Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

gram już prawie 6 lat na com, więc jest to realne 😁 zajrzyj na com, wystawiłam ci konia za kupony za tamte dwa zdechlaki 😉
Mój pierwszy to był Mars, potem większość wartościowych przegapiłam, następne lepsze to Lips i Wenus, a potem... no dałabym radę zdobywać boskie, ale po cholerę mi 100% morale czy 100% szansy na znalezienie beczułki z tłuszczem...  🤔
kto mi kliknie między 7 a 8? (2 rzuty)
mam kliknięcie o 4😲0, a rzuty mam co 4 godziny.
Ja moge, akurat przed wyjściem do szkapy wejde i do ciebie i do siebie 😉
Gratulacje, wygrałeś boskiego konia Hyracotherium!
Dołączy do Ciebie w grze za kilka minut.

Gratulacje, wygrałeś boskiego konia Grani!
Dołączy do Ciebie w grze za kilka minut.

został mi jeden, ale to już bez kuponów 🙂

😡
Cierp1enie a co to takiego ?? Męcze sie z zadaniem wygraj 20 zawodów  😵
co, co to takiego?
Cierp Ty cziter jesteś i tyle 😁
Cierpienie ile zestawów kupiłaś ? Bo widze, że liczba kuponów silnie zmalała  😉

Koka ja, je olałam, co mi da ruch o 4 pola jak ja potrzebuje 2 wyrzucić 😉
70 zestawów

ale mam 5 boskich 🙂

i 19 prezentów chochlika
Kurde, ja to skąpiradło jestem. Zabiłabym teraz 10 koni, dokupiła kilka, dała komuś do zabicia kolejne 10, ściurała dzikie i pewnie miałabym ze 30 kuponów na koncie na zestawy- ale szkoda mi kasy i pd 😵
Jak 5 ? A to tam nie ma trzech ?  👀
Koka, ja miałam weź udział w 20 zawodach, a nie wygraj (o ile to to zadanie, ale też były tam 4 pola)
ej... stałam na polu z granim i miałam iść do żółtego teleportu po ostatniego boskiego, wyłączyłam howrse, włączyłam na kliknięcie i jestem na 5 planszy....
dałam na 6 i jestem na samym początku... od nowa muszę trafiać teleporty... wydałam na to 15 kuponów.
co to ku*** ma być.
Poprostu rozwaliłaś sysytem  😁 Za szybko zdobywasz boskie to Ci życie utrudniają 😉 to juz nie wydawaj kuponów, przez dwa tygonie sobie spokojnie tam dojdziesz 🙂
bez sensu :/

4 boskie będę miała z tej promocji, pomyliło mi się
Libeerte na pewno wygraj bo w zawodach już wzięłam chyba 200 udział  😵
Po otworzonych paru zestawach idę do 4 planszy  😅

TheWunia klikniesz o 4 ? Oczywiście jak trzeba to dokupuj rzut. A Tobie nie trzeba klikać w dzień może ?
Klikne, klikne. Nie, dziękuje, w dzień sobie w telefonie ogarniam 🙂
Ok. Jakby co to do usług.
Ma ktoś może na zbyciu pd ? Siedzę na 5 planszy i mam zadanie osiągnij 100 blup z jednym ze swoich koni. Nagrodą jest teleport na klucz.
Koka, dodałam Cię do znajomych, zaakceptuj 😉 majgaa
Libeerte dziękuję  :kwiatek: nareszcie się udało. Idę spokojnie teraz spać 🙂 Oczywiście najpierw skusiłam się na zestaw.
Da ktoś screena na 5 i 6 plansze ?
TheWunia o 8 też mogę jeszcze nie zdążyć kliknąć.
Potrzebne chmurki -  30 tys / szt.

Sitter. !!!
Koka widze, że o 8 zdążyłaś 😉
Ma ktoś prawie wyblupowanego konia pozyczyć ? Bo ja chyba nigdy tych 20 zawodów niewygram  😵
TheWunia wstałam dopiero po 8.
dar coś zorganizuje dla Ciebie.

Ostatnie zadanie na fabryce zabawek to otwórz RO nagroda to przesunięcie się o 6 pól. Można wybrać dzięki temu jeden albo drugi klucz 😉
Ktoś wie ile około trzeba zestawów otworzyć przy częstym klikaniu i robieniu wyzwań ? Ja już otworzyłam ok 16.
Słyszałam, że 30
dar, wystawiłam chmurki 🙂
Ubiję 10 koni na kupon za 2 kupony!
U mnie w sumie poszło 76 zestawów, ale opłacało się, bo 4 boskie mam z tego i 20 prezentów chochlika 🙂
Nadal nie wiem jakim cudem 4  ❓
bo Grani to w tym przypadku klacz, która da źrebaka 😉 co oznacza dla mnie już tylko 4 lata zbierania zamiast 5, skoro są dwie klacze 😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się