Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

Albo szczęście, bo czasem można kupić tanio dobrego konia i z zyskiem sprzedać 😉
ChemiK, na wymianach, a więc często droższe warunki niż załatwiane prywatnie incognito, stoją dwie chmurki w cenie 60 equus.
Dla mnie jeden kupon to przelicznik 100 tys. Więc nie opłaca mi się zakupić od Ciebie, tym bardziej, że one wpadają nałogowo w loterii.
Właściwie nie wiem o co Ci chodzi, gdyby to było OM to bym zrozumiała ale to jest chmurka, sama się Was nie raz pytam czy chcecie coś bo mam w nadmiarze i julka177 póki co nie narzeka. ;]

julka177, możesz mi w takim razie wystawić darmową chmurkę za darmową krew, którą właśnie Ci wystawiłam. ;]
wcale nie jest to tanio w porównaniu do ceny ChemiK, dokładnie taka sama moim zdaniem.

konirka, ja się skupiłam na koniach 1% maści, towarzysze itp.
szukałam sobie ostatnio najtańszych brakujących mi towarzyszy i znalazłam kangura za 25 tys.. następne konie wystawione minimum za 60 tys.
No to szybko go kupiłam, zaraz moment wystawiłam ponownie za 55 tys. Tego samego dnia znalazł kolejnego właściciela a ja już 30 tys do przodu 😉
potrzebuję 6 gratulacji na pl :kwiatek:
Dar wystawiłam 😉
A ja dzisiaj złapałam chmurkę u kogoś na profilu w UFO  😀
~Czekam cierpliwie na Jadeita.
Sprzedam OM za 2 kupony i
Upominek hestii za 2 kupony + cena pokrycia
potrzebuję jeszcze 5 gratulacji, nick calore :kwiatek:
PILNIE KUPIĘ CHMURKI!!!!!!
Dunkaa zajrzyj na wymiany 🙂
Dziękuje  💘
Czy któraś ma zbędną krew meduzy? W zamian mogę dać dwie wody młodości, albo oddać km jak będę miała :kwiatek:

I bardzo chętnie rozdam liry apolla 😀
Jaki nick?
Dunkaa, ode mnie teeż 😀
Jaki nick?

balumal :kwiatek:
Poszło. Nie dawaj nic z zamian :kwiatek:
Dziękuje bardzo! 😀
Biedna jestem, kupiłam Rubina i Ametysta i dziś kolejne kupony znowu poszły 🙁( a było już tak pięknie, to musieli dać sprzedaże zarezerwowane...
Warto kupić Jadeita? Kusi mnie ale nie wiem czy jest sens. 😉
No i kosztuje 15 kuponów a ja mam uwaga, uwaga... DWA kupony. Więc musiałabym pożyczyć i się tak właśnie zastanawiam.
warto, daje tak z 3 kupony na miesiąc
Cierp1enie dzięki.

No więc czy jest jakaś dobra dusza, która pożyczyłaby mi 13 kuponów (2 mam) na Jadeita :kwiatek:
Na dzień dobry podesłałabym jej OM (2 kupony), a pozostałe 11 pomalutku oddawała.
Byłabym wdzięczna :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: byłby to mój pierwszy boski koń.
Czy ktoś chciałby zrobić taki myk, że wystawi swojego konia, wybierze maść ze złotego jabłka i ja potem go wystawie z powrotem ? Bo mi sie konczy za 10 godzin jedno jabłko, a że obecnie cienko u mnie z kasą to byśmy sie jakoś dogadali cenowo 🙂
Mam konie na sprzedaż. Ktoś chętny?
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/commerce?id=3499079
kupiłam Jadeita. jak kupię Szafira, też będę biedna 🙁 😁
Jakaś dobra duszyczka mogłaby mi pomóc z wyceną tej klaczy?

http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=21046408
Dobra, jutro prawdopodobnie zdobędę 2 kupony i będę mieć 4.

Dalej proszę o pozyczenie mi 11 kuponów na Jadeita. Od razu oddam 2 jako OM a pozostałe 9 oddam jak tylko je zdobędę. 
Będę bardzo bardzo wdzięczna za pozyczenie :kwiatek:
ja p*** rożka criollo miałam wystawić za 110tys,a nie dodało mi zera i poszło za 11 tys :/
Mi by się przydało pożyczyć 35 kuponów. Mogłabym dać w zamian przedmioty z CR na PL i/lub na COM.
Na sprzedaż UPOMINEK HESTII. 2 kupony lub equus. Do dogadania.
Dodatkowo mam kilka fajnych jednorożców ze straconym jabłkiem
Notarialna od dawna poszukuję takiej maści
Masz może na składzie?
Machowa, Niestety nie. 🙁 Ale daję linka i możesz zobaczyć jakie mam: http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2441506 (rubryka: ZŁOTE JABŁKO)
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się