Mój pierwszy to był Mars, potem większość wartościowych przegapiłam, następne lepsze to Lips i Wenus, a potem... no dałabym radę zdobywać boskie, ale po cholerę mi 100% morale czy 100% szansy na znalezienie beczułki z tłuszczem... 🤔
Kurde, ja to skąpiradło jestem. Zabiłabym teraz 10 koni, dokupiła kilka, dała komuś do zabicia kolejne 10, ściurała dzikie i pewnie miałabym ze 30 kuponów na koncie na zestawy- ale szkoda mi kasy i pd 😵
ej... stałam na polu z granim i miałam iść do żółtego teleportu po ostatniego boskiego, wyłączyłam howrse, włączyłam na kliknięcie i jestem na 5 planszy.... dałam na 6 i jestem na samym początku... od nowa muszę trafiać teleporty... wydałam na to 15 kuponów. co to ku*** ma być.
Poprostu rozwaliłaś sysytem 😁 Za szybko zdobywasz boskie to Ci życie utrudniają 😉 to juz nie wydawaj kuponów, przez dwa tygonie sobie spokojnie tam dojdziesz 🙂
Ok. Jakby co to do usług. Ma ktoś może na zbyciu pd ? Siedzę na 5 planszy i mam zadanie osiągnij 100 blup z jednym ze swoich koni. Nagrodą jest teleport na klucz.
Libeerte dziękuję :kwiatek: nareszcie się udało. Idę spokojnie teraz spać 🙂 Oczywiście najpierw skusiłam się na zestaw. Da ktoś screena na 5 i 6 plansze ? TheWunia o 8 też mogę jeszcze nie zdążyć kliknąć.
TheWunia wstałam dopiero po 8. dar coś zorganizuje dla Ciebie.
Ostatnie zadanie na fabryce zabawek to otwórz RO nagroda to przesunięcie się o 6 pól. Można wybrać dzięki temu jeden albo drugi klucz 😉 Ktoś wie ile około trzeba zestawów otworzyć przy częstym klikaniu i robieniu wyzwań ? Ja już otworzyłam ok 16.