julka177, możemy sobie przybić piątkę - u mnie też najlepsze właśnie WM.. a miałam nadzieję, że skoro mam dużo losów to będzie coś wartościowszego. Dobra, nie jest najgorzej.. - półdarmo to dostajemy właściwie.
Dla pocieszenia na drugim koncie mam średnio 5-6 losów i oczywiście UH wpadł.. 👍 Czym mniej się starasz - tym więcej dostajesz. Polityka firmy: skoro idioci już dużo wkładają w tą promocje to będą się starać dalej właśnie po to by uzyskać coś lepszego, tych słabszych graczy, którzy mniej się udzielają w promocji nagrodzimy żeby wysyłali więcej.. 🤦
To chyba kpina...tak słabo O.o LOTERIA: 1 x Piorun Zeusa, 1 x Ostrogi, 5 losów na następne losowanie, 3 x Punkt dorastania, 4 600 Equus, 5 x Marchewka, 1 x 2** czaprak do jazdy Klasycznej, 1 x 3*** Klasyczne siodło, 2 x 2** Owijki.
SzukamLiry Apolla, potrzebne sztuk minimum siedem więc chętnie kupię od razu po dwie sztuki. Za jedną dam do 16000 equus.
No i co do moich dziwnych cen, sprzedałam właśnie RO za 130 tys. Patrząc na wymiany to i tak tanio skoro inni wymieniają RO na OM, czasami nawet krzyczą sobie 2xOM. Taka prawda, że korzystamy wtedy gdy są jakieś promocje - boski w RO. I zaraz potem dowiedziałam się, że dziewczyna jest bardziej zainteresowana wymianą - ja jej RO, ona mi OM. A samo OM sprzedaje za 115 tys. no i kupiłam na drugim koncie, ale dałam jej 135, żeby nie była stratna w equus. Tylko proszę, nie pisać, że jestem ździerca, bo dosłownie po 2 minutach wystawienia RO na wymiany zaistniała taka sytuacja i nie ja wyleciałam z propozycją zamiany na OM. :kwiatek: Dzisiaj dobry handlowy dzień jest. 🤣 [s] SprzedamUpominek Hestii za 2 kupony, z drugiego konta, Haffek nie byłabyś zainteresowana?[/s] zaklepany.
ChemiK, gratuluję, dla mnie ta loteria nie jest teraz zbyt łaskawa ale mam nadzieję, że coś konkretnego wpadnie.
Szykuję sobie przedmioty na skilla, Dementek w dalszym ciągu trenujesz konie ? 😉
Wyhaczyłam na wymianach dwa promienie heliosa łącznie za 10 tys equus, czyli za sztukę 5 tys. Ceny zaczynają się od 10 tys za jedną - bardzo tanio i nie w cenie !
ChemiK, najchętniej kupię na pierwsze bo tam mi bardziej potrzebne. Tylko wymian mi szkoda, więc wystaw jako prezent i konia na zarezerwowanej sprzedaży. Tak więc na kuciaczek poproszę 🙂
A nie chciałby ktoś czasem kupić konta? 2 kupony, dzikie, dużo stażu.. i zobaczcie sami- login jak tutaj, czyli TouchTheDreams . A jakby ktoś ogólnie coś chciał, to moje drugie konto- luźniejsze- to Dolores 🙂
Mi po głowie też chodzi sprzedaż swojego konta. Właśnie tego lepsiejszego.. Ale chyba to jeszcze nie pora 😉
Dementek, tak jak pisałam - zbieram chmurki, będę potrzebować tez klepsydry i to właściwie tyle. Tym razem też napiszę do Dolcevity w celu zarezerwowania boksu. Także czas, czas.. Pytam wstępnie 😉
A nie chciałby ktoś czasem kupić konta? 2 kupony, dzikie, dużo stażu.. i zobaczcie sami- login jak tutaj, czyli TouchTheDreams . A jakby ktoś ogólnie coś chciał, to moje drugie konto- luźniejsze- to Dolores 🙂
Tylko od razu mówię, że sprzedam konto, ale nie za wirtualną walutę. Mogę też wymienić za coś. W sumie już miałam chętnych, ale jedna wyjechała gdzieś do Anglii, inni też jakoś się rozsypali... A ja już się tak w grę nie angażuję (w swoim czasie byłam naprawdę uzależniona x.x) i trochę szkoda mi tej pracy i trochę kasy, którą władowałam wtedy w to konto
A rogi mogę sprzedać, jasne- tylko zaproponuj które i za ile, ja już wypadłam z tej wiedzy co po ile chodzi itd.