Kolejny bezróg, wrrr! Chyba aż raz mi się róg urodził... 🙄 Wszystkie punkty dorastania oddałam na źrebną jednorożkę, żeby zobaczyć, co wyjdzie, i cały misterny plan... 😉
Pisze jeszcze raz tu. Sitter znów nawalił. Nancy/boniowata zapewniała że już ok, że może zajmować się końmi, zrobiła to raz! . Niepoważne. Dobrze że nie płaciłam jej z góry. Loguje sie na Howrse, loguje się tutaj, nawet dodaje posty a mi nie raczy podpisać na moją wiadomość. Szukając Sittera zastanówcie się 3 razy zanim ją zatrudnicie.
ło, na com pękły już 2 bańki. teraz chyba szybciej pójdzie, bo za zadania jest więcej podków. Libeerte, a masz potem jakiegoś konia, którym się nie wymieniałyśmy jeszcze? 😁
Jakie bańki? Czy ta "promocja " to już tak na stałe? Tzn. teraz zbieranie punktów, potem świętowanie i apiać zbieranie punktów...? Pomóc w czymś komuś?
na com brakuje "tylko" 411000 podków do rozpoczęcia świętowania! 😵 biorąc po uwagę, że jak weszłam dzisiaj pierwszy raz na howrse, to było poniżej 3mln podków, to chyba szybko pójdzie. ciekawe, jak długo potrwa to całe świętowanie i w jakiej będzie formie.