Mi się coraz mniej chce grać w Howrse.
Niby te boski mam, niby coś na tym koncie jest, niby chcę sobie coś polepszyć i być jakoś jeszcze do przodu ale już nie jestem zdeterminowana jak TheWunia by zdobyć boskiego. Nie sądzę, że Grani da Wam duży zarobek 😉 To tylko 20 tys, upłynie się w mgnieniu oka. Miałam na poprzednim koncie chyba 3 grani ze skrzyni skarbów i wierzcie lub nie ale fortuny na nich nie zbiłam. 🙄
Oczywiście róbcie co chcecie, bawcie się póki Was to jara, ja się skupiłam na tym, żeby korzystać z promocji ale bez jakiegoś spięcia - ot, to co się trafi to się trafi. W loterii też 5 losów od znajomych, dwa z zawodów i dziękuję bardzo.
Teraz w mp jestem na pierwszej planszy, z kluczem zbliżam się do drzwi na jednym i drugim koncie.
Ośrodka nie prowadzę bo mi się nie chce, też miałam na poprzednim koncie, kilka boksów 2* i prysznice, widziałam, że się mi zapisywali do ujeżdżenia a reszta zawodów stała i też nie myślałam by to poprawiać. I teraz się właśnie zastanawiam, że może już hodowla mnie tak nie interesuje to może na ośrodek by się przerzucić, ale teraz też tyle tych zmian, no i żeby polepszyć prestiż musiałabym pewnie robić świetne konie bo nikt by nie chciał zakwaterować ich do mnie jeśli nie miałabym właśnie pryszniców itd, a nie miałabym na początku na pewno. 😂 Już widzę jak cała horda chce się zapisać.. 🏇
W ogóle dynamika zmian gry przestała mi odpowiadać, chyba się znowu znudziłam.
Ale tym razem nie usunę konta, zawsze to robiłam i po jakimś czasie wracałam. Teraz sobie jest, loguję się właściwie codziennie, ogarniam schronisko i przestrzeń twórczą, ruszę się pionkiem. Od czasu do czasu zrobię boskie i tak leci kolejny dzień stażu.
Ciekaw jestem, czy jeszcze ktoś pamięta awanturkę z udziałem kuciaczka, nie wiem..
Niby jakaś drużyna mnie przyjęła, "nołlajfy" się śmiesznie nazywają i dobrze, bo jeden koń tygodniowo - napisałam po jednego, już od 3 dni na niego czekam, nikomu się nie spieszy i święty spokój. 😀
Za to nałogowo zaczęłam grać w SSO, jeździć sobie konikiem i wbijać levele, robić misje.
To gra, za którą się płaci, ale jak się nie zapłaci to się nie ma misji i się nie powiększa leveli, można w nią grać do 4 poziomu za darmo - ale mówię szczerze, że fajniej jest dopiero potem.
No i właśnie - nie płacę: nie gram, nie mam ochoty grać - nie płacę. Konta mi nie banują, nie zawieszają, polski serwer, jakieś kluby, czapraczki itd.
Gra niby dla dzieci ale już wiem, że gra w to kilka starszych osób. 🙂
Może wygłupię się z linkiem i pomyślicie, że jestem jednym z dzieciaków ale: have fun !
http://www.starstable.com/pl/ I teraz tak pomyślałam, że ze względu na mój charakterek powinnam mieć login jednak: kurviaczek albo vkurviaczek 😉