Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

Sprzedam za equus, cena do dogadania.

Muśnięcie Filotes
x 31
Piorun Zeusa
x 20
Strzała Artemidy
x 6
Zestaw Hery
x 1
Lira Apolla
x 29
Krew Meduzy
x 14
Puszka Pandory
x 62
Woda Młodości
x 40
Okrycie Hypnosa
x 35
Czarna Orchidea
x 34
Zestaw Posejdona
x 10
Zestaw Bonusowy
x 10

TheWunia, nie wiem czemu nie mogę zaakceptować od Ciebie prezentu.. :/
Super... zestawy się skończyły, jestem na 3 planszy z 3 kluczami i 2 zestawami Chochlika... :/

TheWunia
mam teraz klikanie co 4h, dasz radę w nocy? O której w ogóle przestajesz klikać?
Ja zazwyczaj klikam tak : 20, 24, 7-8 (zależy czy koń już stoi pod płotem czy jeszcze nie 😉 ) i potem juz w dzień to normalnie 😉
kurcze nie miałam  neta kilka dni  i wisze nadal na 3 planszy, [s]mam kliknięcie co godzine [/s]i nie wydałam ani jednego kuponu 🙂 i mam prezent chochlika

edit:  kliknięcie co 4 godziny, ale jak robiłam wyzwanie to pisało "nagroda:kliknięcie co 1 godzine"
Kliknięcie co godzinę ? Co to za przepisy ? 😉

Wszytskim kliknełam właśnie 😉
TheWunia ja tam jeszcze jestem 😉 Gorzej o tej 4.
Kto chce upominek? 🙂
Safie,  ja chętnie!  :kwiatek:
Już niestety rozdany. Następnym razem 🙂
kupie  2 zj za  1 kupon 🙂 PILNIE
Kręcę się na 3 mapie wokół jednego klucza od wczoraj, masakra jakaś :/
Bardzo dziękuje za wszystkie prezenty od znajomego, ale to wredne howrse, dało mi wszytskie przy samym wejściu, a ja już jestem przy drzwiach prawie  😵
dlatego ja ich  nie wystawiam już 😁 tzn dałam jeden wabankowej na pl, bo uznałam, że ona akurat może być na początku 😉

Czy coś mnie ominęło  🤔
Ooooo co to jest ?  😀

To może być fajna funkcja bo nie bedzie trezba czekać 10 dni na zwrot konia jak ktoś pilnie potrzebuje na chwile np do wyzwania 😉
No właśnie nie wiem :/
Też czekam na rozwiązanie tej "zagadki"...
to są pożyczki z drużyn - możliwe tylko w obrębie drużyny i tylko konie drużynowe
Właśnie się dowiedziałam...
Sorry za fałszywy alarm xD

Jaka jest stawka dla sittera za 40 koni (lekcja, nakarm, oporządź i spać)?
Kayri ja place kupon miesiecznie plus podrzucam cr jak mam.
Za 40 koni?
Tak, plus minus.
Uuu  widzisz  TheWunia  jaka ja hojna jestem ?? mi się czasem trafi  dać kupon za tydzień sitterowania 🙂  i to w sumie większość źreboli, aby tylko dorastały ;p
Kuźde jestem na tej durnej 4 planszy i nie mogę od wczoraj rana na niebieski teleport trafić  👿 dosyć mam już tej promocji -.-
karla i ja ci bardzo wdzięczna jestem 😀
Karla a ile masz koni? 👀 W sumie może ja faktycznie za mało płacę.
Czarownica mi wychodzi do zrobienia dziennie  +/-  100  😉

Właśnie weszłam na 5 plansze 😀
CzarownicaSa Ile w ogóle wyjdzie za BLUPowanie tej mojej jednoróżki?
Kayri w sumie nic 😉 Robię ją tak lajtowo(10 dni to kuuuuuuupa czasu) że w sumie nic nie musisz dawać 😉 Ewentualnie jak masz Pięty Achillesa to możesz jedną podrzucić 🙂
CzarownicaSa A ja zachomikowałam 250 000 Equus, coby mi na 100% na wszystko starczyło. Już ci podrzucam Piętę.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się