raaany, zim to strona mojego wydziału 😁 wygrałam jedną, oprócz miliona posejdonów to niewiele pamiętam, zobaczę w historii. to co na obrazku, laskę hermesa, łzy afrodyty, 5 element, upominek hestii i jakieś pierdoły, pięty, krew meduzy chyba 😉 Zima wpadła w jakimś 8 lub 12 wyzwaniu. tzn naliczyłam 8, ale co 3 było za darmo, więc nie wiem, czy się uwzględniło w historii. ale nie użyłam do tego kuponów na szczęście. no i kilka wyzwań wpadło po drodze też.
Szukam, szukam i znalazłam że pierwszy - Hrimxaxi - będzie prawdopodobnie w kartach Smile
Ale za prawdziwość powyższego info nie dam sobie ręki uciąć bo to tylko zasłyszane plotki, które mogą się nie sprawdzić Wink
~a tematyka kart to... world equestrian games. Coś o grach jeździeckich, ale dokładniej nie wiem o co chodzi ;p
hm, WEG trwają 23 August to 7 September 2014, więc promocja będzie przed zawodami? bo na logikę to powinny się karty zacząć jakoś w czwartek albo w następny poniedziałek. ale ode mnie plus dla howrse, promocja w grze o koniach związana z końmi, święto lasu 😁 😁
Ale miałam farta, uzbierałam 20 diamentów na com.( mam tam tylko 2 dzikusy) skusiłam się na WT i wygrałam Zimę 🏇. Na Pl, jak znam życie, tak łatwo nie pójdzie.