na pl laska ma na sprzedaż skrzydlatego jednorożca metal za 1 mln i 20 kuponów do negocjacji. Pytam ile zejdzie z eq, odp - nic. Pytam ile z kuponów, odp - nic, ten koń nie jest na sprzedaż kumacie coś z tego??? a koń wisi na sprzedażach już dłuuugi czas.
odpisałam jej, to po co wystawia i daje jeszcze negocjacje
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 20 lipca 2014 22:29
Cierp1enie , może to forma reklamy/ ogłoszenia. Tutaj metal za 500 000 i 15k klik jako ogłoszenie, że ktoś skupuje chmurki
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 20 lipca 2014 22:44
no, ale jednak jak ona sprzedaje jedynego konia na howrse za 1mln i 20 kuponów ( rozmyślam czy kupić) a ona mi mówi, że koń nie na sprzedaż, to co będzie jak go jednak kupię.
Szkoda... Nie znalazłeś niczego na poziomie 5! Nie odejdziesz z pustymi rękami, ponieważ Howrse ma dla ciebie kilka upominków...
Zestaw Posejdona 5 punktów dorastania 90 rzep
Szkoda... Nie znalazłeś niczego na poziomie 4! Nie odejdziesz z pustymi rękami, ponieważ Howrse ma dla ciebie kilka upominków...
6 000 Equus 3 punkty dorastania 80 rzep
Szkoda... Nie znalazłeś niczego na poziomie 3! Nie odejdziesz z pustymi rękami, ponieważ Howrse ma dla ciebie kilka upominków...
Pięta Achillesa 3 punkty dorastania 70 rzep
ja pier.... a była skrzydlata laska hermesa Szkoda... Nie znalazłeś niczego na poziomie 6! Nie odejdziesz z pustymi rękami, ponieważ Howrse ma dla ciebie kilka upominków...
Złote Jabłko 5 punktów dorastania 50 rzep
Wygrywasz! Zdecydowałeś się odebrać swój upominek z poziomu 6... Poziom 1 6 000 Equus 3 punkty dorastania 90 rzep Poziom 2 Krew Meduzy Poziom 3 10 punktów dorastania Poziom 4 Zwój Plutona 2 x Fortuna Krezusa Poziom 5 Zestaw Hery Poziom 6 Znalazłeś Zima, który zostanie dodany do twojego konta w przeciągu kilku minut!
Szkoda... Nie znalazłeś niczego na poziomie 4! Nie odejdziesz z pustymi rękami, ponieważ Howrse ma dla ciebie kilka upominków...
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 21 lipca 2014 11:15
Już widzę, że ta loteria będzie daremna. Na 13 losów: - ostrogi - lonża - 2 losy - 7 PD - 2 400 equus - 10 rzep
U mnie poszło ogólnie 9 WT (zapasy, diamenty i kupony+ darmowe) W ostatnim miałam Zimę. Mówiłam że na PL. mi tak prosto nie pójdzie jak na com. (jedne jedyne WT z diamentów i Zima 😀) Swoją drogą ta loteria jest do bani, coraz gorsza, same czapraczki, owijki itp.
Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 22 losami. Wygrywasz:
1 x Róg Obfitości 1 x Złote Jabłko 1 x Czarna Orchidea 1 x Ostrogi 1 x Lonża 16 losów na następne losowanie z 8 losami 2 x Punkt dorastania 3 400 Equus z 6 losami 1 x 2** Owijki 1 x 2** Nauszniki
Gratulacje i udanej gry! Zespół Howrse
20.00
Witaj, ChemiK,
Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 25 losami. Wygrywasz:
1 x Zestaw Harmonii 1 x Piorun Zeusa 1 x Kaloszki 5 losów na następne losowanie z 3 losami 13 x Punkt dorastania z 6 losami 3 800 Equus z 7 losami 20 x Rzepa z 4 losami 1 x 2** czaprak do jazdy Klasycznej 1 x 2** Owijki
W tych loteriach to same śmieci i jeszcze raz śmieci 😵 Nie będę pokazywał, co mi się trafiło, bo to wstyd. Ogółem za to dla loterii: 🤬 Myślałem, że WW skończy się...przynajmniej takową miałem nadzieję, a podobno na inter już weszło. Jestem wściekły...
Wygrywasz! Zdecydowałeś się odebrać swój upominek z poziomu 6... Poziom 1 Pięta Achillesa 3 punkty dorastania 50 rzep Poziom 2 Różdżka Płodności Poziom 3 13 punktów dorastania Poziom 4 800 punktów do całkowitego rankingu Poziom 5 Zestaw Posejdona Poziom 6 Znalazłeś Zima, który zostanie dodany do twojego konta w przeciągu kilku minut!
więc mam dwie, jutro też spróbuję i będę miała drugie wyzwanie za darmo