safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 04 grudnia 2014 06:43
Mnie w OJ wystarczało przerabianie łajna w nawóz i sprzedaż.
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 04 grudnia 2014 09:37
Sprzedam wypasione konto na howrse.com (16 passów, dużo kasy, ogrom tych bonusów z czarnego rynku i boskich koni) i takie średnie na howrse.pl (2 passy, nie za wiele kasy, jakieś tam bonusy) 🙂 Nie chcę ostrzeżenia za ogłaszanie się tu, więc ewentualni chętni pw :kwiatek:
Jeśli ktoś by był chętny to kupię 2x konia z SZJ za kupon oraz standardowo 2x zj za kupon z możliwością wystawienia znajomym dla mnie w przypadku większej ilości.
No to ja liczę na promocję bo uzbierały mi się zapasy. 900 tyś 27k 20 RO i 39 diamentów a do tego jeszcze dwie wagi i nyks 😜 Dawno nie byłam taka bogata. Chociaż zamiast promocji wolałabym kupić konie na sprzedażach a na te pewnie trochę jeszcze poczekam.
Czy ktoś mi może wytłumaczyć łopatologicznie o co chodzi z tym położeniem ? Zastanawiam się nad górami bo najczęściej używam. Pasują do arabów ?
wytrenowałam właśnie konia z nowymi przejażdżkami. MEGA ŁATWO! 😉 nie ma pierdzielenia się z przejażdżkami po pół godziny i kombinowania, bo wszystko zużywa tyle samo energii. i poszło mi to szybciej. howrse poszalało w tym tygodniu, odpoczynek od promocji i całkiem fajne (jak dla mnie) zmiany 😀
Zna ktoś gracza DOLCEVITA ? Miałam wytrenować konia dar, a nie mogę zarejestrować konia w boksie, bo nie jest zarezerwowany... Już kilka razy sprawdzałam i nic...