pfff i co teraz... 39 min do kolejnego rzutu, jak pójdę dalej to i tak będę miała to w kolejnym wyzwaniu jak na niego stanę :/ nie dość, że od początku w tej promocji pod górkę, to teraz to ....
no i stoję z wyzwaniami, a już na wiele trafiłam i musiałam rzucać dalej, bo ufo nie lata... nawet z marchewkami
a próbowałaś jego nie robić i iść dalej? Ja teraz miałam z hodowaniem konia do 35 roku, nie zrobiłam i rzuciłam dalej- doszłam na 4 planszę i pierwsze wyzwanie, myślałam że będę miała to z hodowaniem a jednak nie - obciąć skrzydła i nagroda to rzut co 4 h
Wystawie ci dziś kamień 😉 Cierpienie nie dobijaj mnie, ja mam 7 kuponów i ewentualnie konie do ubicia. Czyli 17 będzie, może z regularnym klikaniem starczy 😉
Ja sobie zużyłam diamenty, więc zaszalałam i kupiłam 4 zestawy 😁 Brakuje mi 2 kluczy na trzeciej mapie i idę na czwartą zbierać resztę prezentów. Boskie są koszmarne, to się nawet nie wysilam :P
Cierp1enie, jak Ty to robisz, że tyle kuponów/ diamentów jesteś w stanie uzbierać? U mnie rekordem było uzbierane 15 kuponów, które zresztą i tak na drugi dzień poszły na jakiegoś boszczaka na prywatnych 🙄
a ja już mam Graniego 😡 jeszcze 5 lat i uzbieram całą kolekcję 😁 😁
TheWunia, dobrze mówisz 😉 moje pierwsze boskie to był Misaki i 2 Grani. przedtem i potem długo nic, aż w końcu w jakieś wakacje zaczęły się konie galaktyczne (a Grani jest zawsze zimą) i jakoś to poszło 🙂