Cholewcia, co ja mam nie tak z OJ? Stawka 22, poziom zakwaterowania 1400, boksów 35 ( tych największych) w każdym prysznic, 5 boskich, są marchewki i mieszanki, wszystkich pracowników, łąki boksy (czystość żyzność, miejsce- 100-98%) Zawody może trochę kiepskie bo: wyścigi 77%, bieg przełajowy 20% ( dla tych co nie wygrali 20 zawodów), skoki 69%, ujeżdżenie 84%. Co muszę zmienić, bo mam tylko prestiż 72% i lekcje 55 🤔
calore, to wiem, i kilka mam swoich zakwaterowanych, gdzie ujeżdżenie jest w miarę wysokie, ale nie da się zrobić żeby kwaterowały się konie tylko z wysokim uj. Staram się aby Oś. był dobry a tu kicha 😵
Laski, kupię ahał-tekiny rzadkich maści: 2 sztuki dwóch różnych maści 3% albo 1 sztukę brudnokasztanowaty (1%) w zamian za jednorożca: arabskiego lub ahał-tekina do wyboru. Mam nadzieję, że wysłowiłam się w miarę logicznie 🤣
Dziewczyny mam prośbę. Byłaby któraś chętna to ogarniania mojego konta codziennie? Do roboty by były konie w zakładce Specjalne- pozbierać diamenty od boskich i wystawić 6 koni do GP. Zaczęłam pracę i na nowym mieszkaniu nie mam jeszcze internetu. Okazjonalnie wchodzę w pracy, ale to tak nie bardzo. Byłabym mega wdzięczna. Zapłata do dogadania 😉
Ale ja jestem pier........ła :emot4: Wczoraj w nocy, w zasadzie już dzisiaj, skończyło mi się konto VIP i zamiast już wczoraj przedłużyć sobie K. Pegaza bo na VIP szkoda mi kuponów, to zapomniałam to zrobić i dzisiaj zostało mi z 200 koni które muszę wsadzić do gospodarstw , które notabene muszę utworzyć 😵
U mnie otwiera normalnie. Ale ja przed każdym rozpoczęciem gry czyszczę przeglądarkę (którą używam tylko do grania w Howrse) 😉 Inaczej strony w Howrse mi się do końca nie ładują...