Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

Cierp1enie Puszka Pandory x 61  😁 😁

szalona 😀
Nancy, jesli aktualne, to jutro sprawdze czy jeszcze moge 🙂 ale raczej tak

Aktualne 🙂
Koka, przepraszam. Logowałam się na howrse po dwóch kontach i sprawdziłam, że na żadne nie wystawiłaś, już potem tu nie zaglądałam..  :kwiatek:
Nancy, mogę 😉 wystaw na majgaa i zabiję 😉
Sprzedam OM za 2 kupony sztuka. Mam jeszcze dwie wolne wymiany.
Wystawiony :kwiatek:
Nancy, zrobione 😉
Ktoś jeszcze, oprócz gracza wirek, kupuje OM za 2 kupony sztuka?
Zamienią żółtą falabelle na inny kolor oprócz Chiquitin. Ewentualnie kupię każdy kolor.
Kupię 2xZJ za ok. kupon.
Koka Wystawiłam konia za kupon i 2xZJ
ChemiK dzięki 😉 chętnie przyjmę więcej.
Koka, ja też mam 😀 zaraz wystawię 😉 mój nick - majgaa
Libeerte dzięki 🙂
Koń teraz żeby startować musi mieć ogłowie, siodło i reszte tych szmatek ?  :/
Czaprak siodło i uzda musi być, owijki i nauszniki dają tylko bonusy 😉
Jest tu może ktoś chętny na współdzielenie konta na pl?
Od dłuższego czasu nie wchodziłam na howrse, a szkoda mi marnować wysiłki z przeszłości, stąd też pytanie. Właściwie moja rola polegałaby tylko na zaglądaniu co jakiś czas w ramach niewielkiej ilości chwil dla siebie na odmóżdżenie i uporządkowaniu wszystkiego. Staż 551 dni, trochę kuponów i jednorogów andaluzyjskich 🙂 .
na czym teraz zarabia się w ośrodku jeździeckim  🤔
Mieszanki i nawóz.

Na COM wysłałam losy na loterię.
Ja posiałam lucernę.
Daj koniowi maść koloru: Żółty ze Złotego Jabłka. Musi to być koniecznie koń a nie np. kucyk ?
Od czego zależy czy na koniec dziennych zadań w WW dostane jabłko czy pd? Zawsze dostaje pd i mam już dosyć 😉
Koka, może być kucyk. ja zawsze daję jednorożcom, w tym kucykom.
julka177, losowo niestety

a w ośrodku zawszę sieję to niebieskie, co z tego jest ściółka (chyba len) i pszenicę latem
calore no tak.

Ma ktoś pożyczyć konia po Uranosie i Gai? Albo na sprzedaż? Takiego wygrywającego zawody do WW.
Opłaca sie ten najnowszy boski? Bo szczerze mówiąc wygląd ma średni, a i bonusy są jakoś mało zachwycające.
julka177, ja mogę 😉
To proszę na lyrosi

Mogę prosić kogos dobrego w aukcjach o kupno tego konia? klik mam na to 7 min. Proszę o pomoc :kwiatek:
Albo tego (3 godziny) klik2

oczywiście oddam eq. 😉

libeerte wystwiłam z powrotem. Dzięki :kwiatek:
Koka - ale lucerna daje paszę, która potrzebna jest dla koni, także wiesz 🙂 nie sprzedaż jej.
Nawóz też nie sprzedam, bo potrzebny do siania, mieszanki też nie do sprzedania, bo w ośrodku potrzebuję ich.
Do d****
Ja przed zmianami siałam na zarobek przede wszystkim pszenicę, nic w tych zmianach nie pisze o pszenicy, wiec może ona nada się na sprzedaż.
Jest tu ktoś hodujacy Appaloosy?
Cierp1enie wczoraj nad tym rozprawiałam natomiast dziś już nie koniecznie pamiętam co i jak. Gerjawit  😁
calore następnym razem spróbuje bo dzisiaj już dałam.
Watrusia - dzięki za tą pszenicę, wcześniej siałam tylko rzepę, a inne rzeczy tylko do mieszanek  :kwiatek:
Pilnie sprzedam 2x OM za 3k - byłby kto chętny? 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się