Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

I akurat Pinto <3
Dzięki, już kupiłam  😉
CzarownicaSa, dzięki, ale to wczoraj było takie zadanie u mnie :kwiatek:
buuu Fin, ja mam pecha do tych zawodów, robię tak jak mówiłaś i dalej nic nie mam
nawet ufo mi nie lata, raz tylko miałam
U mnie ufo się pojawia jak przez jakiś czas nie łapię żadnego innego, może też tak spróbuj  👀
Kolejny bezróg, wrrr! Chyba aż raz mi się róg urodził... 🙄 Wszystkie punkty dorastania oddałam na źrebną jednorożkę, żeby zobaczyć, co wyjdzie, i cały misterny plan... 😉
Kamil2010 otworzył 50 ro i nie było Wiosny  🤔
szykuję się na najgorsze...
Bo Wiosna w RO będzie po rozpoczęciu uroczystości 😉
Jaki frajer.. Może jakby doczytal informacje do końca.. 😂 😂
nie frajer
ma konto vip a tam już jest dostępna wiosna
sprawdzicie sobie w katalogach, że już kilku graczy ją ma.

Pfff znalazłam dziś tylko jedne zawody z podkowami i oczywiście 2 miejsce...
Wiosna - ogier 😁 Już mogli zrobić z tego konia klacz.
Pisze jeszcze raz tu. Sitter znów nawalił. Nancy/boniowata zapewniała że już ok, że może zajmować się końmi, zrobiła to raz! . Niepoważne. Dobrze że nie płaciłam jej z góry. Loguje sie na Howrse, loguje się tutaj, nawet dodaje posty a mi nie raczy podpisać na moją wiadomość. Szukając Sittera zastanówcie się 3 razy zanim ją zatrudnicie.

a poza tym:

Szukam SUMIENNEGO[glow=red,2,300][/glow] Sittera!

edit: Sprzedam Nyks za 3 kupony
znowu potrzebuję na com, żeby ktoś ode mnie kupił konia za więcej niż 10000eq :kwiatek: oczywiście oddam kasę 🙂
calore, wystawiaj 😉

edit. tylko teraz wychodzę, więc kupię jakoś później, ale na pewno dzisiaj 😉
ło, na com pękły już 2 bańki. teraz chyba szybciej pójdzie, bo za zadania jest więcej podków.
Libeerte, a masz potem jakiegoś konia, którym się nie wymieniałyśmy jeszcze? 😁
Jakie bańki? Czy ta "promocja " to już tak na stałe? Tzn. teraz zbieranie punktów, potem świętowanie i apiać zbieranie punktów...? Pomóc w czymś komuś?
Watrusia, miliony 😉 możesz kupić ode mnie tego konia do zadania za 10001 eq na com? :kwiatek:
calore,  ok wystawiaj
Watrusia, wystawiłam 😉 wystaw zwrotnego.
ok, odkupiłam. dzięki  :kwiatek:
calore,  polecam się  🙂
Potrzebuję sittera na biegu !
na com brakuje "tylko" 411000 podków do rozpoczęcia świętowania! 😵 biorąc po uwagę, że jak weszłam dzisiaj pierwszy raz na howrse, to było poniżej 3mln podków, to chyba szybko pójdzie. ciekawe, jak długo potrwa to całe świętowanie i w jakiej będzie formie.
To co pisali, to chyba 5 dni, a potem apiać zbieranie podków.
Watrusia, apiać? 😉
calore, hehe tzn na okrągło 😁
aaa, to jest takie słowo? 😁 dobrze wiedzieć 😉
jeszcze 332000, szybko idą.
calore, jest, to taki synonim, oznaczający na okrągło, od nowa 😀
PILNIE szukam osoby, która zabije na swoim koncie moje 10 koni na kupon, może być więcej niż jedna. Płacę 1 kupon + 60 000 eq.

Poza tym chętnie kupię OM za 2 kupony sztuka.
Na RU jest już loteria. Los za 200eq, każdy kolejny 3x droższy. Do wygrania Wiosna, Kupony, Wyzwanie Tytanów, CR, ekwipunek.
wygrałam Wiosnę w 6 HoPie 😅 po drodze wpadła hera i harmonia. zastanawiam się, czy nie powalczyć o drugą 😁
edit. mam dwie  😁
calore,  ale masz farta!
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się