Mam 2xKK, za kupon jedną chętnie sprzedam 😉 edit: moge sprzedać dwie, ale za 2 chce 1 kupon 😉
Ooo super, wystawisz KK i konia? :kwiatek:
CzarownicaSa, Libeerte, na waszym koncie, ale nie musicie nic robić 😉 konie same się jutro obudzą i zdechną, bo będą przygotowane 😉 to komu je wystawić?
Kayri może ja się skuszę na Twoją ofertę. Libeerte jakbyś jeszcze miała to ja bardzo chętnie też kupię.
CzarownicaSa, ok, wystawiłam 🙂 jutro je tylko obudź to wystawię konia za passy 😉 dzięki! :kwiatek:
calore, jak jeszcze masz to wystaw na majgaa 😉Koka, ok, wystawiam 😉
Czy ktoś po Z Libeerte ma klepsydrę? Czemu taka susza z tymi kk.. Place kupon za sztukę.
Libeerte, wystawię ci jeszcze 2 potem, ok? 😀 edit. wystawiłam
czy jakaś niedobra dusza zdechnie mi 10 koni na com? :kwiatek: 😀iabeł: niestety w zamian mogę dać tylko konia w wieku 24 lat na pl 🤔 TRZEBA CI NADAL ??? nie zdycham swoich koni na com więc moge 20 uśmiercić, jakby ktoś jeszcze chciał 🙂 zj na pl mile widziane 😉
karla158, nie trzeba, dzięki 😉 ale porażka w ogóle, mam niby 3 klucze na 2 planszy, ale mam tez tylko 2 wyzwania trafione i nadal klikam co 8 godzin :/ za to mam 270 diamentów na zestawy klikania 😜
Dlatego tak mi zależy na tym Granim bo ja nie mam żadnych diamentów 😤
[b]Koka[b/], wystaw na Kayri.
Potrzebuję pilnie CO na PL! W zamian dam coś z CR na COM. I mogę uśmiercić konie komuś na PL i na COM.
ma ktoś zj na pl ?? dam kupon za 2 zj
Dementek sprawdź wymiany 🙂
TheWunia - Dziękuję :kwiatek: Masz konto na COM? Co byś chciała w zamian?
To jeszcze raz dziękuję :kwiatek:
Aj, Dementek.. a wystawiałam Ci ostatnio w prezencie..
Calore konie ubite, wystaw zwrotnego 😉
gdzie jestescie w przejażdżce ?? ja 2 klucz na 3 planszy, ale teraz musze zachaczyć o prezent chochlika, będzie trudno ;/ edit: mam na com passa i wymienie na coś na pl, ktoś chętny ?🙂
CzarownicaSa, wystawiła. ale będę bogata 😁karla158, na pl jestem na 2 z 2 kluczami, na com też na 2 ale z 3 kluczami dopiero.
calore też dobrze, a wydajesz equus ? ja już za dużo wydałam i chyba troche zwolnię tempo, bardziej poluje na chochliki niż na te Boskie ale na 3 planszy jest tylko 1, wie ktoś ile będzie prezentów chochlika na 4 planszy ?
Juz :kwiatek: KUPIĘ WSZELKĄ ILOŚĆ CHMUREK!! :kwiatek:
Szukam kogoś do wyBLUPowania źrebaka do ok. 80-90 BLUP na teraz. Oczywiście za opłatą!
Kayri dawaj, akurat swojego robię to mogę i Twojego 🙂
Super! Na jaki nick wystawić i za ile?