Jeśli dobrze zrozumiałam, to raz na miesiąc daje on Harmonię dla tego naszego osła, który jako pierwszy w danym miesiącu dostanie od nas jabłko. Tyle, że swoim koniom ich dawać nie można... Chyba, że jakaś zmiana się szykuje. A dla VIPów dochodzi możliwość dania koniuchowi Pandory do 30 roku życia, zamiast 25. Szału nie ma... 🙄
TheWunia możliwe że to wyjdzie w praniu. I jak idzie Ci zbieranie boskich ? Ja żałuje że tak dużo wydałam kuponów ale kto wiedział że aż 3 razy będą zestawy. Pewnie na takie badziew było mało chętnych.
Utknęłam... od wczoraj nie mogę trafić w niebieskie pole, żeby przejść na drugą stronę czwartej planszy... zła jestem, bo mogłam to olać, a dziś jeszcze próbowałam i 3 kupony i 100tys poszło :/ Chyba pierwsza promocja, w której tyle wydałam i nic mi to nie dało... ech. No nic, czas znów zbierać.
Zdobyłam wczoraj graniego i sobie resztę darowałam. Raz w miesiącu te kilka diamentów się przyda. Choć gra nie warta świeczki. 11 kuponów i 600 tys.....
TheWunia - jeśli dobrze zrozumiałam, to właśnie tylko osłom :/ Dla mnie kicha, bo tylko parę ich maści mi się podoba, więc jak trzeba będzie wywalić kupę kuponów, a pewnie tak będzie, to podziękuję...
mam pytanie, skąd wiadomo co ktoś wygrał z tych prezentów- czy to już jest wiadome? czy dzisiaj trzeba było to wysłać czy jak? niby już się skończyło, dziś nie zdążyłam na rzut kostką a nic mi w powiadomieniach nie przyszło, że mam coś więcej... myślicie, że przepadło? 🙁
Powiem Wam szczerze, że nie wyobrażam sobie gry bez VIPa. Mam go aż jeden dzień 😂 Co prawda ledwo ściułałam te 50 kuponów i aż trzy razy bawiłam się z rankingiem rozet, ale było warto. Nie wiem jakim cudem kiedyś oporządzałam po 600-800 koni w ciągu jednego dnia nie mając nawet Pegaza 😵
mam pytanie, skąd wiadomo co ktoś wygrał z tych prezentów- czy to już jest wiadome? czy dzisiaj trzeba było to wysłać czy jak? niby już się skończyło, dziś nie zdążyłam na rzut kostką a nic mi w powiadomieniach nie przyszło, że mam coś więcej... myślicie, że przepadło? 🙁
Nie rozumiem, nie otworzyłaś ani jednego prezentu? 👀
Od prezentów był specjalny odnośnik z prawej strony planszy. Prezenty można było na tej stronie otwierać od 25.12 do dzisiaj.