Szczerze Libeerte ? Nie wiem czego mam być winna ale g. powinno Cię to interesować. Skończ temat bo przeżywasz jak mrówka okres podczas gdy nic Ci nie zrobiłam. Tak ? no to super, odp.. się 😉
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] brak kultury wypowiedzi
ej, przestańcie się kurde kłócić, to już nieważne, potrzebowałam zh i to szybko, nie mam wymian już a wiem po ile chodzą więc nikt mnie w konia nie zrobił, trzeba było mi na już, a i tak już mi się te equus zwróciły więc jest git 😀 😀
Dziękuję bardzo za zgłoszenie mnie 😍 Na pewno przez jakąś ważną osobistość, którą ubodłam.
to ja Cię zgłosiłam, bo w poprzednim poście mocno przesadziłaś Nic do Ciebie nie mam, jednak ten wątek różni się od innych, że zawsze panuje tu fajna atmosfera.
Czarownica - nie licz na ducha, on przynosi bardzo rzadko, a najlepsze co dostałam od niego to punkty dorastania. Zazwyczaj jest to 1 rzepa, albo 1 marchewka, lub 1 mieszanka :P
Cześć dziewczyny 😅 Mam na com: Róg, Kamień, Złote Jabłko i śmieci. Chętnie wymienię na coś z pl. A na pl kupię konie z 5-tym Żywiołem, Zaczarowaną Dynią i Pieczęcią Apokalipsy 🏇
Cierp1enie, jak ma być miło to miło by było gdyby się nie uparły na mnie co poniektóre osoby. Każdy ma swoją cierpliwość, mi się skończyła już odnośnie głupich docinków. Prawdę mówiąc ile można.. 🙄