Poziom 1 woda młodości Woda Młodości punkt dorastania 5 punktów dorastania marchewka 80 x Marchewka Poziom 2 róg obfitości Róg Obfitości Poziom 3 punkt dorastania 14 punktów dorastania
300 diamentów i 62 kupony... Nie mam nic... Ciągle odpadalam na 2 poziomie. Dla mnie to mega oszustwo
Sprzedam konto - 85 boskich koni, które potrafią przynieść po 1-2 kupony co dzień w postaci diamentów. Wszystkie dzikusy Wszystkie konie ras i masci Prawie całe trofea zrobione Ponad 7mln eq OK 3000 pkt dorastania jak nie wiecej Wszystkie konie z 5 żywiołem, dynia i apokalipsa Ogromną ilość jednorozcow Wiele koni emerytow Świetny CR - ponad 60 ro , 40 zestawów posejdona , 20 hery, harmonii
Tylko rozsądne ceny. Nie sprzedam konta za 100 czy 150 zl
Okazało się, że wczoraj calore mi wygrała Rose w Pierwszym wyzwaniu..... Wiec na darmo otworzyłam dziś 60 wyzwań za wszystko co miałam w poszukiwaniu Rosy .... .. Nie mam nic, kuponów, diamentów, 15 wyzwań z zapasów.
Cierp1enie, o jezu, strasznie cię przepraszam! 😡 🙇 byłam pewna, że nie masz jak wejść na howrse i otwierać WT i że odczytasz najpierw pw tutaj. mogłam napisać na howrse też 🙁 🤦
Ja to naprawdę miałam szczęście , 3 WT i Rosa 😅. Miałam tylko 2 WT i uzbierane 140 diamentów, nastawiłam się na niepowodzenie, a tu taka niespodzianka,
Zdecydowałeś się odebrać swój upominek z poziomu 6... Poziom 1 Piorun Zeusa 4 punkty dorastania 60 x Marchewka Poziom 2 Różdżka Płodności Poziom 3 15 punktów dorastania Poziom 4 Pięta Achillesa Poziom 5 5-ty Żywioł Poziom 6 Znalazłeś Rosa, który zostanie dodany do twojego konta w przeciągu kilku minut!