Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

Kurde, aż weszłam i tez sprawdziłam i rzeczywiście.
Dolcevita napisała mi dwa razy dzisiaj wiadomość ze boks czeka, mówiłam jej, że będzie kon trenowany wieczorem. Ja właśnie dopiero do domu wróciłam ze szkoły i tu taki zonk..
dar może ktoś dawał więcej  😎
A z tą hodowlą krów o co chodzi ?? Coś nie w temacie jestem.
Koka- Jak dla mnie umowa to umowa. Miałam wytrenować konia i nie wytrenowałam, bo nie wyszło z rezerwacją boksu... I lipa  🙄
Ile dostanę za 25 letniego konia?  Zaszalałam i jestem spłukana mam aż 11 tys.  😁 i szukam szybkiego zarobku 😉
calore to już będziemy mieli simple life. Żeby tego farmerowania za dużo nie narobili. No chyba że to będą tak fajne zmiany jak teraz.

Kupię różki ras :Criollo, Holenderski koń gorącokrwisty, Kucyk Highland. Ewentualnie mogę mieć inne nowe niedługo na wymianę.
dar- Napisałam pw na Howrse.

kurde dlaczego prawie wgl nie ma hunterów czystej krwi ;/
a nie potrzebuje ktoś cremello albo brudny kasztan do trofeów ?? bo wykorzystałabym here, ale jak później mi się nie zwróic i będzie koń zalegał sobie w zakładce to co 🙁
Pomoże mi ktoś w wycenie koni z zakładki "na sprzedaż"? :kwiatek:
klik
klik2

Nie wiem który link będzie działał 😉
zaczęła się magiczna przejażdżka 🏇
Ja mam już jakiś prezent pingwina.
No, pora zbierać kupony- muszę tym razem upolować Graniego! 💃
ale fajnie lubię tą promocję, nawet jak od 3 dni stoję w miejscu 😀

a ja w końcu mam 1 z przodu w rankingu - Ranking ogólny: 198
Zależy mi na Granim więc mogłabym kogoś prosić o pomoc w tej promocji? Zapłacę! 😉
Akurat  osoba, która wynajela mi boks jest na tyle ogarnieta i sympatyczna, że też widzi że dzięki temu ja mam benefit bo trenuje konia na najwyższym poziomie lekcji i ona, bo ma konia blisko 2800 um / 770 UJ.

Dementek, czekam na wystawienie konia. 🙂
I z góry polecam usługi Dementek i Dolcevity. 🙂
Jak potrzeba komuś klikać w nocy tak jak ostatnio to piszcie to bede wchodzić 🙂
Czyli jak jest prezent na drodze i można go ominąć to lepiej zaczekać, aż wylosuje się tą cyferkę ?

jula to nasza sznasa na Grani i odbicie się od dna, nie możemy jej zmarnować, trzymam kciuki za Ciebie  😀
TheWunia to ja poproszę o klikanie w nocy. Ty jesteś Thethe?  Zaraz dam Ci autoryzację.  Tez trzymam kciuki!!!

A ja jestem w takiej głupiej sytuacji,  że wczor aj skończył mi się pakiet na internet, następny w styczniu 🙁 więc mogę właściwie siedzieć tylko na mobilnej wersji na której tej promocji nie ma. No chyba ze uda mi się złapać WiFi szkolne ale na to też nie ma reguły bo jest tak oblężone.   😵 moje szanse na Grani ego są malutkie.  😉 dlatego proszę o pomoc :kwiatek:
Tak mój nick to Thethe.
Tylko czy osoby, które sie do mnie zgłosiły chcą, żeby po kliknięciu się ruszać ? Czy ruszyć ie tylko w wypadku wejścia na pole z prezentem ?
TheWunia to ja też zrobię auto :kwiatek: I prezencik idzie w zamian :kwiatek:

[s]edit: gdzie jest teraz moje konto? 😲[/s] znalazłam 😵
Dziękuje, nie trzeba było  :kwiatek:
Thewunia - mi standardowo 😀 zaglądaj do mnie jak jesteś na necie, bo czasami mi się komputer nie włącza 🙁

Calore - jak coś to to pisz jakbyś potrzebowała klik, a jak jesteś na howrse, to zajrzyj do mnie, bo jak pisałam wyżej, komputer mi siada 🙁
nie no, weszłam na com, a myślałam, że to pl i zastanawiałam się kto mi tak głupio ruszył pionkiem. a to ja 😂

Cierp1enie, ok, dam znać. od razu mówię, że ostatnio 23-8:30 jestem na dobrowolnym bezneciu 😁 ale że na twoim koncie siedzę więcej niż na swoim, to na pewno będę zaglądać 😉
Hej  😀
Ja będę raczej u siebie klikać, ale jeżeli jakaś dobra dusza poświęci minutkę życia i sprawdzi w nocy/w godzinach "dziwnych" to byłabym wdzięczna  :kwiatek:
Jest ktoś taki?  🙂
Machowa to dawaj współke to będę Ci pilnować 😉
TheWunia - chwilka - jestem Olcia344
A ty taki nocny marek jesteś czy bardzo zależy ci na MP?
Próbna maturka z bioli sprawia, że jestem przymusowym nocnym markiem :P
Ja też potrzebuje klików w nocy. Kto pomoże ?  :kwiatek: Zapomniełam napisać... Ja mogę klikać od ok. 9 do 24-1 nawet czasem.
Teraz klikaliśmy o 20 tzn. że najpóźniejszy klik wypada za powiecmy 15 i pół godz a po pół godz. mamy już następny klik wtedy.
TheWunia masz auto. :kwiatek: Następny klik jest u mnie o 4 rano. 😀 Mnie możesz ruszać, tak w miarę logicznie, wiesz, żeby dojść z zyskiem po Graniego 😉 swoją drogą na której on jest planszy? Ja będę klikać najczęściej w ciągu dnia tak 8-16/17 oprócz weekendów (chyba, że uda mi się zdobyć internet w co raczej wątpię :/ ) A tak w ogóle co chcesz za klikanie? 🙂
Przestań, nic nie chce 😉
Słyszałam, że żeby zdobyć Graniego to trzeba około 30 kuponów  🙇
Może ktoś ma ochote pooglądać konie i kupić ? Moga być pakiety, aby kupon był 😉  Są i z wysokiem Pg i ZJ, SZJ. A także mam przedmioty z CR, wyprzedaż :P
http://www.howrse.pl/elevage/chevaux/?elevage=all-horses   
Hehe no tak... ja mam 11... Ale może akurat howrse się zlituje 😉
W sumie też robię wyprzedaż CR najchętniej za kupony:

Muśnięcie Filotes
x 7
Chmurka
x 7

Piorun Zeusa
x 3
Strzała Artemidy
x 1
Różdżka Płodności
x 1

Promień Heliosa
x 13
Lira Apolla
x 5
Krew Meduzy
x 2
Złote Jabłko
x 1

Woda Młodości
x 17
Puszka Pandory
x 12
Zwój Plutona
x 2
Okrycie Hypnosa
x 2
Czarna Orchidea
x 1
Fortuna Krezusa
x 1
Zestaw Bonusowy
x 1

I konie może kogoś jakiś zainteresuje, wszystkie zakładki również chętnie kupony:klik
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się