otworzyłam jeszcze kilka, ale już nie miałam tyle szczęścia 😉 wpadło za to MA, klepsydra, GA, znowu harmonia 😉 idę to powymieniać i posprzedawać 😉 czy za 3 kupione losy też dostaję jeden gratis, tak jak RO? kupiłam 3 losy, a czwarty mam jakiś dziwny, w zielonej ramce.
Cierp1enie - wyczyść Onyxa, powinno pojawić się ufo z equus.
Ej, jakie macie korzyści z tego ,,Wielkiego wyzwania"? Bo ja mam: Twój wkład: 81 Korzyści otrzymane przez Twoje przedmioty podczas świętowania: 2 losy na loterię Na każde 5 Rogów Obfitości otwartych podczas Świętowania, kolejny jest GRATIS!
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 10 maja 2014 15:40
Cierp1enie, dałaś Wiośnie to samo tło, co ja 😁 w ogóle to nie dostałam ani kasy ani pkt umiejętności od Wiosny 🤔 przecież ciągle jest wiosna. czy to jest jak z diamentami, raj daje, raz nie daje?
otworzyłam sobie 3 ro za diamenty, w 1 - chmurka, 2 - piorun zeusa 3
Wygrywasz! Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości...
5 000 Equus 3*** Klasyczna uzda 20 rzep 20 jabłek 2 punkty dorastania Znalazłeś Wiosna, który zostanie dodany do twojego konta w przeciągu kilku minut!