Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

A ja mam kolejny rzut dopiero za 6 godzin... Czyli pewnie przegapiłam jedno klikanie.
dementek ja też tak mam a klikalam na każde.
budyń a najlepsze jest to, że ten koń nic szczególnego nie daje (jak dla mnie przynajmniej, 😉  w ogóle nie rozumiem obecności ołów w grze)

Tylko jednego w tej promocji nie rozumiem. Jeśli ktoś ma klik o 4 rano np. i następny za 8 godzin czyli o 12 i nie kliknie o tej 4 tylko wejdzie po 12 to ma jeden klik czy dwa? Bo gdy wejdzie np. o 11:55 to ma jeszcze tego z 4 i po 5 minutach z 12 tak?

A ten koń lipicański którego można zdobyć w prezencie pingwina bodajże,  to jest nowa rasa,  dobrze myślę?
budyń boskie te cuś dosłownie  😁 2 jeszcze coś tam daje ale pierwszy...
julka177 to na pewno nowa rasa. Nie musisz klikać o 4 możesz przed kolejnym klikiem o 12. Jak klikniesz o 11.30 to wyświetli się że za 30 min następny klik. Przynajmniej pamiętam że tak było.

Jak macie jakieś rogi lub pegazorogi z szj to ja chętnie albo szj poniżej 100 kopi.
Koka, a płaisz może w kuponach ? 😉 Poprzeglądaj u mnie konie, może coś ci sie spodoba
Jak mi coś przypadnie do gustu to pewnie.
TheWunia - dzisiaj nie musisz włazić na konto, bo kliknę rano 🙂
Jaki kon lipicjanski?
lipicański 😉

Kto zajmie się klikaniem u mnie w nocy ??  :kwiatek: Nie ma chętnych ?
Wystaw współ 😉
Ktoś chętny do założenia hodowli i drużyny lipców?
😜

Na howrse Fuzja
Elinkova, Jak uda mi się wygrać lipicana to bardzo chętnie dołączę 🙂
zapraszam boskie konie do mojego ośrodka boskich koni 🙂
cena za lekcję 54, ale z dnia na dzień prestiż rośnie 🙂
Elinkova, jak będzie potrzebna załoga to dla zabawy mogę się tym zająć.

Kupię pięty achillesa, liry apolla, chmurki.
Płacę w equus.

Szukam sittera.

Sprzedam tego konia: Gałganek
UM = 2798 / UJ = 775.88 (będzie więcej jeśli ktoś ma ochotę zrobić przejażdżki po plaży).
Nie miałam czasu się tym zająć ale wygra rozety bez większych problemów, tylko trzeba na takie zawody go wysłać a mi przez telefon zapisuje byle jak.
TheWunia,  Mogę też Cię prosić o klikanie? 🙂
dar napisz mi ile płacisz.
To już sie nie pytajcie tylko odrazu wystawiajcie współdzielenie 😉
TheWunia już zrobione. Może z Twoja pomocą w końcu od dawna ustrzele jakiegoś boszczaka.

Ktoś wstawiał jakie będą wyzwania ale nie mogę zaleźć ślepa. Ktoś widział ?
Gdzie się podziały wymiany? o.0
dar ile oferujesz za lirę?
notarialna zakładka handel 😉
Koka, sorki, że siebie cytuję, ale linkowałam tam starsze posty dot. tej promocji 😉

[url=http://voltopiry.pl/forum/index.php/topic,49169.msg1937118.html#msg1937118]TU[/url] i [url=http://voltopiry.pl/forum/index.php/topic,49169.msg1947249.html#msg1947249]TU[/url] rozmowy o poprzedniej świątecznej promocji. a [url=http://voltopiry.pl/forum/index.php/topic,49169.msg1957698.html#msg1957698]tutaj[/url] jakieś moje rozkminy i potem są skriny plansz 🙂
A ja zawaliłam już z tą promocją... Dwa kliknięcia opuściłam  🙄

Sprzedam CR z COM na coś na PL.
Ja tam nie klikam x jakaś niesamowitą namiętnością. W sumie to wszystko kwestia farta, ja nigdy w bramkę nie umiem trafić wiec.. Nic straconego Dementek, naprawdę.

Koka, kwestia dogadania.
Zajrzyj na mój profil, zobacz zakładkę "szkapy".
Tam jest ponad 200 koni do zrobienia.
Zastanów się i zdecyduj ile warta jest taka praca.

Julka, czekam na propozycje.
Chyba odpuszczę w tej promocji boskie (mało rewelacyjne, zwłaszcza te prehistoryczne :hihi🙂 na rzecz największych prezentów. Kojarzy ktoś, na której planszy one już były? Trzeciej, czwartej...?
Ja chce Graniego i bede walczyć  🤣
calore a mi się kojarzyło że to było gdzieś napisane tak jak jest w linku i nie to szukałam. Dzięki  😉
dar tylko mnie szkapy nie interesują niestety bo te szukam sittera. Chodzi mi o cr.
Wymienię 2x KM i 2x WM na Różdżki Płodności 🙂
Koka, zależy za co. Jeśli.masz coś co chcesz sprzedać a wymieniłam napisz cenę. 🙂
szukam sittera, zna ktoś jakiegoś bezrobotnego godnego zaufania sittera? tzn, sitterke ?🙂

edit: Cierp1enie jaki masz login ? mam kilka Boskich,  a 3 wgl nie zarejstrowane w OJ
rosolowa
FlowersLand 🙂 ośrodek, tylko muszę Ci boksy zarezerwować, bo mam wszystkie na siebie.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się