Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

Dunkaa,  no bo nie dałaś mi znać wiec nie wiedziałam, że już tam są. W takim razie noł problem, zrobię je jutro jednak bo dzisiaj to padam na twarz. 😉
Ja na tamtym koncie rzadko jestem więc najlepiej kontaktować się ze mną na kuciaczku lub re-volcie.
mam z cr Muśnięcie Filotes
x 10

Różdżka Płodności
x 1
Piorun Zeusa
x 1
Łzy Afrodyty
x 1

Lira Apolla
x 11
Krew Meduzy
x 1

Puszka Pandory
x 31
Fortuna Krezusa
x 24
Woda Młodości
x 5
Okrycie Hypnosa
x 3
Czarna Orchidea
x 1
zestaw hery
x1

i z chęcią wymienie na złote jabłka, najbardziej łzy afrodyty i zestaw hery ,  a jak nie to rzeczy z com moge zamienić na zj,
Calore miałysmy sie wymienić pass za RO
Kilka dni bez internetu i straciłam szansę na konia z WW... Przepraszam, że nie odesłałam losów- nie miałam jak...
karla158, musiałam zapomnieć, dawno to było a wyzwanie ciągnęło się strasznie długo 😉 sorki! mam teraz ZJ na pl, a poszukuję klepsydry na com, masz może? 😉
mam, tylko jestem teraz a pózniej dopiero wieczorem, no i wiecznie zapominam twój login  🙄  mam troche harmonii na com , here, kilka posejdonów no i klepsydre i reszte takich mniej ważnych
No i Dunkaa nie mam wystawionych żadnych koni na drugim koncie, wiec jeśli ktoś chce bym mu usmiercila to niech się nie krępuje i pisze.
Na com mogę mieć takiego samego mejla jak na PL ?
Koka możesz, to są 2 serwery, nie można sobie przesyłać ani nic więc co ci to przeszkadza 🙂 ja mam takie same 🙂

nadal szukam zj, mam dużo rzeczy na com w zamian 🙂
karla158, zaraz ci wystawię ZJ na pl, tylko podaj nick 😉 na com mam nick xofkate, mogę wziąć tę klepsydrę 🙂

edit. wystawiłam na karla158
Aż dziwna taka przerwa w promocjach i wyzwaniu. Nieswojo mi  👀
ciii, na com jest przerwa techniczna 😁 może wracają do wprowadzania promocji w czwartki 👀 ? (oby, było wiadomo czego się spodziewać)

edit. a dobra, połączyli tylko kasę ośrodka z kasą hodowcy i trochę zmienili układ zakładek, moje konie, moje konto, sprzedaże itp
calore, ty dostałaś moją wiadomość na com?

O, na Pl też już przerwa techniczna, świetnie, bo tłumacz mi tak tłumaczy że kompletnie nie kumam 🤔

Fundusze połączone. Ciągle wyskakuje mi, żeby wybrać położenie OJ

yyy nie kumam przejażdżek  🤔

Przejażdżki po lesie polepszają:

Ujeżdżenie
    Galop
    Skoki

Przejażdżki po górach polepszają:

Prędkość
    Wytrzymałość
    Kłus

Mam luzki do BLUPu, więc ujeżdżenie, galop, kłus musze poprawiać ...
Jak na razie nie kumam zmian w ośrodku.
Miało być coś z jakimiś dodatkowymi rzeczami w ośrodku zależnie od położenia i gdzie to jest?
Z tego co rozumiem to będzie w kolejnym etapie, więc za miesiąc pewnie

hmm... nie mam przejażdżek w zakładce konia  🤔
zawodów też 😵
Ojejku co oni znowu zrobili, musze ogarnąć co tu zaszło  😁
Watrusia, dostałam, pisałam Ci pw na volcie 😉
Dobra, czy ktoś naprawdę nie chce bym mu 10 koników uśmierciła ?  😂
Ośrodki mnie nie interesują, nie prowadzę 😉
Hoduje Appaloosy  i jak teraz z przejazdzkami? Galop i Ujezdzenie w lesie a prędkość w górach?  Trochę to nie logiczne...
Oj dajcie spokój, connemary też się zmienią bo uj, wytrz, skoki ..
Dużo się ras zmieni i jak teraz?  😉 Trzeba zaliczać dwie przejażdżki i tyle.
beznadzieja.... nie lubię zmian
No i nie wiem, jaką lokalizację OJ wybrać...
Mam sporo rzeczy+ 100tys eq na COM do wymiany\sprzedaży za kupony\eq\cr na PL
calore,  nie wyświetlił mi się komunikat o wiadomości, nie wiem dlaczego 🤔 Weź tą Klepsydrę, bo zapuści korzenie 😉
u mnie też nie zawsze pokazują się nowe wiadomości. wzięłam, dzięki! 😀 wystawiłam ci puki co chmurkę na pl, jak będę mieć orchidee to podrzucę 🙂
calore dzięki, klepsydre wystawiłam,  🙂
calore,  serdecznie dziękuję za chmurkę  :kwiatek:
Co za shit...   🤔wirek: Po co i na co ciągle te zmiany ?
Kupię 2xzj za kupon. Dość pilne. Wystarczy mi wystawić i napisać żeby było szybciej.
Mam jakoś mieszane uczucia po tych zmianach. Po co te fundusze łączyli? Teraz będzie trudniej uzyskać miejsce w rankingu, bo łatwo się będzie można dorobić. Nie lubię tego.
Mi się akurat ta zmiana podoba, bo miałam wiecznie problem z kasą w oj 😵 A teraz będzie łatwiej coś w nim zorganizować.
Czy ja wiem czy to taki problem...? Mi wystarczało jak uprawiałam len i pszenicę. 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się