No to mamy pecha. albo coraz trudniej zdobyć te bościaki. 2 Wiosny zdobyłam otwierając kilka RO, nawet 10 nie poszło, Lata już trochę więcej, ale też nie przekroczyło 15. Z to Jesieni chyba nie zdobędę.
watrusia ja się boję Zimy, bo będzie w wyzwaniu, a nie mam diamentów, no i mam tylko 1 wyzwanie na stanie. Kupony nie chcę ruszać, a będę musiała, choć nie wiem czy nie pójdą w piniatach.
Na pewno zrobią Zimę mega trudną do dostania, bo dużo osób ma 3 konie i będzie chciało mieć do kompletu.
Witaj, rosolowa,
Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 30 losami. Wygrywasz:
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 28 czerwca 2014 16:06
Wczoraj z losowania o 20 1 x PH 1 x kaloszki 1 x lonża 1 los 2 x PD 1000 eq 5 x rzpa
Dzisiaj losowanie o 6 1 x lonża 2 x PD 600 eq 10 x rzep 1 x owijki
losowanie o 12 1 x siodło 3*** 1 x owijki 1 x nauszniki
Czy tylko ja mam wrażenie, że w tym losowaniu wpadają dosłownie same śmieci? Wcześniej praktycznie za każdym razem wpadło coś z CR
Gdyby ktoś miał na sprzedaż skupuje : 2 złote jabłka za 1k 2 łzy afrodyty za 1k 1kk za 1k / 2kk za 2k można wystawić konia w cenie przedmiotów i przedmioty na wymianie dla Awa09
Wygrywasz! Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości...
Ostrogi 3 000 Equus 15 rzep 3 mieszanki kaloryczne 4 punkty dorastania Znalazłeś Jesień, który zostanie dodany do twojego konta w przeciągu kilku minut!
[quote author=Olcia_93 link=topic=49169.msg2129124#msg2129124 date=1403985281] 2 złote jabłka za 1k[/quote] 😁
Ostatnio wymieniam jedno złote jabłko na jedne objęcia morfeusza, więc po ich sprzedaży wychodzi mi, że na jabłku zarabiam 2 kupony. Nie wiem komu opłacałoby się sprzedać 2 za 1 kupon, skoro mógłby w to miejsce (po wymianach na OM) dostać 4 kupony 😁
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 28 czerwca 2014 23:07
Jak to jest z uśmiercaniem koni? Wiem, że na kupon to 10 miesięcznie, ale ten miesiąc się liczy od 1go do 30go, czy od ostatniego (10go) uśmierconego konia?
witam serdecznie szukam boksu dla źrebaka do treningu po treningu UM wyniesie okolo 1900,poki co jest 400,zalezy mi na marchewkach,łąkach min 70% żyzności i na lekcjach min.55eq znajdzie się jakiś wolny boks? koń zostanie wytrenowany do końca dziś do wieczora. Jeśli ktoś chce zpbaczyć żreba to u mnie w zakładce inne konie calcite,nick na howrse andegavenka tak samo jak tutaj.
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 29 czerwca 2014 16:55
Dzisiaj
losowanie o 6: 1 x ZJ 1 x ostrogi 3 losy 5 x PD 600 eq