Mam 41 koni ze złotym jabłkiem 🙂 Mam też 3 maści ze straconym złotym jabłkiem <100 kopii. TUTAJ <-- jeśli ktoś byłby którymś zainteresowany to odsyłam do zakładki "Trofea"
ja chętna! 😀 może od razu wystawię ci je na com i będą czekać aż zajrzysz. dam ci potem za to kupon na pl, tylko zdechnę konia (m. in. zdechnę go za twoje PD ze śnieżek :kwiatek: ) koni oczywiście nie trzeba będzie nawet postarzać, zdechną same następnego dnia.
[quote author=Dementek link=topic=49169.msg2270631#msg2270631 date=1421667032] Na COM mogę komuś ubić konie.
ja chętna! 😀 może od razu wystawię ci je na com i będą czekać aż zajrzysz. dam ci potem za to kupon na pl, tylko zdechnę konia (m. in. zdechnę go za twoje PD ze śnieżek :kwiatek: ) koni oczywiście nie trzeba będzie nawet postarzać, zdechną same następnego dnia. [/quote]
Z tego co ja zrozumiałam to jeszcze nie ma boskiego w RO ... "Wielkie Wyzwanie zbierze wysiłek całej społeczności gry (Tym razem Podkowy, a w przyszłośći może inne rzeczy ). Po osiągnięciu wymaganej ilości podków, Uroczystości się rozpoczną, loterie i Rogi Obfitości dadzą Wam możliwość spróbowania i zdobycia nowego boskiego konia z najnowszej kolekcji: Sezonowych boskich koni! "
Czyli dopiero jak się uzbiera potrzebne podkowy (ilość podana na stronie startowej) zacznie się loteria i boski w RO .
Machowa, 😲 powaga? ale jestem opóźniona! 😁 😁 ale przynajmniej ma to wreszcie jakiś sens. a wiadomo, czy ten pierwszy raz w miesiącu liczy się co 30 dni czy miesiąc kalendarzowy? tzn jak dałam jabłko wczoraj, to czy następne mogę dać 1 lutego czy dopiero 22?
Może ktoś z was orientuje się w tej sprawie...oźrebilam Rose,urodziła Fale mam komplet wodnych a u Rosy nadal widnieje napis,że nie może sie rozmnażać,zatem mam rozumieć że po 10 czy tam 12 miesiącach można ją zaźrebić ponownie?