O ile zmiany w oj mi nie przeszkadzają, tak opcja z pracownikami za KUPON, to jakiś żart :/ Ta gra zaraz będzie niegrywalna bez wydawania tony złotówek.
na pl mam tylko takie rzeczy. jak cię coś interesuje, to możemy się wymienić na to samo 😉
Fortuna Krezusa x 38 Promień Heliosa x 23 Woda Młodości x 20 Puszka Pandory x 6 Muśnięcie Filotes x 6 Chmurka x 3 Lira Apolla x 3 Krew Meduzy x 2 Zwój Plutona x 1 Strzała Artemidy x 1 Różdżka Płodności x 1
Wymienię 6 passów na 6 kuponów! I 2x HoP na 2 RO! Oraz sprzedam 2x Hestia's Gift za 4 kupony do neg.
edit: Otworzyłam RO (tak z ciekawości) i wygrałam: 7 000 Equus 2** Nauszniki 100 x Owies 120 jabłek 2 punkty dorastania Wygrywasz także 30 dniowy dyplom eksperta dla pracowników w swoim ośrodku jeździeckim!
Jeju.. Jak widzę, że rozmawiacie o kuponach o rzeczach z Czarnego Rynku, aż mi żołądek ściska… Kiedyś na start gry były chyba kupony.. Teraz mam 0, a chciałabym mieć na różne dodatki.. 🙁 Muszę produkować mega konie i kurde zacząć sprzedawać! Na razie mam mojego ulubieńca Cascadora, zrobię z niego mega ogiera 🙂 I jest of course Pongo :P Który też zdobywa wiele wygranych. Ciarę kupiłam, jest dobrą matką, daje super źrebaki. Założyłam teraz ośrodek, ale na razie mam 6 boksów, oferuję siano i owies, robię właśnie uzdy 2** w warsztacie. Jak zdobyć popularność Ośrodkiem? Jakieś podpowiedzi? 🙂
Ja się dzisiaj zdziwiłam, bo wchodzę na grę, a tam jakiś nowy boski u mnie. Dostałam Ariona 😲
Arion jest bardzo hojnym boskim koniem.
17 dnia każdego miesiąca, gdy strona zostaje zaktualizowana, przekazuje swojemu właścicielowi Zestaw Posejdona; jeśli właściciel nie wyhodował go, otrzyma Zestaw co 3 miesiące. Aby otrzymać Zestaw, właściciel musi zalogować się dzień wcześniej.
Ponadto, 1 dnia miesiąca, Arion jest przekazywany graczowi, który wygrał najwięcej rozet poprzedniego miesiąca, zakładając, że taki gracz nie wyhodował jeszcze takiego konia.
Ten koń może zostać sprzedany.
Jakoś nie pamiętam abym szalała z rozetami w lutym 👀