Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

Mnie w OJ wystarczało przerabianie łajna w nawóz i sprzedaż.
To skasujcie swój ośrodek teraz w formie niezadowolenia.
Nie można usunąć ośrodka
Ja też sadziłam, ale i tak mi brakowało :/ Nie mam zdolności organizacyjnych, nic a nic 😁
Dziękuję za jabłka  :kwiatek: Chętnie kupię więcej 🙂
I mają być kolejne zmiany...
Sprzedam wypasione konto na howrse.com (16 passów, dużo kasy, ogrom tych bonusów z czarnego rynku i boskich koni) i takie średnie na howrse.pl (2 passy, nie za wiele kasy, jakieś tam bonusy) 🙂
Nie chcę ostrzeżenia za ogłaszanie się tu, więc ewentualni chętni pw :kwiatek:
Dementek, napisałam pw na howrse.

ktoś szukał osoby, która sprzedaje konie z DJ. : 1nika

Czy nikt nie chce zostać sitterem ? Szczegóły do dogadania.
Ja też bym chętnie zatrudniła sittera.  😀
dar, nikę akurat znam, ale dzięki ;3
wymienię kupon na passa 🙂
calore ja chętna 🙂 wystaw na com na karolkakonie
i podaj nick na pl
taki jak tu 😉 wystawiłam. dzięki!
konia kupiłam, ale net mi pada, jak nie dam rady dziś to jutro wystawić na calore  czy Calore ?

kupie 2 zj za kupon
Hmm chodzą słuchy o następnej promocji na howrse czy jak na razie cisza?
Szkoda, że w tym roku nie ma kalendarza adwentowego....
karla158, calore
Jeśli ktoś by był chętny to kupię 2x konia z SZJ za kupon oraz standardowo 2x zj za kupon z możliwością wystawienia znajomym dla mnie w przypadku większej ilości.
calore wystawiłam 🙂 dzięki bardzo 🙂

Notarialna - coś mi się obiło o uszy, że ma być Magiczna Przejażdżka, czy jakoś tak...
A to nie były te plansze ? Trzeba chyba zapytać google  😁
[url=http://voltopiry.pl/forum/index.php/topic,49169.msg1937118.html#msg1937118]TU[/url] i [url=http://voltopiry.pl/forum/index.php/topic,49169.msg1947249.html#msg1947249]TU[/url] rozmowy o poprzedniej świątecznej promocji. a [url=http://voltopiry.pl/forum/index.php/topic,49169.msg1957698.html#msg1957698]tutaj[/url] jakieś moje rozkminy i potem są skriny plansz 🙂
No to ja liczę na promocję bo uzbierały mi się zapasy. 900 tyś 27k 20 RO i 39 diamentów a do tego jeszcze dwie wagi i nyks  😜 Dawno nie byłam taka bogata.
Chociaż zamiast promocji wolałabym kupić konie na sprzedażach a na te pewnie trochę jeszcze poczekam.

Czy ktoś mi może wytłumaczyć łopatologicznie o co chodzi z tym położeniem ? Zastanawiam się nad górami bo najczęściej używam. Pasują do arabów ?
Koka góry do Arabów chyba pasują najbardziej w końcu maja tam wytrzymałość i prędkość 😉

A do Appaloosów co pasuje?
Appaloosa chyba na odwrót trzeba by było sprawdzić.
Jakby ktoś był zainteresowany to wystawiam konie z szj. Najchętniej wymiana.
wytrenowałam właśnie konia z nowymi przejażdżkami. MEGA ŁATWO! 😉 nie ma pierdzielenia się z przejażdżkami po pół godziny i kombinowania, bo wszystko zużywa tyle samo energii. i poszło mi to szybciej. howrse poszalało w tym tygodniu, odpoczynek od promocji i całkiem fajne (jak dla mnie) zmiany 😀
mi się mega podoba ta wizja z hodowlą krów i pozyskiwaniem surowców, dlaczego dopiero w lutym ?? nie mogę się doczekać  💃 💃

niemaktoś zj x2 na sprzedaż ?? dam kupon
Zna ktoś gracza DOLCEVITA ? Miałam wytrenować konia dar, a nie mogę zarejestrować konia w boksie, bo nie jest zarezerwowany... Już kilka razy sprawdzałam i nic...
Boks od rana czeka..
dar- Nie mogę zarejestrować konia  🤔
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się