calore, nie ma sprawy, mam ich dużo 🙂. Wkurza mnie takie mydlenie oczu przez organizatorów gry, ponieważ wybuliłam się z kuponów przez te bościaki i muszę znowu uzbierać, to chociaż na konto Vip mam straszną ochotę, to muszę zadowolić się kontem pegaza, które się jutro kończy. Patrzyłam czy nie ma jakiejś promocji i konto Vip będzie tańsze, ale nie, 10 kuponów. Trudno, przedłużyłam konto pegaza i co widzę? Konto Vip 7 kuponów, czyli i tak wychodzi 10, to jakaś kpina.
Koka, ja zawsze wchodzę na sprzedaże, tam zawsze są źrebole, sprzedawane w tym samym dniu, w którym się urodziły i wystarczy dać takiemu jabłko. TheWunia, ja mogę kupić, ale wstaw za 10 001, bo chyba musisz sprzedać za więcej niż 10 tyś. ( nick Deni)
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 05 października 2014 10:51
Mam na zbyciu: 3szt. KK- 5k 1 szt. WT- 2k 3 szt. WM- 2k
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 05 października 2014 10:55
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 05 października 2014 11:33
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 05 października 2014 11:44
Tak mi się kojarzyło, że jakiś nick związany z zupą 😁 WT i koń wystawione 🙂
Wygrywasz! Zdecydowałeś się odebrać swój upominek z poziomu 4... Poziom 1 6 000 Equus 4 punkty dorastania 60 x Marchewka Poziom 2 14 000 Equus Poziom 3 25 000 Equus Poziom 4 Wyzwanie Tytanów