Czarownica podchodze do tego na lajcie, jednego dnia na początku miała 30- drugiego 50 a teraz to zwiększyłyśmy tempo tak jak Wunia pisała, ma osobną zakładke i co pare dni robie segregacje, zabieram te co się oźrebiły i te co dorosły, daje źrebne i nowe źrebole, a co do wypłat się dogadujemy 🙂 chce kupon ma kupon, chce konia to koń, cr to cr 🙂 współpraca przede wszystkim 🙂
Ponawiam! Sprzedam/wymienię, najlepiej z COM na PL, ale rozważę też sprzedaż na COM za kupony/eq:
Philotes' Stroke x 9 Morpheus' Arms x 8 Piece of Cloud x 3 Horn of Plenty x 1
Artemis' Arrow x 5 Fertility Wand x 4 Zeus' Lightning Bolt x 4 Hestia's Gift x 2
Helios' Ray x 10 Medusa's Blood x 3 Apollo's Lyre x 2
Pandora's Box x 15 Water of Youth x 1 Black Orchid x 8 Poseidon's Pack x 6 Croesus' Fortune x 6 Achilles' Heel x 4 Bonus Pack x 2 Ploutos' Parchment x 1 Hypnos' Blanket x 1
Poza tym mam 2 passy na COM do wymiany na 2 kupony na PL.
Aż musiałam sprawdzić w katalogu czy ktoś już takiego trafił, żeby większego zobaczyć 🤣 Pewnie ciężko go będzie trafić, bo z tego co pamiętam kolor zawsze był losowy
Budyń mnie też to fascynuje 😲 Choć z drugiej strony jakoś gra na siebie zarabiać musi... ale i tak jak kupię kupon za 6zł raz na pół roku to mi szkoda kasy, a co dopiero 270zł 🤔wirek:
Nancy, haha, ja też szukałam 😂 Ale nie było. CzarownicaSa, ja mam staż jakiś paroletni i kupiłam może ze 4 kupony za smsa, ale tylko jak miałam promocję +2 😁
Chyba trochę przeginka z ceną sittera. Nie mówiąc już nic o tym, że robienie na telefonie tych koni wychodzi mega szybko a sitter jednak w większości wypadków klika: 1 - nakarm, 2- oporządź, 3- lekcja, 4-następny + co trzy dni 5- ośrodek, 6-wybierz ośrodek. 🙄 Nie mniej TheWunię mogę polecić z czystym sumieniem.
Jak dla mnie ceny ok. No sorry, ktoś poświęca czas jednak, najczęściej dobry sitter to nie tylko "wejść, ogarnąć, wyjść" ale pomoże przy promocji, zrobi coś dodatkowo jak trzeba, potrafi rogi kryć, pomagać ogólnie w prowadzeniu konta- jak dla mnie warto za to płacić. I sobie nawzajem pomagać.
Ktoś ma na sprzedaż za atrakcyjną cenę pięty ? Oczywiście 2xzj za kupon mile widziane. budyń dzieci dziś się napalą a jutro kupią zestawy za hajs spod choinki 😁
Koka o tym samym pomyślałam, dzisiaj będą tylko liczyć kase na który zestaw starczy 😁 Ale w sumie czy ja lepsza ? Jak ja bede liczyć szmatki dla mojego konia 😜
TheWunia wolałabym móc te dla konia niż dla siebie a najlepiej to wydać na trenera bo co byłoby mi z wystrojonego konia... Na telefonie normalnie można klikać sobie plansze ?
Czerownica[s] u mnie chyba się znajdą, zaraz poszukam 😉[/s] jedną mam ponad 2100, gdzie wystawić ?
Koka teorwtycznie tak, jak klikniesz sobie na dole w guzik wersja klasyczna i cię przekierowuje, tyle, że mnie to zawsze wtedy wywala i nie moge sie zalogować, ale być może to wina srajphona 😁 spróbuj