poszaleli z tymi ZJ ostatnio 😁 kupiłam za diamenty, więc jak dla mnie to super interes 🙂 jakby jeszcze te dwa kolejne nowe dzikusy były w skrzyni, to kupiłabym drugą za kupony 😁
Wygrywasz! Sprawdź, co kryje się w Skrzyni Skarbów...
Różdżka Płodności Łzy Afrodyty Zestaw Bonusowy 6 000 Equus 10 punktów dorastania Dziki koń z gatunku Koń z Cumberland Island, który zostanie dodany do twojego konta za kilka minut! Dziki koń z gatunku Koń z delty Dunaju , który zostanie dodany do twojego konta za kilka minut!
calore - Obecnie możesz wygrać także dzikie konie Koń z Cumberland Island i Koń z delty Dunaju za każdym razem, gdy otwierasz Skrzynię Skarbów.
bleee, a myślałam, że właśnie zrobiłam wszystkie dzikie 😁
Cierp1enie, wiem wiem, chodziło mi o to, że pojawiły się 4 nowe dzikusy, jeszcze taki siwy przecież był i ten drugi. i że jak skończy się promocja na kupienie skrzyni teraz, to może pojawić się drugi raz pod koniec loterii i wtedy będą w niej te drugie konie 😉 a swoją drogą, to masz zestaw małego hodowcy, różdżka i łzy 😁
Miyako a masz może jeszcze dostępne "morderstwa"? 😁 Bo potrzebuję kuponu 😉 mogłabym Ci przetrzymać eq, a Ty byś mi zabiła u siebie konia(postarzę go do 30 lat) i oddała kupon? :kwiatek:
Super, mam limit 😵 Kurna, brakuje mi jednego kuponu... 🙁 Miyako sprzedam, tylko dopiero w poniedziałek :/ Wystawiam konia, chociaż kasę Ci przetrzymam 😉
Dziękuję WSZYSTKIM którzy mimo mojego bana wysłali mi losy! Dzięki Wam wygrałam:
Róg Obfitości Zestaw Hery Kamień Filozoficzny Różdżka Płodności Muśnięcie Filotes Woda Młodości Chmurka x2 Kaloszki x3 Ostrogi Lonża x3 56 losów w sumie 33 piramidki w sumie 22 000 equus w sumie Siodło na miare x3 Uzda MF Siodło MG
Poza tym: Wygrywasz! Sprawdź, co kryje się w Skrzyni Skarbów...
Zestaw Posejdona Objęcia Morfeusza SPRZEDAM!! Lonża 15 000 Equus 20 punktów dorastania Dziki koń z gatunku Koń z Cumberland Island, który zostanie dodany do twojego konta za kilka minut! Dziki koń z gatunku Koń z delty Dunaju , który zostanie dodany do twojego konta za kilka minut!
Wszystkim którzy wysłali mi losy podczas mojej nieobecności jeszcze raz bardzo dziękuję i zaraz podsyłam tylko trochę ogarnę co się dzieje.
Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 46 losami. Wygrywasz: 1 x Zestaw Harmonii 1 x Piorun Zeusa 1 x Promień Heliosa 2 x Woda Młodości z 2 losami 1 x Puszka Pandory 1 x Kaloszki 17 losów na następne losowanie z 11 losami 16 x Punkt dorastania z 8 losami 8 200 Equus z 12 losami 20 x Rzepa z 4 losami 6 x Podkowy FK z 2 losami 1 x Siodło szyte na miarę 1 x Uzda MF
Gratulacje i udanej gry! Zespół Howrse
Kto chce OM za 2kupony? Kurde, zablokowane wymiany:/
Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 62 losami. Wygrywasz: 1 x Róg Obfitości 2 x Zestaw Hery z 2 losami 1 x Zestaw Harmonii 1 x Złote Jabłko 1 x Czarna Orchidea 1 x Chmurka 3 x Kaloszki z 3 losami 1 x Ostrogi 3 x Lonża z 3 losami 31 losów na następne losowanie z 18 losami 28 x Punkt dorastania z 13 losami 6 000 Equus z 10 losami 15 x Rzepa z 3 losami 6 x Podkowy FK z 2 losami 2 x Siodło MG z 2 losami
Ehh zamiast mózgu mam siano :emot4:, mogłam poczekać z dwa dni i miałabym, skrzynię za diamenty wrrrrr, a tak poszło 10 kuponów. No chyba że w skrzyni będą jeszcze jakieś inne dzikie, to nie będę pluła sobie w brodę. A ta parada koni, to z czym to się je? 😉 Bo ja zapomniałam.
Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 51 losami. Wygrywasz: 1 x Objęcia Morfeusza 1 x Zestaw Harmonii 1 x Złote Jabłko 1 x Krew Meduzy 2 x Promień Heliosa z 2 losami 2 x Puszka Pandory z 2 losami 1 x Chmurka 1 x Kaloszki 23 losy na następne losowanie z 15 losami 17 x Punkt dorastania z 8 losami 5 000 Equus z 12 losami 25 x Rzepa z 5 losami 3 x Podkowy FK
ja jak na razie wygrałam 4 RO na com i 2 na pl, 2 ZH na pl (które wymieniłam na 2 x OM 🙂😉, 5 KF na com, 3 ZJ na com i 1 na pl i 7 KM na com 🙂 te 2 OMki na pl chętnie wymienię w poniedziałek na 4 (lub 2 x 2) PASSY 😀 ewentualnie to samo na com, ewentualnie po 2 HoPy za sztukę 🙂
Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 47 losami. Wygrywasz: 1 x Zestaw Harmonii 1 x Kamień Filozoficzny 1 x Krew Meduzy 1 x Muśnięcie Filotes 1 x Puszka Pandory 1 x Kaloszki 1 x Ostrogi 11 losów na następne losowanie z 7 losami 25 x Punkt dorastania z 12 losami 11 200 Equus z 15 losami 10 x Rzepa z 2 losami 6 x Podkowy FK z 2 losami 1 x Uzda szyta na miarę 1 x Uzda MF