fin, od poniedziałku do kiedy? w poniedziałek mam obronę, ale potem już wakacje 😉NIE klikajcie mi na com! :kwiatek: za 3 godziny otworzę piniatę jednym kliknięciem, więc szkoda mi kliknięć od znajomych 😉
A ja Ci już kliknęłam na COM, zanim weszłam na forum...
widziałam właśnie, ale to chyba było jeszcze na poprzedniej piniacie, bo ta jest cały czas nieotwarta 😉
calore , do piątku lub ewentualnie do soboty. Mogę Ci w podziękowaniu za pomoc dać OM na com (nawet dzisiaj), bo nie używam 😀 :kwiatek:
Czy ma ktoś może na PL na sprzedaż 5ty żywioł :kwiatek: Oferuję kupony
fin, nie no, zapłata po usłudze labo chociaż w trakcie ;p czyli klikać tylko w dzień?
calore , w razie gdybym miała problemy z zasięgiem to dam znać, ale raczej w nocy dam radę klikać. Tobie też mogę na com 😀 dzięki!
Nie no, to są chyba jakieś kpiny. 10 piniata a nagroda to różowy komplecik. 🍴
a teraz dla odmiany potrzebuję 2 kliknięć na com :kwiatek:
Czy lista graczy z pierwszej str jest aktualna? Nie doszedł nikt nowy? 1. Windziakowa- nick Tazi 2. zaćjesz- nick zaćjesz (pl i com) 3. Dunkaa - ArinStreal 4. ChemiK - ChemiK (PL) 5. Koka - Koka (PL) Koka666 (com) 6. CzarnaGrzanka - Irony (pl) Irony. (com) 7. lockmittel - RudaK 8. Heval - Heval 9. Miyako - MiyakoKuchiki 10. calore - calore (pl) i xofkate(com) 11. sei - neperke (pl i com) 12 wistra - wistra i Jiska (pl), eInka i musti121 (com) 13. Bay - kueimu (com) i Bay (pl) 14.Plackowata - Alicred 15. liberian_girl - Hodowca (pl) 16. Cierp1enie - rosolowa (pl i com) 17. Watrusia - Deni (pl) i Zapałka1 (com) 18. CzarownicaSa- Kermitek (pl) i CzarownicaSa(com) 19. Matuzaalem - Matuzaalem (pl) 20. konirka - Nefra01 21. equum-equum (pl) 22. Misskiedis- Misskiedis (pl) i Aksamitka (com) 23. kolebka - kolebka (pl) 24. fin - nick balumal (pl i com) 25. Małe No - Hen. (pl) 26. tajfunowaa - tajfunowaa (pl) 27. julka177- lyrosi (pl) 28. chonakawe- Kazik4(pl) i Hakerr(com) 29. Fili993 - Fili993 (pl) 30. Viridila - Quazi (pl) 31. Haffek - -Haffek- (pl) 32. blendzior95 - StajniaMarzeń95 33. Morskie Oko - kueimu (pl) i Morskie Oko (com) 34. asia540-asia540 (pl) i musti121(com) 35. milenchen - milenchen24 (pl) 36. Gniadata - Safonowa (PL) 37. we-runcia - we-runcia (PL) 38. dar - kuciaczek (PL) 39. dementek - Dementek (PL), dementek (COM) 40. Moniorek - Moniorek (PL) 41. kaka2002 - kaka2002 (PL), kaka2002 (COM) 42. Zizi - Zizi (PL) 43.lizzy - seganowa (PL) 44. aniapa - phoenixowa (PL) 45. madasrabbits - Rydon (PL i COM) 46. jekaterina00 - Jekaterina (PL i COM) 47. xxagaxx - xxagaxx, myniak, agnieszkas (tylko PL) 48. abc.1994- Klaudiax94 (PL) 49. ikarina - ikarina (com) 50. libeerte - majgaa (pl i com) 51. Howrsowa - wertia(PL) Penelopie (COM) 52. hipologia - hipologia(PL) 53. flygirl - isfolket(PL) 54. malinowaa - avirra.r (pl) 55. PATRYCJA10822- PATRYCJA1082 (PL) 56. TheWunia - Thethe (pl) 57. ewabe - oneija (pl) 58. Mistral - Magwis (pl) 59. aloha - Genemis (pl) 60. Sheezow - Sheezow (pl)
U mnie się zgadza 🙂 Jeśli ktoś chciałby mi kupić RP, to zapraszam na pw - ArinStreal
[s]wystawiłby mi ktoś na com konia za 6000eq? :kwiatek:[/s] już nie trzeba, znalazłam na sprzedażach 😉
safie Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin
04 lipca 2014 17:19
ChemiK , ja doszłam 🙂 nick taki sam jak tutaj 🙂
Ludzie potrzebuję kliknąć na piniacie znajomego jako ostatnia. Ktoś coś?
Dlaczego jak trzeba wygrać 1 equus to wszytskie zawody skokowe mają wysoką pule albo nie ma ich wcale 😵
ChemiK - Mam jeszcze konto na rosyjskim serwerze- dementek Na COM mogę komuś uśmiercić konie za darmo.
safie, dodałam Cię do listy 😉 Jeśli ktoś jeszcze to piszcie 😉
Libeerte, ja na pl - beton.
Dlaczego jak trzeba wygrać 1 equus to wszytskie zawody skokowe mają wysoką pule albo nie ma ich wcale 😵 Bo gracze się rzucają na te z niską pulą i szybko się zaczynają= nie ma ich na liście 😉
Kopiujcie listę i wpisujcie się pod kolejnym numerkiem, przecież każdy może to sam zrobićedit:lit
safie Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin
05 lipca 2014 08:39
To i ja się dodaje [...] 55. safie- safie (PL) ChemiK , już kiedyś to zrobiłam 😉
Dziewczyny? Komu sprzedajecie omki? Muszę trochę sprzedać, bo właśnie wydałam 30 kuponów na Zimę 😎
05 lipca 2014 09:12
Dunkaa , ja kupuję, tylko zależy po ile 🙂
wirek skupuje objęcia, ja też mam jedne objęcia za 2 kupony
WT mozna uzyc tylko z zapasow? 🤔 nie moge kupic go za kupony...
Ja za kupony używałam, co widać wyżej. 😉 Sprzedaje za 4k 😀 edit: dwie sztuki oczywiście, za 4k 🤣 Mam wymiany z vipa, że mogę po 3 wystawić 🙂
U mnie nie ma tej opcji! 👿
Znów jakiś błąd 🙄 Wczoraj nie mogłam zaliczyć zadania z lekcją 46 😵