Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

Na wymiany, czy jako prezent i koń ? 🙂
TheWunia, prezent i koń, na wymianach chyba nie można za kupony? 😉
To juz wystawiam 🙂

A jaki masz nick bo zapomniałam ?
Wygrywasz!
Zdecydowałeś się odebrać swój upominek z poziomu 6...
Poziom 1
10 000 Equus
6 punktów dorastania
80 x Marchewka
Poziom 2
Piorun Zeusa
Poziom 3
Klepsydra Kronosa
Poziom 4
600 punktów do całkowitego rankingu
Poziom 5
5-ty Żywioł
Poziom 6
Znalazłeś Pixiu, który zostanie dodany do twojego konta w przeciągu kilku minut!

🙂
Szukam Sittera. Około 200 koni. Szczegóły na PW
Sprzedam x5 5ty żywioł. Cena do ustalenia. -Haffek-
a ja objecia po 2 k i nyksy po 3 kupony 🙂
Jak się po tych zmianach przedłuża zakwaterowanie koni w swoim OJ? Bo nie mogę nic znaleźć...

A w ogóle jak się Wam podobają zmiany? Mi średnio, ale może po tych następnych wszystko się ułoży w logiczną całość. Mam nadzieje...

Pomoże ktoś w zadaniu sprzedaj konia za więcej niż 10 000 eq?
Jak się po tych zmianach przedłuża zakwaterowanie koni w swoim OJ? Bo nie mogę nic znaleźć...

A w ogóle jak się Wam podobają zmiany? Mi średnio, ale może po tych następnych wszystko się ułoży w logiczną całość. Mam nadzieje...

Pomoże ktoś w zadaniu sprzedaj konia za więcej niż 10 000 eq?

Ośrodek Jeź.-->Biuro ośrodka jeździeckiego-->Wiadomośći.

Mi jak na razie to też nie bardzo mi się podobają...taka stawka w OJ...
a mi się podoba nowy OJ 😀
julka177, ja przedłużam tak gdzie jest lista boksów 😉 Mogę Ci pomóc z przetrzymaniem 😉

ed:
ale to, że nie ma pracy, tylko 100eq dziennie już mi się nie podoba...
ed2:
Julka, wystawiłam 😉
mi się oj nie podoba :/
wcześniej zarabiałam na rzepie i to sporo, a teraz sprzedaję owies po 1eq... zarabiając grosze..
Libeerte wystawiłam zwrotnego :kwiatek:

Mi się w tych zmianach najbardziej nie podoba ta śmieszna "pensja" i ceny zakwaterowania. Kiedyś można było znaleźć za 10 eq jakiś tam OJ z żarciem a teraz ani widu ani słychu i to za wyższą cenę. Tak samo ten ekwipunek zabierany przez konie po wykwaterowaniu z Ośrodka, trochę to bez sensu.
I wszędzie spadły drastycznie ceny lekcji ciekawa jestem dlaczego.

Co mi się podoba to nowy wygląd i to co będzie w następnej aktualizacji - połączenie funduszy.
Kupiłam 😉
do dupy te zmiany. z prawie 70% prestiżu zrobiło mi się 58 :/ a te stawki są idiotyczne. na tym ośrodek nie zarabia, mogło zostać 10eq. i jeszcze jako ośrodek mam dostarczać ludziom siodła, czapraki itp? kto to w ogóle wymyślił, gdzie są takie zasady na żywo? czyli jak mam 66 boksów i kupię 66 siodeł dla ludzi to oni je zabiorą ze sobą potem? no chyba nie... a połączenie funduszy to już w ogóle porażka dla mnie.
Mnie się z 54% prestiżu zrobiło 41  🤔
lekcje z 53 spadły do 42  🤔
Nie ogarniam o co chodzi z pojemnością OJ
mi chyba z 56 na 49 spadły :/

safie, chodzi o to ile jest zajętych boksów? ja to tak rozumiem. możesz mieć 100 boksów a tylko 5 koni i masz niską pojemność? pisze, żeby mieć przynajmniej połowę boksów zajętą.
chodzi o to, żeby mieć równo połowę zajętą. To akurat też bez sensu moim zdaniem.
na kij???  🤔wirek: 🤔 🤔

teraz jeszcze widzę, że muszę mieć 990 marchewek, żeby móc je udostępnić zakwaterowanym koniom  🤬

a dobra, przechytrzyłam howrse. zarezerwowałam wszystkie boksy dla siebie i tylko swoje konie będę tam trzymać. a fajny był ośrodek. 10eq, wszystkie boksy największe z prysznicami, marchewki, codziennie zmieniane łąki i czyszczone boksy. napiszę ewentualnie do ludzi, co długo mają u mnie konie.
Mi niezbyt  podobają się zmiany, jestem ciekawa, jak to będzie jak już wszystkie wejdą. Teraz wsadzić konia do jakiegoś dobrego OJ, to cud. Zastanawia mnie,  jak to jest z tym ekwipunkiem w ośrodkach, to jak koń który opuszcza mój ośrodek zabiera go ze sobą, to ja muszę dokupić, żeby uzupełnić zapasy?  A teraz w sklepie OJ,  brak boksów 2 i 3, pryszniców, uzd 3, siodeł 3, 🤔wirek: a sprzętu west nie ma,
ja pier*********** co za beznadzieja...

mam 61% prestiżu
mi jakimś cudem wzrósł  prestiż ogólny z 71 na 72, ale cena za lekcje spadła z 56 na 48 😵
ja cenę lekcji mam 52 :/
Cierp1enie, Ja miałam ponad 50% prestiżu, teraz mam 36% 😵
A ja chyba zrobię tak jak carole. Mój ośrodek był słaby więc powolutku będę zbierać kasę na lepsze boksy i prysznice a potem wstawię tam własne konie.
U Was też taka masakra, że ludzie masowo niszczą OJ?Połowa moich koni została wykwaterowana :/
Ja sie na moje boje wejsc... mialam lekcje za 55eq, kwaterowalam swoje boskie i najlepsze... a one i tak prestizu nie podnosily, bo najlepszy ma raptem ok. 2000Um... 🙁
Ja nadal mam ośrodek z najniższą stawką, kupiłam ekwipunek, wywaliłam sporo kasy. Podwyższyłam poziom kwaterwanych koni. A tak to cena lekcji z 56 spadła na 49. Wczoraj w rankingu OJ miałam ponad 530 miejsce (wcześniej poniżej 200), dziś ponad 300...
Cierp1enie, Ja miałam ponad 50% prestiżu, teraz mam 36% 😵

a ja miałam 81% prestiżu
ChemiK, Bo od przyszłych zmian ma być tak, że chcąc zmienić nazwę ośrodka/ skasować go musisz odnowić całe konto. Niestety :/
jak odnowić całe konto?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się