Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

zawsze są pod koniec 🙂
To ja zostawiam na koniec w takim razie. Może będzie mi szło źle i będę musiała bardzo dużo kuponów wydać.
ktoś ma pkt dorastania w ufo?
Kiedy zaczyna się lato ??
Cierpienie weszłam do cibie i chodze bez celu licząc, że może mi wpadnie ten PD 🙂
ja tak robię już pół godziny i nic  🙁 ale dół 🙁

użyłam ametysta
powinien pkt dorastania latać zaraz

cholera dał diament  👿
ja tak robię już pół godziny i nic  🙁 ale dół 🙁

użyłam ametysta

cholera dał diament  👿

😁

Koka, 21 dnia miesiąca

użyłam ametysta

cholera dał diament  👿

Miałam tak kiedyś z Topazem jak equus miałam złapać 🤣

Też męczę zadanie z pd od godziny  😵
pfff i co teraz... 39 min do kolejnego rzutu, jak pójdę dalej to i tak będę miała to w kolejnym wyzwaniu jak na niego stanę :/
nie dość, że od początku w tej promocji pod górkę, to teraz to ....
Cierpienie nie wierze, on tych diamentów zawsze kąpi, a tu prosze  🤣 na złość to i...
15 zestawów a dopiero zaczęłam 4 plansze....
do tego tylko 1 prezent chochlika był w zestawach...

no i stoję z wyzwaniami, a już na wiele trafiłam i musiałam rzucać dalej, bo ufo nie lata... nawet z marchewkami

jakby latało to nie łapcie mi nic
no i stoję z wyzwaniami, a już na wiele trafiłam i musiałam rzucać dalej, bo ufo nie lata... nawet z marchewkami

a próbowałaś jego nie robić i iść dalej? Ja teraz miałam z hodowaniem konia do 35 roku, nie zrobiłam i rzuciłam dalej- doszłam na 4 planszę i pierwsze wyzwanie, myślałam że będę miała to z hodowaniem a jednak nie - obciąć skrzydła i nagroda to rzut co 4 h
Zmotywowana rzutem co 4 godziny, wydałam 6 kuponów i go mam, a do tego 1 kluczyk
50 zestawów i jestem w połowie 5 planszy.
Mam 14 prezentów chochlika.
Cofam me słowa bo to kiepski pomysł był 🙂
mam prezent dla znajomego i zero pomysłu komu wysłać, ktoś chce? 🙂
Ja  :kwiatek:
Nick wabankowa

Cierp1enie o kurcze, ale zaszalałaś xD
Ma ktoś kamień filozoficzny? Bo chętnie kupię. Z tego co widzę po czołowych hodowcach cenowo dają ok. 59 tys. Ja tam 70..ktoś coś?

No i dalej szukam sittera,
Mogę płacić w equus, kuponach lub cr.
Stawka do ustalenia.

Mogę ubić konie na dwóch kontach.

No i potrzebuje chmurek, za jedną 30 tys będzie ok?
66 zestawów idę po boskacze 🙂 i mam 17 prezentów chochlika, a jeszcze 2 przede mną 🙂
Wystawie ci dziś kamień 😉
Cierpienie nie dobijaj mnie, ja mam 7 kuponów i ewentualnie konie do ubicia. Czyli 17 będzie, może z regularnym klikaniem starczy  😉
Ja sobie zużyłam diamenty, więc zaszalałam i kupiłam 4 zestawy 😁 Brakuje mi 2 kluczy na trzeciej mapie i idę na czwartą zbierać resztę prezentów. Boskie są koszmarne, to się nawet nie wysilam :P
ja już mogę odrabiać straty 😀
Grani daje diamenty nie jest taki koszmarny 😉
Cierp1enie, jak Ty to robisz, że tyle kuponów/ diamentów jesteś w stanie uzbierać? U mnie rekordem było uzbierane 15 kuponów, które zresztą i tak na drugi dzień poszły na jakiegoś boszczaka na prywatnych  🙄

Edit: kupię każdą ilość pd, po 500 eq sztuka
Cierp jest po prostu rekinem biznesu i ma zarabista asystentke Calore 😜 😁
TheWunia, ale walczyć i marnować tyle rzeczy na Graniego, który daje 2 diamenty na miesiąc... No nie chce mi się :P Mam jednego, starczy 😁
CzarownicaSa, niewątpliwie zarąbistą 😎 😁 :kwiatek:
Budyń bo teraz mam nowe konto i żadnego boskiego. Od czegoś trzeba zacząć 😉
a ja już mam Graniego 😡 jeszcze 5 lat i uzbieram całą kolekcję 😁 😁

TheWunia, dobrze mówisz 😉 moje pierwsze boskie to był Misaki i 2 Grani. przedtem i potem długo nic, aż w końcu w jakieś wakacje zaczęły się konie galaktyczne (a Grani jest zawsze zimą) i jakoś to poszło 🙂
calore, zbieraj zbieraj, wtedy bedzie sleipnir 😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się