Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

Nie uwierzycie  😲
W loterii wziełam udział do tej pory z 32 losami, z czego kupiłam z 5, a reszte mam od znajomych i poprzednich loterii
W wygranych mam :
-KF
-OM
-ZHery
-PZ
-KM
-ZJ
😎 chyba pójde zagrać w totka
TheWunia wow!  👍

Ja ogólnie miałam 61 losów sporą część kupiłam i mam
-1 ZHarmonii
-2 PH
-1 chmurka
-3 ostrogi
-2 lonże
+ jakieś PD, nauszniki, owijki, marchewki i eq.  😤
Machowa, wystawiłam RO na pl i konia na com 🙂
safie, no to drogoooo i podziękuję.

20 chmurek : 5 kuponów = 4 chmurki/kupon
taniej mnie wykupić w ten sposób.

Pamiętacie moje dziwne ceny? :
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2349463
On skupuje RO za kupon i 15 tys, a dwa RO za 2 kupony i 35 tys 😉

dar, jeszcze tak irytującej, zrzędliwej i marudnej osoby tu nie widziałam. Fakt 20 chmurek kosztuje 5k, ale żeby mieć możliwość kupienia tego trzeba mieć konto pegaza którego nie masz🙂. Może i osoba której profil podlinkowałaś kupuje RO za kupon i 15 000 ale jak widać, oferta jest nieaktualna. Jakoś nikt nie ma problemu, z każdym idzie się dogadać, tylko nie z Tobą, Ty zawsze kręcisz nosem i nigdy nic Ci nie pasuje. A bo to za drogo, bo ktoś ma taniej, bo się nie opłaca. A jak Ci się coś nie podoba to nikt Cię tu na siłę nie trzyma. A po ilości osób które Cię ignorują nie tylko mi działasz na nerwy.

Sorry za 🚫 ale już nie wyrabiam z ciągłym narzekaniem dar i szukaniem dziury w całym.
ChemiK, Może będę złośliwa, ale mam wrażenie, że te awantury na howrse nie były bez powodu... 😁
dam KF na pl za 1 pass/RO/konia na kupon/to samo na com 🙂
ChemiK, Może będę złośliwa, ale mam wrażenie, że te awantury na howrse nie były bez powodu... 😁

Tzn?
ChemiK, Jakiś czas temu dar opisywala wojny z hodowlą na howrse przecież. Narzekała, że ma niepochlebną opinię na drugim koncie. 😉
Aaa myślałam że coś mnie się tyczy. Ale wiesz co. Ksywka którą wymyślili "maruda" pasuje wręcz idealnie 😀
dam KF na pl za 1 pass/RO/konia na kupon/to samo na com 🙂

Mogę dać OM lub KK na COM.

Kto mi przetrzyma 79tys. eq na PL?
Ja mogę przetrzymać. Nick jak tutaj.
To wystaw konia za 79 tys na Dementek  :kwiatek:
Wystawiony.
Dementek, ok, wystaw które wolisz na com 😉

calore- Wystawiłam KK na COM.
Za marudę się nie obrazilam 😉
Było co innego a problem dotyczył mojego niedogadywania się z Dominika. Wiem też, że pewna osoba tez przez nią odeszła - mogę podać login w grze na pw.
Nie chce kupować czegoś drożej, co mogę kupić taniej. To chyba proste. Ale wyjeżdżając z propozycją zawsze będę negocjować bi nie jest to sztywny sklep z matkami a raczej bazar.wiec mi wolno i Wam też polecam.

Ta osoba kupiła ode mnie RO bez equus jeśli kogoś to interesuje 😉
Wow w dzisiejszym losowaniu wpadł mi Upominek Hestii  😲
Rak dar nie chcesz kupować drożej czegoś co możesz kupić. To kup sobie najpierw konto pegaza a potem zestaw chmurek. Z pewnością wyjdzie Ci taniej🙂. Ty chcesz kupować taniej zaniżasz ceny, ale jak Ty chcesz coś sprzedać to wywalasz czasem taką cenę że szkoda słów.
Na pewno konto pegaza nie kupuje się dla zestawu chmurek, więc wybacz. Średnia cena chmurki na wymianach to ok. 25 tys.  😉
ChemiK , czyli nie tylko ja to zauważyłam.

dar , howrse wymienia 1 kupon na 40 tys. equus
A kto sprzedaje kupony za 40 tys equus?  zupełnie się to nie opłaca podczas gdy konie na kupon sztywko kosztują ok. 100 tys.
I jeśli ktoś chce sprzedać kupon tez zaproponuje więcej niż 40 tys bo gdyby mu taka cena odpowiadała to by wymienił za propozycje zespołu.

Ceny jak zwykle są ruchome, ale kupon na howrse jest warty od 70-100 tys.
dar to chyba po prostu żyd  :kwiatek:
Haha  😂
A no, bo żyd ze mnie bo oferuje ceny jakie są na wymianach 😉

Ja swoje CR odsprzedaje dalej wiec nie zaproponuje ceny za którą sama sprzedaje 😉
Smutne.
Aż tak wąsko to ja nie spoglądam niestety...
Czyli dobrze wiedzieć z kim interesów nie robić, bo można zostać stratnym
Na wymianach ceny są zawsze zawyżone 😉
Haffek dokładnie. Dostępność od ręki robi swoje 😉
Smutno zawsze może być wedle życzenia.
A no, bo żyd ze mnie bo oferuje ceny jakie są na wymianach 😉

Ja swoje CR odsprzedaje dalej wiec nie zaproponuje ceny za którą sama sprzedaje 😉
Smutne.

haha, ja też tak robię. w pracy. za prawdziwe pieniądze, nie pikselowe. a znajomym to za darmo pomogę, a nie według cennika. no ale jak kto woli. ale tak myślę, że gdyby ktoś tutaj chciał sprzedać/kupić coś po cenie z wymian... to by na wymianach się wystawiał 🙄

widzieliście ankietę?

Czy byłbyś zainteresowany grą na urządzenia mobilne, inną niż Howrse, w której mógłbyś odkrywać osobowość Twojego konia, nawiązywać z nim więź i razem uczyć się nowych rzeczy?

eee, nie 😂
calore, Więź z pikselami, a to dobre 😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się