MonioRek, Może będzie później, też się na nią napaliłam 🙂 Hiszpana też kupiłam, chociaż mam już takiego, ale jest na emeryturze, więc się ten przyda, zawsze to jakiś dziki, w razie czego jakby jednak nie było na sprzedaż tej skrzyni skarbów.
Sprzedam rzeczy z cr za kupony! Mam wszystkie (łacznie z dyńką, 5-tym żywiołem, hestią itd) poza ro, w różnych ilościach. Ceny do ustalenia, konkurencyjne! :>
Porozsyłałam trochę losów. Powysyłam więcej jutro 😉 jakby ktoś się chciał wymienić to nick Jekaterina. będę oddawać do skutku, jak u kogoś jest już 5 😀
Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 7 losami. Wygrywasz: 1 x Różdżka Płodności 6 losów na następne losowanie z 3 losami 5 x Punkt dorastania z 2 losami 1 000 Equus
Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 12 losami. Wygrywasz: 1 x Piorun Zeusa 1 x Czarna Orchidea 1 x Kaloszki 1 x Ostrogi 6 losów na następne losowanie z 3 losami 3 x Punkt dorastania 600 Equus z 2 losami 10 x Rzepa z 2 losami
Mam problem z moją jednorożką. Była kryta przeze mnie 5 razy, wszystko poprawnie, a nie mogę doczekać się roga. Nie wiem, czy mam za krótki staż (77 dni) czy po prostu pecha. Teraz zaczęłam grać od niedawna, ale kilka lat temu przypadkowo usunęłam konto i o grze zapomniałam. Jak coś to zapraszajcie "szaaman" to porozsyłam losy na loterię 😀
Staż nie ma znaczenia. Podobno róg rodzi się z co piątego prawidłowego porycia, licząc wszystkie krycia na serwerze, ale nie wiem ile w tym prawdy, bo to może być całkowicie losowe. Może spróbuj pokryć o innej godzinie?
Mam problem z moją jednorożką. Była kryta przeze mnie 5 razy, wszystko poprawnie, a nie mogę doczekać się roga. Nie wiem, czy mam za krótki staż (77 dni) czy po prostu pecha. Teraz zaczęłam grać od niedawna, ale kilka lat temu przypadkowo usunęłam konto i o grze zapomniałam. Jak coś to zapraszajcie "szaaman" to porozsyłam losy na loterię 😀
He, he... Mam klacz 48 lat, która na 22 pokrycia dała 3 jednorożce (jeden przy użyciu UH).
To w takim razie niepotrzebnie kupowałam dwa hiszpańskie 😂 Ale na mojej "wish" liście jest tylko 5 dzikusów i mam nadzieję, że będę miała okazję je wszystkie kupić 😀
Ktoś chce OM? Sprzedaję po 2 kupony, mam 4 sztuki.