Dunkaa, no bo nie dałaś mi znać wiec nie wiedziałam, że już tam są. W takim razie noł problem, zrobię je jutro jednak bo dzisiaj to padam na twarz. 😉 Ja na tamtym koncie rzadko jestem więc najlepiej kontaktować się ze mną na kuciaczku lub re-volcie.
Różdżka Płodności x 1 Piorun Zeusa x 1 Łzy Afrodyty x 1
Lira Apolla x 11 Krew Meduzy x 1
Puszka Pandory x 31 Fortuna Krezusa x 24 Woda Młodości x 5 Okrycie Hypnosa x 3 Czarna Orchidea x 1 zestaw hery x1
i z chęcią wymienie na złote jabłka, najbardziej łzy afrodyty i zestaw hery , a jak nie to rzeczy z com moge zamienić na zj, Calore miałysmy sie wymienić pass za RO
karla158, musiałam zapomnieć, dawno to było a wyzwanie ciągnęło się strasznie długo 😉 sorki! mam teraz ZJ na pl, a poszukuję klepsydry na com, masz może? 😉
mam, tylko jestem teraz a pózniej dopiero wieczorem, no i wiecznie zapominam twój login 🙄 mam troche harmonii na com , here, kilka posejdonów no i klepsydre i reszte takich mniej ważnych
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 03 grudnia 2014 14:16
Aż dziwna taka przerwa w promocjach i wyzwaniu. Nieswojo mi 👀
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 03 grudnia 2014 15:55
Fundusze połączone. Ciągle wyskakuje mi, żeby wybrać położenie OJ
yyy nie kumam przejażdżek 🤔
Przejażdżki po lesie polepszają:
Ujeżdżenie Galop Skoki
Przejażdżki po górach polepszają:
Prędkość Wytrzymałość Kłus
Mam luzki do BLUPu, więc ujeżdżenie, galop, kłus musze poprawiać ...
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 03 grudnia 2014 16:17
Z tego co rozumiem to będzie w kolejnym etapie, więc za miesiąc pewnie
hmm... nie mam przejażdżek w zakładce konia 🤔 zawodów też 😵
Mam jakoś mieszane uczucia po tych zmianach. Po co te fundusze łączyli? Teraz będzie trudniej uzyskać miejsce w rankingu, bo łatwo się będzie można dorobić. Nie lubię tego.