Szukam Sittera, info na PW Kwarc, Onyks, Szmaragd na zarezerwowanych... który najbardziej opłacalny?
Kwarc i Onyks porównywalnie, Szmaragd, chociaż śliczny, chyba nie daje diamentów, ale możesz sobie wyhodować Topaza (który też nie daje diamentów :hihi🙂. ja czekam, może dadzą Szafira 🙂 dam kupon na pl za passa na com 🙂
Myślicie że kiedykolwiek pojawi się Balios?
kupiłam szmaragda, bo go nie miałam... 20 kuponów poszło wrrr
O zgrozo, tylko nie to - nie chcę wydawać kuponów.. SZUKAM SITTERA, PILNE ! julka177 , przypomnij mi się w poniedziałek, dobrze?
brakuje mi jeszcze 3 boskich z kamieni szlachetnych by mieć diamenta... wrrr a już dobijałam do 100 kuponów i znowu spadek. ciężko uwierzyć, że wielkie wyzwanie jest od 29.04... ale ten czas leci
Potrzebuje ktoś na com Hery, Posejdona, jabłka, krwi? kilka innych mam, leżą i nic nie robią, może się komuś przydadzą 😉
Ja bym mogła prosić Herę jeśli nie byłoby to problemem 😉 Za ile ?
dar, za darmo 😉 jaki masz nick na com?
Gdybym można było to poprosiłabym o Jabłuszko. Nick: krowasu
Here jak masz to na xofkate a jabłko na rosolowa :kwiatek:
Cierp1enie, dzięki za pamięć 😉
Znalazłby się ktoś, kto mógłby uśmiercić u siebie 10 30-latków? Za dwa kupony lub jakiś CR, OMki na przykład? 🙂
Ja mogę - wystaw na balumal :kwiatek:
Znalazłaby się osoba, która chciałaby uśmiercić mi konie na kupon za 1 kupon, na pl? 🙂 Wszystkie konie w wieku 30 lat. -Haffek-
Ja mogę - wystaw na balumal :kwiatek: Oki, zaraz je dam ;3 Co jako zapłata: 2 kupony, OM...?
Potrzebuje ktoś na pl LA, WM i MF? Mam po dwie sztuki do oddania, bo tylko są, a nie będą mi potrzebne.
Sprzedam rzeczy z CR (spore zapasy) OM, UH, KF, Zestawy, nyksy, SLH itp. oraz powtarzające się SZJ za kupony.
Kayri ja chętnie MF. chcesz coś w zamian? 😉 Nick lyrosi.
fin - co byś chciała w zamian za ubicie koniuchów? 2 kupony czy CR jaki?
Przepraszam, że nie odpisałam wcześniej - teraz wysłałam PW z odpowiedzią :kwiatek:
skąd wytrzasnąć 40 kuponów na Ruby i Szafira 😵 i mieć jeszcze coś na dalsze promocje 👿
u mnie już 20 poszło na szmarada, a jeszcze 40 pójdzie na perłę, ametysta i rubina... Skompletuję kamienie i dostanę Diamenta.
A co daje ten Diament? MI brakuje niestety 7 bościaków,z kolekcji kamieni szlachetnych, więc raczej ich nie skompletuje, ale zapoluję na Jedeita i może Szafira, bo są użyteczne, szczególnie Jedeit. no może jeszcze na jakiegoś jakiego nie mam, ale przydatnego. Wydałam kupę kuponów na ostatnie darmozjady, wiec teraz czas na użyteczne 🙂
[s]Potrzebuję 4 kupony. Mogę dać w zamian 2x OM lub coś innego z CR lub 4 konie na kupon w wieku 25+, albo coś z CR na COM.[/s] Mam Onyksa.
Ma ktoś pożyczyć 19 kuponów XD :kwiatek: (lub chociaż 9)? Oddałabym na raty :kwiatek: PS O co chodzi z tym uśmiercaniem? Mi nigdy koń nie zdechł i się nie orientuję...
dramuta12 za to że koń umrze po 30 roku życia dostajesz kupon. Jest tam jakieś ograniczenie na tydzień czy miesiąc ale dokładnie nie wiem. 😉
Dramuta12, To całkiem dobry sposób na zdobywanie kuponów. Zdobywasz 1 Kupon wysyłając konia starszego niż 30 lat do Nieba, pod warunkiem, że zdobyłeś mniej, niż 10 Kuponów tą metodą w ciągu 30 ostatnich dni. Czyli 10 koni w ciągu 30 dni. Oczywiście konie są bez KF.
Pilnie sprzedam 2xOM za 3 kupony 🙂