karla ja mam duchy. 😉 Trafiłam Slejpa w 6 WT (miałam dokładnie 12 kuponów) Dobrze, że na szóstym poziomie miałam tylko equus. Nie wiedziałam, że boski jest od 7 😵 Ale zaryzykowałam 😀iabeł: A teraz staram się o Baliosa. Chociaż chcę wszystkie 😂
Ehh, ja to jestem zmienna, najpierw na wydawałam diamentów i kuponów na WT, udało mi się zdobyć Sleipnira, to stwierdziłam że jednak jest mi nie potrzebny i wystawiłam go za 28 k. Mam nadzieję że ktoś go kupi... Nie ma to jak zdecydowanie 🤔
iść na następny poziom w nadziei na Ksantosa czy zabierać?
Wygrywasz! Dowiedz się już teraz, co wygrałeś...
Poziom 1 argent 10 000 Equus punkt dorastania 6 punktów dorastania marchewka 100 x Marchewka Poziom 2 piorun zeusa Piorun Zeusa Poziom 3 woda młodości Woda Młodości Poziom 4 puszka pandory Puszka Pandory Poziom 5 5-ty Żywioł 5-ty Żywioł Poziom 6 zestaw harmonii Zestaw Harmonii zestaw posejdona Zestaw Posejdona zestaw hery Zestaw Hery zestaw nyks Zestaw Nyks
zabrałam :/ bałam się, bo sleipnira nie znalazłam otworzyłam 7 wyzwań i nie dostałam boskiego 🙁
Wygrywasz! Zdecydowałeś się odebrać swój upominek z poziomu 5... Poziom 1 Łzy afrodyty Łzy Afrodyty punkt dorastania 5 punktów dorastania marchewka 60 x Marchewka Poziom 2 czarna orchidea Czarna Orchidea Poziom 3 argent 18 000 Equus Poziom 4 5-ty Żywioł 5-ty Żywioł Poziom 5 5-ty Żywioł 5-ty Żywioł bałam się iść dalej :/
Za to kupiłam sobie na pocieszenie Sleipnira za 18k.
nie mam diamentów, kuponów i boskiego ehh
edit, anulowałam wymianę z jednym wyzwaniem i za ostatnie wyzwanie spróbowałam
Wygrywasz! Zdecydowałeś się odebrać swój upominek z poziomu 7... Poziom 1 argent 10 000 Equus punkt dorastania 3 punkty dorastania marchewka 50 x Marchewka Poziom 2 puszka pandory Puszka Pandory Poziom 3 Łzy afrodyty Łzy Afrodyty Poziom 4 etoiles 1100 punktów do całkowitego rankingu Poziom 5 skrzydlata laska hermesa Skrzydlata Laska Hermesa Poziom 6 zestaw posejdona 2 x Zestaw Posejdona zestaw bonusowy Zestaw Bonusowy Poziom 7 xanthos Znalazłeś Ksantos, który zostanie dodany do twojego konta w przeciągu kilku minut!
Pilnie sprzedam OM za kupony! Mam na zbyciu 4 sztuki. I ZN 2x za 6 kuponów. I ZP.
Zachciało mi się Ksantosa. Wydałam 6 kuponów, 40 diamentów i 4 WT z zapasów. Raz odpadłam na 7-ym poziomie. Z najlepszych nagród miałam RO (straciłam, bo poszłam dalej), WT i 15tys. eq. A zyskałam kilka ZP.
uff, miałam się już poddać, ale w poprzednim wyzwaniu wygrałam wyzwanie i to miało być już ostatnie 😁 poprzednio miałam to samo, laska, upominek i boski 😁 chyba trafiam albo nic albo same dobroci 😁
Stwierdzam czyste szaleństwo na howrse pl Ludzie się wyprzedają z dobrych koni, Falek itp. Ceny boskich i innych koni bardzo mocno staniały. Wyjątkiem są konie na kupon. Te są teraz drogie. ;___; Zauważyłam też, że niektórzy gracze wstrzymali skup CR za kupony 😫
"Masz tyle koni Czy sprzedasz mi za tylko 500 jakiegoś pięknego i niezwykłego konia albo dasz mi jakiś przedmiot wiem że to troche chciwe ale masz tyle koni a ja to nawet nie kupie jakieś fajne bo wogule nie mam kuponu wdefault smiley :'( plis plis masz 1 000 a nawet wiencej koni default smiley :'("
kupie 2 zj za kupon 🙂 Cierp1enie do mnie ostatnio jakaś dziewczynka napisała że ona tak by chciała żebym jej sprzedała dzikiego konika polskiego za 500 bo ona tak marzy o boskim a kocha tą rase, jak jej napisałam że Dzikich nie da się sprzedawać to napisała że mnie zgłosi za oszustwo, że gram na hakach, no bo skad niby go mam skoro ich nie można sprzedawać 😵 😲
Dzisiaj jest urodzaj na okradzionych, oszukanych i biednych. Napisała do mnie jakaś dziewczyna że włamano jej się na konto i straciła dużo, prosi o cokolwiek, no to poratowałam ją przedmiotem. Fakt, na stronie ma napisane o tym i wpisuje osoby które jej pomogły. No dobra, ale za jakiś czas, znowu ktoś prosi o pomoc, bo coś tam, no niestety limit pomocy na dzień dzisiejszy mi się wyczerpał.