 koni na com :kwiatek: daję za to konia na kupon/kupon.
Czy ktoś mógłby zająć się moim kontem podczas mojej nieobecności (od wtorku aż do odwołania, gdzieś tak 2-4 tygodnie)? Chodzi mi głównie o opiekę nad OJ i udział w promocjach. Co do oporządzania koni- szczegóły na PW, wynagrodznie- do ustalenia.