Dementek, mam ZJ i KF, które mogłabym spróbować wymienić na 2 RO. ale jeśli interesowałoby cię 2 HoPy za ZJ i KF to możemy się jutro dogadać 🙂
Jutro się dogadamy 😉
dar- Nie ma za co dziękować 😡 Gdyby wczoraj nie zabrali prądu na prawie 6 godzin, to bym już wczoraj skończyła z treningiem. Jak będziesz kiedy potrzebować pomocy z treningiem, to pisz śmiało 🙂
Cierp1enie, na tym całym zoo były chyba 2 serwery, może to ma jakieś znaczenie? Dementek, ok, odezwę się jutro. albo napisz mi potem, czy interesuje cię jabłko i kamień czy tylko RO 😉
Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 19 losami. Wygrywasz: 1 x Róg Obfitości 1 x Zestaw Hery 1 x Kamień Filozoficzny 1 x Kaloszki 8 losów na następne losowanie z 5 losami 9 x Punkt dorastania z 5 losami 600 Equus z 2 losami 9 x Podkowy FK z 3 losami
Jestem burakiem! Wysłałam Lipsa na przejażdżkę nad oceanem. Potem dałam CO i wysłałam go na 2 godziny, potem na godzinę, dałam CO i wysłałam na kolejne 2 godziny. Okazało się, że te 3 ostatnie godziny robiłam na darmo, bo już miał 100% siły wiatru 🤦 Gdybym patrzyła, co robię, to bym go wzięła na przejażdżki nabijające UM...
Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 19 losami. Wygrywasz: 1 x Róg Obfitości 1 x Kamień Filozoficzny 1 x Muśnięcie Filotes 17 losów na następne losowanie z 10 losami 6 x Punkt dorastania z 2 losami 1 200 Equus z 4 losami
nudnaaa ta promocja, wymieniłam się losami już chyba z każdym na forum 😁 poprzednim razem skrzynia skarbów była do kupienia od piątku, więc pewnie teraz też tak będzie. nuda :/