Muśnięcie Filotes x 31 Piorun Zeusa x 20 Strzała Artemidy x 6 Zestaw Hery x 1 Lira Apolla x 29 Krew Meduzy x 14 Puszka Pandory x 62 Woda Młodości x 40 Okrycie Hypnosa x 35 Czarna Orchidea x 34 Zestaw Posejdona x 10 Zestaw Bonusowy x 10
Super... zestawy się skończyły, jestem na 3 planszy z 3 kluczami i 2 zestawami Chochlika... :/ TheWunia mam teraz klikanie co 4h, dasz radę w nocy? O której w ogóle przestajesz klikać?
kurcze nie miałam neta kilka dni i wisze nadal na 3 planszy, [s]mam kliknięcie co godzine [/s]i nie wydałam ani jednego kuponu 🙂 i mam prezent chochlika
edit: kliknięcie co 4 godziny, ale jak robiłam wyzwanie to pisało "nagroda:kliknięcie co 1 godzine"
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 23 grudnia 2014 07:20
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 23 grudnia 2014 09:51
Uuu widzisz TheWunia jaka ja hojna jestem ?? mi się czasem trafi dać kupon za tydzień sitterowania 🙂 i to w sumie większość źreboli, aby tylko dorastały ;p
Kayri w sumie nic 😉 Robię ją tak lajtowo(10 dni to kuuuuuuupa czasu) że w sumie nic nie musisz dawać 😉 Ewentualnie jak masz Pięty Achillesa to możesz jedną podrzucić 🙂