Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

Graniego było łatwo wyrgać w piniatach 😉 No trochę kuponów poszło, ale było warto
Ja właśnie chyba teraz sobie poprostu pozbieram prezenty, żeby potem CR sprzedać za kupony i może w jakiejś nastepnej promocji bedzie koń dający diamenty...
TheWunia nie poddawaj się! MUSIMY zdobyć Graniego! Od 8.12 do 4.01 trwa promocja czyli 28 dni, a planszy jest 6 i na szóstej chyba jest Grani. Niestety. Na 1 planszy jesteśmy od 4 dni i jeśli dziś, najpóźniej jutro o 4 z niej wyjdziemy i utrzymamy to tempo razem z częstszymi klikami to dojdziemy do 6 mając jeszcze kilka dni w zapasie.  😀 Mamy szansę 😀. A tak w ogóle jesteś bliżej drzwi czy dalej ode mnie? 😉

I jeszcze pytanko. Czy na 6 planszy widać gdzie jest jaki koń czy po prostu jest sobie jakiś i zgaduj zgadula jaki to? 😉
tu ubiegłoroczna plansza 6. na środku był Opal. to teraz nie wiem, Grani jest główną nagrodą, a te szkarady są poboczne? 😁

6 plansza
ten po lewej srebrny to dzikus, a ten po prawej to grani

calore dzięki :kwiatek:
julka, z tego co pamiętam to można było się zorientować.
To spoko, nie przerażę się jak trafię na tego pokracznego stwora 😁
julka tak mówisz ? Starać się ? W sumie patrząc jakie ostatnio były boskie to taka okazja może sie wiecej nie powtórzyć.
W takim razie pilnie potrzebuje kuponów, może ktoś chciałby któregoś z koni ? Zj, SZJ, Jednorogi, 1% maści, wysokie PG, do wyboru 😉
http://www.howrse.pl/elevage/chevaux/?elevage=824517
theWunia ja się staram. Nic na razie nie wydaję, patrzę jak się sytuacja rozwinie  🙂  ale juz wiem, że po świętach raczej internetu mieć nie będę, tak samo w ten i następny weekend  🙁 :/. Także, TheWunia pomożesz? 😉 :kwiatek:
lepiej zbierać kupony i kupować sobie boskie na zarezerwowanych, bo jednak 20 kuponów i masz pewnego boskiego (z tych najdroższych) a tu czasami wydajesz 50 kuponów i nie wiadomo czy będzie.
Cierp1enie tak mówisz, a jak teraz weszłam na sprzedaże to najciekawszy był Krezus, Gips ewentualnie Eol, reszta to Falabelle, bo oczywiście fajnych nie można sprzedać.  🙁 A te za kosmiczne ceny.. A jak były konie na zarezerwowanych i był Jadeit to ja nie miałam kuponów  😵 . A teraz są coraz gorsze i za chwilę się okaże, że wszystkie będą dawać beczułki tłuszczu... A raczej wątpię żeby takie Jadeity znów ukazały się na sprzedażach 🙁

Szkoda, że w OJ nie jest tak, że próg umiejętności obowiązuje jedynie dla boksów publicznych. Mój ośrodek jest na 4331 miejscu w rankingu prestiżu a mam ambicje na wyższe miejsce (pierwszy 1000  😁 ) i nie mam pojęcia jak to zrobić. Kwateruję tam swoje wszystkie konie oprócz kuponowych i lekcja balansuje 37-40. Ostatnio udostępniłam 3 boksy zakwaterowały i się 2 konie i to kiepskie. Chce troche na nim zarobić  😉 ale nie mogę znaleźć złotego środka. Albo mam próg umiejętności 0 i cenę 200 żebym mogła kwaterować swoje źrebaki i po to żeby nikt mi się nie kwaterował jak zapomnę lub nie zdążę nowego boksu zarezerwować, albo mam cenę 40 eq żeby coś zarobić udostępniam ze 3 boksy i cierpi na tym ośrodek. Mam owies i marchewki, ściółkę z lnu, boksy 1*. Pasza będzie jak zbiorę to coś z czego jest pasza (nigdy nie wiem jak się nazywa 😉) na tą chwilę cenę podniosłam do 100 a umiejętności do 1200. Łąki dałam najżyźniejsze jakie mam. Ciekawe jak jutro będzie wyglądał mój prestiż. Stąd moje pytanie jak go podnieść?

A tak w ogóle to moje konto jest coraz wyżej w ogólnym rankingu w końcu nie jestem na sześć tysięcy coś tylko na 5776  😅
ja mówię o zarezerwowanych sprzedażach, gdzie ow wystawia nam konie (specjalna oferta)

ja mam ranking ogólny 193 miejsce
a ośrodek 270
A ja mam 3983  🤣
Ja w tych ośrodkach nie ogarniam jak podnieść prestiż zawodów, dałam dość ciężkie progi um, żeby się rejestrowały lepsze konie i tylko w ujeżdżeniu mam rozetę. Wyścigi to w ogóle śmiech na sali, mają z 40-50% prestiżu :/
Na kuviaczku mam jakieś 900 miejsce o ile się nic nie zmieniło w ostatnim czasie bo nie sprawdziłam.

Ośrodka nie prowadzę w ogóle.
budyń moje zawody mają najwyższy prestiż -> 40%! A reszta okolo 30. I tylko na wyścigi mi się ludzie rejestrują pozostale ruszam sama jak mi się przypomni 🙂
Ja w ogole na ranking nie patrze, w nosie to mam 😁 tylko sie wkurzam, ze nie umiem grac 😉 a tak teraz gram sobie spokojnie, na luzie, bez stresu 😉
Mi się coraz mniej chce grać w Howrse.
Niby te boski mam, niby coś na tym koncie jest, niby chcę sobie coś polepszyć i być jakoś jeszcze do przodu ale już nie jestem zdeterminowana jak TheWunia by zdobyć boskiego. Nie sądzę, że Grani da Wam duży zarobek 😉 To tylko 20 tys, upłynie się w mgnieniu oka. Miałam na poprzednim koncie chyba 3 grani ze skrzyni skarbów i wierzcie lub nie ale fortuny na nich nie zbiłam.  🙄
Oczywiście róbcie co chcecie, bawcie się póki Was to jara, ja się skupiłam na tym, żeby korzystać z promocji ale bez jakiegoś spięcia - ot, to co się trafi to się trafi. W loterii też 5 losów od znajomych, dwa z zawodów i dziękuję bardzo.

Teraz w mp jestem na pierwszej planszy, z kluczem zbliżam się do drzwi na jednym i drugim koncie.
Ośrodka nie prowadzę bo mi się nie chce, też miałam na poprzednim koncie, kilka boksów 2* i prysznice, widziałam, że się mi zapisywali do ujeżdżenia a reszta zawodów stała i też nie myślałam by to poprawiać. I teraz się właśnie zastanawiam, że może już hodowla mnie tak nie interesuje to może na ośrodek by się przerzucić, ale teraz też tyle tych zmian, no i żeby polepszyć prestiż musiałabym pewnie robić świetne konie bo nikt by nie chciał zakwaterować ich do mnie jeśli nie miałabym właśnie pryszniców itd, a nie miałabym na początku na pewno.  😂 Już widzę jak cała horda chce się zapisać..  🏇

W ogóle dynamika zmian gry przestała mi odpowiadać, chyba się znowu znudziłam.
Ale tym razem nie usunę konta, zawsze to robiłam i po jakimś czasie wracałam. Teraz sobie jest, loguję się właściwie codziennie, ogarniam schronisko i przestrzeń twórczą, ruszę się pionkiem. Od czasu do czasu zrobię boskie i tak leci kolejny dzień stażu.

Ciekaw jestem, czy jeszcze ktoś pamięta awanturkę z udziałem kuciaczka, nie wiem..
Niby jakaś drużyna mnie przyjęła, "nołlajfy" się śmiesznie nazywają i dobrze, bo jeden koń tygodniowo - napisałam po jednego, już od 3 dni na niego czekam, nikomu się nie spieszy i święty spokój.  😀

Za to nałogowo zaczęłam grać w SSO, jeździć sobie konikiem i wbijać levele, robić misje.
To gra, za którą się płaci, ale jak się nie zapłaci to się nie ma misji i się nie powiększa leveli, można w nią grać do 4 poziomu za darmo - ale mówię szczerze, że fajniej jest dopiero potem.
No i właśnie - nie płacę: nie gram, nie mam ochoty grać - nie płacę. Konta mi nie banują, nie zawieszają, polski serwer, jakieś kluby, czapraczki itd.
Gra niby dla dzieci ale już wiem, że gra w to kilka starszych osób. 🙂
Może wygłupię się z linkiem i pomyślicie, że jestem jednym z dzieciaków ale: have fun ! http://www.starstable.com/pl/

I teraz tak pomyślałam, że ze względu na mój charakterek powinnam mieć login jednak: kurviaczek albo vkurviaczek 😉
Nie chciałby się ktoś pobawić ze mną w hodowlę jednorożców?
Ja mogę odsprzedać swoje różki jeśli to pomoże w hodowli.
Jeżeli masz któreś z tych ras na sprzedaż to możesz mi powysyłać linki 🙂

Angloarab Shagya
Bashkir Curly
Koń fiordzki
Koń hanowerski
Koń luzytański
Koń trakeński
Kłusak francuski
Nokota
Quarter Horse
Kuc Connemara
Walijski kuc górski
dar,  hehe też w to gram, wciągnęłam się, a dzieciakiem  nie jestem, fajnie się w to gra. Howrse zaczyna mnie powoli nudzić, te nowe bościaki nic nie dają, a kosztują kupę kuponów i zaczynają być takie.... normalne. Kiedyś zdobycie Boskiego to było coś, teraz jeden za drugim, promocja nie kończąca się. Nawet w tym wątku już mało się udzielam, bo wchodzę na grę, obrabiam konie i tyle.
Z tym rzutem kostką to wcale nie jest przypadek i szczescie/pech 🤔
Jak to ?
To musi być ustawione, żeby wszystko przedłużać i żeby później poszło więcej kuponów.
Jestem na 2 planszy  😅 Pilnie potrzebne 2xZJ za kupon.
a ja dalej na 1 planszy....

rano nie kliknęłam sobie jak zawsze, dopiero teraz weszłam na neta.
Już z 3 rzuty mi przepadły :/
latają ufoki z ekstra kuponami = jutro lub pojutrze wejdą zestawy do kupienia 😉
Mam na PL ofertę +10 kuponów. Jeśli ktoś jest zainteresowany, mam czas do godz. 16 na wykup.

Sprzedam za equus, cena do dogadania.

Muśnięcie Filotes
x 31
Chmurka
x 15
Piorun Zeusa
x 20
Strzała Artemidy
x 6
Zestaw Hery Zestaw Hery
x 1
Lira Apolla