Libeerte, Wkurzające z lekka. Tak jak ktoś powiedział - forum powinno być od tego by pomagać, a nie żerować w przekonaniu, że forumowicze są naiwni i kupią tylko dlatego, że forumowiczka i nie wypada im odmówić. Jakoś się nie dziwię, że ta osoba została wydalona z hodowli skoro nawet tutaj takie cyrki robi. 🙄
Niby tylko gra, ale takie zachowanie mało przyjemne jest.
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 01 listopada 2014 20:40
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 01 listopada 2014 21:04
Ja bym potrzebowała kupon. Na sprzedaż mam: 3 RO 4 Okrycia Różdżki Płodności Muśnięcia
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 01 listopada 2014 21:09
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 01 listopada 2014 21:18
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 01 listopada 2014 21:31
Napisałam właśnie do Zabaaa91 ma na prezentacji, że daje 2 konie 30 lat. Ciekawe czy odpisze :/.
W ogóle wkurzają mnie ludzie na howrse którzy nie odpisuja na grzeczna propozycje/pytanie. Rozumiem, że roi się tam od malolat i quniarek ale no bez przesady.
Dementek - jednego chcę sprzedać za kupony, mam za 50tys i 3 kupony, drugiego sprzedałam za cr dla thewuni, ale możliwe, że będę miała jeszcze, więc się odezwę.
Libeerte, Notarialna czy mogłabyś skończyć swoje wypowiedzi? Cwaniara z Ciebie i chęć pokazania widać Ci wzrosła. Jeśli ktoś nie umie odmawiać na forum to ciekawe jak ma w życiu - jego sprawa. Na kuviaczku mam jabłko wolne ale nie miałam już wymian, nie zerkam na bierzaco na drugie konto (mój błąd ze nie sprawdziłam) a tam miałam tylko zh. Skoro był potrzebny na dzień dzisiejszy do zmiany konia to postanowiłam jednak zaproponować. I znów - napisałam cenę na pałę - nie sprawdziłam po ile chodzi i podałam cenę za ile myślę że powinien pójść. Skoro dogadalam się do ceny to po co Ty, jako strona niezainteresowana drazysz temat.
I jeszcze raz napisze bo masz chyba zaćmienie - ja odeszlam od drużyny, wcisnelam magiczny guzik "opuść". I o ch. Ci w ogóle chodzi skoro to nie Twoje konto?
wirek ode mnie kupuje om za 2kupony. Jeśli od innych nie to poszukajcie po czołowym rankingu.