Nasza TheWunia jest sitterem idealnym uważam. Sama teraz bym chciała kogoś normalnego, bo kilka sytuacji już też miałam niekoniecznie fajnych.. Ogiery miałam zamienione na klacze i kryte ogierem sitterki.. 😵 Ruszanie tej zakładki, której miało się nie dotykać..
Mam propozycje. Możecie wysyłać do mnie swoje opinie na temat graczy-sitterów a ja będę wstawiać anonimowo bądź nie. Ułóżmy jakiś schemat np. Gracz: Obowiązki: cena: Ocena: Kupię 2xZJ za kupon
wabankowa, pewnie 🙂 jak masz to zawsze szukam orchidei albo muśnięć, jak nie masz, to wszystko mi pasuje 😉 mam ci tę chmurkę wystawić jako wymianę, prezent, czy wymianę za kasę?
Szukam sittera do samych jednorożców ! Jedynie wyciąganie młodych i oporządzanie. Dobrze płacę jednorożcami/Equus/Kuponami/Rzeczami z CR czym komu pasuje 😉 Godziny pokryć ustawiasz sobie jak Ci pasuje 😉
Ja do 1/3 znajomych już wysłałam. Powoli będę wysyłać resztę 😉 Wygrywasz! Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości... argent 1 000 Equus 2** czaprak do jazdy klasycznej 2** Czaprak do jazdy Klasycznej pasza 150 x Pasza marchewka 3 x Marchewka punkt dorastania 5 punktów dorastania brise Spokój Bryzy, Premia na Grand Prix: Skraca czas trwania zawodów z 10 do 3 godzin ostatni zdobyty 😀
Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 13 losami. Wygrywasz: donhestia 1 x Upominek Hestii 6 losów na następne losowanie 5 x Punkt dorastania 1 400 Equus 5 x Marchewka 1 x 2** Owijki 1 x 2** Nauszniki