Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

Ile warta jest ta klacz? Chcę ją sprzedać ale nie wiem za ile.
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=22064937
23 ro poszło... zaraz zaczynam ostatnią
myślicie, że wyrobię się do końca bez otwierania ro?
a ja tylko chciałam się pochwalić nowym wyhodowanym cudem, ponad 4000 um z czego 1000 to wytrzymałość  😜
http://www.howrse.com/elevage/fiche/?id=40532442
Jak mam w Piniatach żabę, to chyba nie warto otwierać RO? Tym bardziej, że nie mogę regularnie klikać?
Wystawi ktoś konia za 1000eq do zadania? 😉
dalej potrzebujesz??

25 ro wydałam w piniatach, więc jest dobrze, ale stan na dziś - 9 diamentów i 4 ro
Przetrzyma ktoś 270 tys. ? :kwiatek:
no, to rozumiem 🙂

tylko że na stronie głównej stoi jak byk:
Shortly after festivities end, a new Great Challenge will begin.

Get ready!

znowu będzie wyzwanie czy po prostu nie usunęli tego napisu? 👀
Pierwsza udana promocja dla mnie  😀 Dziś rano udało się zdobyć Gullfaxi  😀
Jestem na końcówce 14 piniaty, mam 11 kuponów- myślicie, że zdążę do 18-tej żeby Graniego zgarnąć?
Cierp1enie, dzieki, ale wczoraj miałam 😉

TheWunia, mogę przetrzymać 😉
czarownica - na 100% nie
Dzięki Libeerte, ale już nieaktualne  :kwiatek:

Mógłby mi ktoś wystawić cokolwiek na wymiany i zaraz potem oddam, bo mam w zadanie w piniacie
Ma ktoś na zbyciu choć jedno Wyzwanie Tytanów na COM? Dam w zamian coś z CR na COM (do wyboru w sumie mam OM, KK i ZP).
mogę ci dać 2 passy, wyzwania zużyłam niestety 😉
A co byś chciała w zamian? Zaraz wystawię konia za 2 kupony i na wymiany co zechcesz  😉
wystaw omki albo klepsydrę, chyba w takich cenach akurat chodzą 😉
Wystawiłam 2xKK  🙂
W WT odpadłam na drugim poziomie- wygrałam ZP  🤣
posejdona? to tak jak u mnie, w większości "odpadniętych" wyzwań miałam zestaw 😁
Widać, wysyp jakiś tych zestawów  😁
calore - ile zim wygrałaś? co miałaś ciekawego w wyzwaniu?
raaany, zim to strona mojego wydziału 😁 wygrałam jedną, oprócz miliona posejdonów to niewiele pamiętam, zobaczę w historii. to co na obrazku, laskę hermesa, łzy afrodyty, 5 element, upominek hestii i jakieś pierdoły, pięty, krew meduzy chyba 😉 Zima wpadła w jakimś 8 lub 12 wyzwaniu. tzn naliczyłam 8, ale co 3 było za darmo, więc nie wiem, czy się uwzględniło w historii. ale nie użyłam do tego kuponów na szczęście. no i kilka wyzwań wpadło po drodze też.

i poproszę o losy na com  :kwiatek:
Wymienię 2 passy za OM/2RO/2 kupony na PL 🙂
zagroda mówi:

Szukam, szukam i znalazłam że pierwszy - Hrimxaxi - będzie prawdopodobnie w kartach Smile

Ale za prawdziwość powyższego info nie dam sobie ręki uciąć bo to tylko zasłyszane plotki, które mogą się nie sprawdzić Wink

~a tematyka kart to... world equestrian games. Coś o grach jeździeckich, ale dokładniej nie wiem o co chodzi ;p

hm, WEG trwają 23 August to 7 September 2014, więc promocja będzie przed zawodami? bo na logikę to powinny się karty zacząć jakoś w czwartek albo w następny poniedziałek. ale ode mnie plus dla howrse, promocja w grze o koniach związana z końmi, święto lasu 😁 😁
Sprzedam 2x OM za 4 kupony :3
Mam zadanie. Ktoś kupi konia za 10 001 eq?
Kupię zwrotnego  🙂
Potrzebuję jeszcze 3 kliki na piniacie!

[s]Machowa - podaj login, to wystawię.[/s]
konirka, wystaw graczowi wirek na howrse 😉 Potwierdzam uczciwość 😀
Libeerte - z nią już handlowałam w tym tygodniu 🙂 Szukam kogoś jeszcze, bo mam nadmiar 😉
Ale miałam farta, uzbierałam 20 diamentów na com.( mam tam tylko 2 dzikusy) skusiłam się na WT i wygrałam Zimę 🏇. Na Pl, jak znam życie, tak  łatwo nie pójdzie. 
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się