Jak czytam ze ponad 50 kuponów ktoś wydał by mieć lato to aż mnie głowa boli. Dużo graczy na howrse pisze, że czy więcej wydadzą na konia tym za mniej kupują. W domyśle chyba na sprzedaży zarezerwowanej. Nie wiem tylko czy są VIP.
Ja jak na razie z loterii jestem zadowolona. Dotychczas z rzeczy z CR wypadło mi: 1x Objęcia Morfeusza 2x Róg Obfitości 1x Zestaw Hery 2x zestaw Harmonii 1x Kamień Filozoficzny 1x Złote Jabłko 2x Różdżka Płodności 1x Piorun Zeusa 6x Promień Heliosa 4x Woda Młodości i reszta to jakieś śmieci. Otwarłam dziś RO i wypadł Zestaw Nyks
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 30 czerwca 2014 07:57
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 30 czerwca 2014 08:24
ChemiK, ja bym była chętna 🙂 nick mam taki sam jak tutaj 🙂
edit: przechowa ktoś [s]108 tys?[/s] 100 tys aktualnie, ale się zmienia
Taka wiadomość przyszła na konto brata, które będzie usuwane: cześć skoro usówasz konto mogła byś mi coś odpalić z czarnego rynku Jasne, już lecę i wystawiam OM i RO dla pierwszego lepszego gracza 🤣
[quote author=Olcia_93 link=topic=49169.msg2129373#msg2129373 date=1404039839] tak się składa fin że nie każdy wymienia jabłka na om, bo sporo graczy sprzedaje 2 sztuki za kupon [/quote] Ojej 😀 A gdzie ja napisałam, że każdy tak robi? Wspomniałam jedynie, że dziwią mnie zupełnie nieopłacalne transakcje w tej grze (dziwi mnie nawet to, że ludzie dają mi OM za ZJ :lol🙂
ChemiK, dopiero co szukałam Nyksów i ogłaszałam się na forum - szkoda, że nie miałaś ich w weekend 😉
Czy ktoś, u kogo jest więcej niż 55 za lekcję, mógłby zarezerwować mi trzy boksy? Z okazji napisania wszystkich egzaminów chciałam wytrenować kilka koni, a nie chcę nadużywać uprzejmości Cierp1enie i jej ośrodka. Mogę nawet dać jakiś drobiazg z CR w zamian 😀
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 30 czerwca 2014 15:41
dzisiaj jest połowa piniat, mogliby dać już pkt w RO :/ dawniej to prościej było, początek promocji, coś w RO, koniec czegoś w RO i znowu to coś pod koniec, a teraz bądź tu mądry człowieku 😁 😁
Kurcze musiałam kulka razy przegapić 😫 bo ja mam jeszcze tapira
Edit : mam wiewiórke i zadanie to kliknąć ostatni raz na piniacie przyjaciela. To jakby komuś się kończyła to bardzo proszę o powiadomienie to klikne 🙂
Jeszcze raz spróbowałam wygrać Jesień i mi się nie udało. W RO nie znalazłam NIC z CR. W jednym znalazłam bonus do GP 🤬 Otworzyłam 3 RO z zapasów + 1 gratis.
z cyklu genialne wiadomości 😵 tajemnicze 4 i 1 oznaczają for i one, ach jak dużo pisania 😵 nie wspominając o chęci wymiany mojej rożki z upominkiem, różdżką płodności, ZJ i heliosem, wystawionej za 4 passy na jakiegokolwiek konia 😁
cytat z zagrody, rozwalił mnie 😁
Jak się skończy WW to będzie następne dla tych którzy wygrali wszystkie boskie Cztery Pory Roku i nagrodą będzie albo sam Vivaldi albo Przedwiośnie Żeromskiego xD
ja obstawiam tego całego Hipolita z Przedwiośnia 😂