ChemiK, na wymianach, a więc często droższe warunki niż załatwiane prywatnie incognito, stoją dwie chmurki w cenie 60 equus. Dla mnie jeden kupon to przelicznik 100 tys. Więc nie opłaca mi się zakupić od Ciebie, tym bardziej, że one wpadają nałogowo w loterii. Właściwie nie wiem o co Ci chodzi, gdyby to było OM to bym zrozumiała ale to jest chmurka, sama się Was nie raz pytam czy chcecie coś bo mam w nadmiarze i julka177 póki co nie narzeka. ;]
julka177, możesz mi w takim razie wystawić darmową chmurkę za darmową krew, którą właśnie Ci wystawiłam. ;] wcale nie jest to tanio w porównaniu do ceny ChemiK, dokładnie taka sama moim zdaniem.
konirka, ja się skupiłam na koniach 1% maści, towarzysze itp. szukałam sobie ostatnio najtańszych brakujących mi towarzyszy i znalazłam kangura za 25 tys.. następne konie wystawione minimum za 60 tys. No to szybko go kupiłam, zaraz moment wystawiłam ponownie za 55 tys. Tego samego dnia znalazł kolejnego właściciela a ja już 30 tys do przodu 😉
Warto kupić Jadeita? Kusi mnie ale nie wiem czy jest sens. 😉 No i kosztuje 15 kuponów a ja mam uwaga, uwaga... DWA kupony. Więc musiałabym pożyczyć i się tak właśnie zastanawiam.
No więc czy jest jakaś dobra dusza, która pożyczyłaby mi 13 kuponów (2 mam) na Jadeita :kwiatek: Na dzień dobry podesłałabym jej OM (2 kupony), a pozostałe 11 pomalutku oddawała. Byłabym wdzięczna :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: byłby to mój pierwszy boski koń.
Czy ktoś chciałby zrobić taki myk, że wystawi swojego konia, wybierze maść ze złotego jabłka i ja potem go wystawie z powrotem ? Bo mi sie konczy za 10 godzin jedno jabłko, a że obecnie cienko u mnie z kasą to byśmy sie jakoś dogadali cenowo 🙂
Dobra, jutro prawdopodobnie zdobędę 2 kupony i będę mieć 4.
Dalej proszę o pozyczenie mi 11 kuponów na Jadeita. Od razu oddam 2 jako OM a pozostałe 9 oddam jak tylko je zdobędę. Będę bardzo bardzo wdzięczna za pozyczenie :kwiatek: