Wygrywasz! Zdecydowałeś się odebrać swój upominek z poziomu 6... Poziom 1 10 000 Equus 6 punktów dorastania 80 x Marchewka Poziom 2 Piorun Zeusa Poziom 3 Klepsydra Kronosa Poziom 4 600 punktów do całkowitego rankingu Poziom 5 5-ty Żywioł Poziom 6 Znalazłeś Pixiu, który zostanie dodany do twojego konta w przeciągu kilku minut!
Mi się w tych zmianach najbardziej nie podoba ta śmieszna "pensja" i ceny zakwaterowania. Kiedyś można było znaleźć za 10 eq jakiś tam OJ z żarciem a teraz ani widu ani słychu i to za wyższą cenę. Tak samo ten ekwipunek zabierany przez konie po wykwaterowaniu z Ośrodka, trochę to bez sensu. I wszędzie spadły drastycznie ceny lekcji ciekawa jestem dlaczego.
Co mi się podoba to nowy wygląd i to co będzie w następnej aktualizacji - połączenie funduszy.
do dupy te zmiany. z prawie 70% prestiżu zrobiło mi się 58 :/ a te stawki są idiotyczne. na tym ośrodek nie zarabia, mogło zostać 10eq. i jeszcze jako ośrodek mam dostarczać ludziom siodła, czapraki itp? kto to w ogóle wymyślił, gdzie są takie zasady na żywo? czyli jak mam 66 boksów i kupię 66 siodeł dla ludzi to oni je zabiorą ze sobą potem? no chyba nie... a połączenie funduszy to już w ogóle porażka dla mnie.
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 14 października 2014 16:58
Mnie się z 54% prestiżu zrobiło 41 🤔 lekcje z 53 spadły do 42 🤔 Nie ogarniam o co chodzi z pojemnością OJ
safie, chodzi o to ile jest zajętych boksów? ja to tak rozumiem. możesz mieć 100 boksów a tylko 5 koni i masz niską pojemność? pisze, żeby mieć przynajmniej połowę boksów zajętą.
teraz jeszcze widzę, że muszę mieć 990 marchewek, żeby móc je udostępnić zakwaterowanym koniom 🤬
a dobra, przechytrzyłam howrse. zarezerwowałam wszystkie boksy dla siebie i tylko swoje konie będę tam trzymać. a fajny był ośrodek. 10eq, wszystkie boksy największe z prysznicami, marchewki, codziennie zmieniane łąki i czyszczone boksy. napiszę ewentualnie do ludzi, co długo mają u mnie konie.
Mi niezbyt podobają się zmiany, jestem ciekawa, jak to będzie jak już wszystkie wejdą. Teraz wsadzić konia do jakiegoś dobrego OJ, to cud. Zastanawia mnie, jak to jest z tym ekwipunkiem w ośrodkach, to jak koń który opuszcza mój ośrodek zabiera go ze sobą, to ja muszę dokupić, żeby uzupełnić zapasy? A teraz w sklepie OJ, brak boksów 2 i 3, pryszniców, uzd 3, siodeł 3, 🤔wirek: a sprzętu west nie ma,
Ja sie na moje boje wejsc... mialam lekcje za 55eq, kwaterowalam swoje boskie i najlepsze... a one i tak prestizu nie podnosily, bo najlepszy ma raptem ok. 2000Um... 🙁
Ja nadal mam ośrodek z najniższą stawką, kupiłam ekwipunek, wywaliłam sporo kasy. Podwyższyłam poziom kwaterwanych koni. A tak to cena lekcji z 56 spadła na 49. Wczoraj w rankingu OJ miałam ponad 530 miejsce (wcześniej poniżej 200), dziś ponad 300...