safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 30 października 2014 16:11
Potrzebuję Chmurek maści wszelakiej! :kwiatek: A konkretnie tak ze 20-tu 😉 Nie mam pojęcia po ile stoją, 30, 40tys? Jeśli ktoś chce sprzedać to jestem chętna :kwiatek:
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 30 października 2014 21:21
Ooo Libeerte to podrzuciłabyś Carole jeszcze te 2 chmurki? :kwiatek: Tylko wystaw mi je chociaż za te 30-40tys, naprawdę nie chcę takiej ilości za darmochę brać :kwiatek:
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 31 października 2014 10:21
wiem jak sie nazywają , można tu wstawiać linki ?? wojna (ogniowy) (Bellum) głód (oderwana skóra) (Fames) śmierć ( peleryna) (mors) i plaga/epidemia/zaraza (ten z zielonymi czachami) (pestilentia)
Mam 1 śmierć, 2 wojny, 3 głody. Zaraza mi się nie trafiła... Jakby ktoś miał na zbyciu, to niech pisze- może się dogadamy co do ceny :-) Oferuję rzeczy z CR, ewentualnie coś z koni z PA, które mi się powtarzają :-)